Jump to content

Najsuprugicastije devojke na forumu

Оцени ову тему

Guest

Koju devojku biste proglasili za najsuprugicastiju?  

13 члановâ је гласало

1. 1. Koju devojku biste proglasili za najsuprugicastiju?

• Lady Godiva
    • Ninaana
    • Vesna M
      0
    • Џуџу
      0

Препоручена порука

пре 2 часа, Дијана. рече

Dzudzu bi bila najsuprugicastija uz Cirilka. Ta stvar je nesumnjiva

Ој веј... Због чега, ако смијем питати? Када су други људи у питању савршено уочавам карактеристике и компатибилности, али ако сам ја у питању онда сам потпуни слијепац. Па, због чега? :smeh1:

пре 2 часа, Дијана. рече

Konkretno za M. najsuprugicastija je Godiva, ako bi on uspio da prevazidje ideolosku prepreku (u svojoj glavi) koje i nema jer bi ga ona apsolutno pustila da fura svoj fazon, a mislim da bi dobio svoju sopran boginju koja proizvodi visoke oktave samo za njega. 

Она би њега пустила да изговори своје тираде против либтардских сојбој лијевичара док се не испразни, па онда би га управила на нешто што јој треба да се ријеши, док би успут направила да то изгледа као да је све он сам смислио и урадио.

А када би јој било досадно, знала би ђе да га убоде и наљути, да се мало посвађају. И онда се опет правила лалош, као и иначе.

Знам тај тип :D

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ћириличар рече

Ој веј... Због чега, ако смијем питати? Када су други људи у питању савршено уочавам карактеристике и компатибилности, али ако сам ја у питању онда сам потпуни слијепац. Па, због чега? :smeh1:

Она би њега пустила да изговори своје тираде против либтардских сојбој лијевичара док се не испразни, па онда би га управила на нешто што јој треба да се ријеши, док би успут направила да то изгледа као да је све он сам смислио и урадио.

А када би јој било досадно, знала би ђе да га убоде и наљути, да се мало посвађају. И онда се опет правила лалош, као и иначе.

Знам тај тип :D

Cirilko, mislim kad bi se stavilo prvo pitanje na javno glasanje da bismo dosli do javnog konsenzusa. :D Izmedju ostalog, zato sto se mnogo sa tobom svadjala :)Djevojcicu znam i licno a i tebe virtuelno poprilicno, i gledajuci s pola paznje vasu komunikaciju na forumu mogu samo da konstatujem vjeru i nadu da potencijal nije protracen. 

Za ovo drugo ne usudjujem se dalje da fantaziram bez pozitivnog fidbeka onih koje ogovaramo ali drago mi je da postoji reality feedback u necijoj slicnoj percepciji

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Muramasa рече

Vernice za mene ne dolaze u obzir.

rekoh: ako savlada ideoloske prepreke koje su u glavi

kakav si ti revnitelj i fanatik, hahah.. svijet mora da se ukroji prema tvojoj koncepciji

ideje realno postoje u svijetu koegzistiraju pa i u ljudima koji ih nose i zive, u tome je velika ljepota, sloboda je i hrabrost prihvatiti to, ne odbijati i krojiti po svom. al od volje ti

ako te zanima psihologija mogao bi ti Jung prijati da spoznas sebe

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Дијана. рече

rekoh: ako savlada ideoloske prepreke koje su u glavi

kakav si ti revnitelj i fanatik, hahah.. svijet mora da se ukroji prema tvojoj koncepciji

Ово ме јако сад занима, какво оправдање атеиста и верник могу да дају да не ступе у брак једно са другим ако постоји љубав и ако имају сличан вредносни систем. Са атеистичке, заиста не видим друго оправдање сем жеље да не преврћеш очима кад ти супржник каже "Бог те чувао" када крећеш на пут, прекрсти се за тебе и сл, дакле пука повремена неугодност.  За атеисту не постоје последице по супружника по њиховој смрти, за разлику од верујућег који сматра да су последице по вољеног неподношљиве, и по мени верник има далеко јаче оправдање да не ступи у брак по том основу.

Подели на овим сајтовима

Ne supruznik mora da se mane te patetike tipa bog te cuvao i sl. da ne bi sablaznjavao drugog i jos gore cinio. Vjernici zato i izbjegavaju to, ali posto ne mozemo biti hermeticki zatvoreni, i posto smo mi veeelika manjina populacije, interakcija radja odnos, a mi moramo breme drugog nositi...

