Jump to content

Najsuprugicastije devojke na forumu

Оцени ову тему

Guest

Koju devojku biste proglasili za najsuprugicastiju?  

13 члановâ је гласало

1. 1. Koju devojku biste proglasili za najsuprugicastiju?

• Lady Godiva
    • Ninaana
    • Vesna M
      0
    • Џуџу
      0

Препоручена порука

пре 22 минута, Broken рече

De, objasni. :)

E stvarno, treba da nam da neku preglednu tabelu sa pobrojanim osobinama, ne ovako da nagadjamo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Mi u stvari, kol`ko kapiram, biramo miss suprugicastosti.

Takodje, uocite kako sam besprekorno izgradio rec u padezu: "suprugica" + nastavak za gradjenje reci "stosti"...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

Могао си ставити и удате и растављене, па и оне су супругичасте...шта фали ....

Udate i rastavljene s obzirom na iskustvo znaju šta je supružništvo pa ne mogu u trku

Ne bi bilo fer prema devojkama

I ne sviraj 1324_womens

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Phoebe рече

Udate i rastavljene s obzirom na iskustvo znaju šta je supružništvo pa ne mogu u trku

I ne sviraj 1324_womens

A taman sam `teo da kazem "a `de vam je Tanja?...", i zakasnio sam...

• Збуњен 1

Подели на овим сајтовима

Мени је баш супругичаста мала Џуџу :D мада можда делује да није. Ејјјј када она већ продаје ракију (размишља о томе) и мозга...са таквом женом не би било зиме... 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

I ne sviraj 1324_womens

Saglasna. Teško da će dva puta žena sebi dozvoliti onu hladnu ondulaciju četvrtkom.... a posle izvjesnog vremena svaka prestane da cvrkuće, jer niko ne shvata ozbiljno upozorenje - ne diraj lava dok spava.
A što mu reče da ne svira, sestro slatka? Griješi jer ne zna.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Grizzly Adams рече

3a63519943373d7c3021a2bc7d377c58.jpg

...

2b0194138d0eb0999b3a1db262008142.thumb.jpg.126606527c5c08afc80049c8fa5f12a7.jpg

https://www.pinterest.com/pin/617415430139245441/

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Ayla рече

Saglasna. Teško da će dva puta žena sebi dozvoliti onu hladnu ondulaciju četvrtkom

tja ženooo, četvrtak je dan za izlazak, tad su totice (kućne pomoćnice) imale slobodan dan za izlazak, petak za trajnu ondulaciju :smeh1:

• Радостан 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Moze jedan intermeco...

...

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Снежана рече

tja ženooo, četvrtak je dan za izlazak, tad su totice (kućne pomoćnice) imale slobodan dan za izlazak, petak za trajnu ondulaciju :smeh1:

А што су Тотице кућне помоћнице?

Тотице су све Словакиње.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...