Ne vidim prepreku ako se rodi ljubav, pogotovu sto ce to zaista biti jako osjecanje jer mora da savlada velike otpore, osim ako nije antiteista kome bi ideologija bila oruzje da povredjuje drugog. Normalni ljudi bi zaobisli ono sto smeta, dogovarali se o kompromisu oko onoga sto je bitno.

Подели на овим сајтовима

Ok, smiri se, sta si toliko defanzivan... da, da, sve si u pravu, sto se tice tebe. Sto imas potrebu da stavljas posprdne etikete tipa 'prepodobni, gmizanje, prenemaganje, poltroni, stolar itd.' Nemogucnost da se odbranis od neke ideje bez tako pompeznih izjava (prenemaganje svoje vrste ili antiprenemaganje), takodje govori nesto... Npr. da smo mi ovde tako krutog mentalnog sklopa ti (i druga tvoja sabracca po ateizmu) ne bi mogao ni da priviris ovde a jok da godinama ucestvujes u ovoj zajednici. Ovde ste jer vam treba komunikacija s nama, pa koja god da je racionalna ili racionalizovana motivacija. I to je prirodno i ljudski. Svijet i realnost su kompleksni i mnogoznacni fenomeni, a sposobnost prihvatanja i shvatanja toga ipak je kako intelektualna tako i moralna prednost. Svako kroji svoju subjektivnu realnost ali nekakva sinergija pojedinacnih cini zajednicku i ipak objektivnu realnost.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Muramasa рече

Ja imam tu slobodu da ne pristanem na kompromise sa principima.

Ако ако, поштујем, само ти као и сви атеисти имаш велики метафизички проблем: твоји принципи су засновани у ничему. Немају оправдање сем у твом сентименту и личном интересу, ал ако не мариш за друга оправдања онда ти то и није проблем, само знај да ти је то заједничко са свим левичарима и SJWs који ти сметају.

Подели на овим сајтовима

Msm, sta se gicas, postavio si pitanje, odgovorila sam ti.. ne znam kako da ti ugodim jer iz uzorka prisutnog ovde pa i onog koji si sam ponudio nisam mogla da ti udovoljim i dam drugaciji odgovor.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Дијана. рече

Cirilko, mislim kad bi se stavilo prvo pitanje na javno glasanje da bismo dosli do javnog konsenzusa.

Кажем ја, за себе потпуно сам слијеп :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

U krajnjoj liniji, mogu odbijem bilo koju devojku, ili čitavu kategoriju po bilo kom osnovu (rasa, vera...) samo zato što mi se može. Čak ni zaljubljivanje nije prepreka, ugušim to čas posla.

А ја једном што сам видјео неку дјевојку прије двије године па ни дан данас је не могу заборавити. А и не желим, кад је к'о неку анђео >.>

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ћириличар рече

А ја једном што сам видјео неку дјевојку прије двије године па ни дан данас је не могу заборавити. А и не желим, кад је к'о неку анђео >.>

Ovo mi je interesantno... Vidiš, opčini te pojavom i ne možeš godinama da zaboraviš. Da li zato što je nikad nisi ni upoznao pa samim tim ne znaš za njene mane i idealizuješ je? Šta je sa devojkama koje si dobro upoznao, ostaju li u takvom sećanju posutom zvezdanom prašinom? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, ninaana рече

Ovo mi je interesantno... Vidiš, opčini te pojavom i ne možeš godinama da zaboraviš. Da li zato što je nikad nisi ni upoznao pa samim tim ne znaš za njene mane i idealizuješ je? Šta je sa devojkama koje si dobro upoznao, ostaju li u takvom sećanju posutom zvezdanom prašinom? 

Управо у тој идеализацији. Прилике су такве да просто нема шансе да икад било шта буде ( ја у Београду, она у Босни, и то ва вијеки вијеков ), па ми се може да се заљубим и тако уживам у том осјећају без штетних посљедица :D Сањар сам и треба ми фантазија у животу.

А исто важи и за ове које знам, без обзира да ли их гледам само као другарице или што једну бих желио као нешто више ( али неће, па шта ћу - одврнути Халида и залити бол ). Само без оволике чаробне прашине јер јој ту нема мјеста, наравно. Њих сам заиста упознао и видјео да су нормалне и да су генерално добрице и мени довољно да до краја живота имам лијепу слику о њима. Поготово јер сам упознао и супротних примјера које су више неке карикатуре мана и порока из цртаних него прави људи. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ћириличар рече

да се заљубим и тако уживам у том осјећају без штетних посљедица :D Сањар сам и треба ми фантазија у животу.

Utiče li ovo na mogućnost zaljubljivanja i povezanosti sa realnom osobom? 

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...