Jump to content

Najsuprugicastije devojke na forumu

Оцени ову тему

Guest

Koju devojku biste proglasili za najsuprugicastiju?  

13 члановâ је гласало

1. 1. Koju devojku biste proglasili za najsuprugicastiju?

• Lady Godiva
    • Ninaana
    • Vesna M
      0
    • Џуџу
      0

Препоручена порука

Ja mislim, ninaana... ona mi je nekako baš suprigičasta. Čak je i zamišljam sa onom slatkom, vezenom travezom, kako domaćiči po kuhinji, uz slatki cvrkut.
Zaista.

Lady G. je buntovnica, što daje garanciju uzorne buduće supruge, ali da ne bude da hvalim svoje čeljade... živi bili pa vidjeli.

Vesnu, nisam registrovala... žao mi je.
Jesu li to jedini prijedlozi, ili su ti favoriti @Muramasa ?

Подели на овим сајтовима

@Muramasa

Meni samo d`objasnis svojstvo nas ostalih na temi - `smo mi kao neki ziri, ili pricamo strogo u svoje ime?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Broken рече

De, objasni. :)

Hoću.
To su ti one rođene za u dom... sanjaju da se udaju i rode djecu. Njihove ruke su sniježno bijele, mirišu na proljeće, a kosa im je kao svila (na ondulaciju idu četvrtkom).
Lepršave haljinice pristojne dužine, veselo obigravaju oko bujnih grudi i tipično ženskih kukova, a u struku su tanane kao slamčica. Ne govore, već cvrkuću.... ali ne diraj lava dok spava, nije pametno, i pusti da cvrkuću maleni slavuji. Ljepše ih je čuti.
Shvatio?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

@Muramasa

Meni samo d`objasnis svojstvo nas ostalih na temi - `smo mi kao neki ziri, ili pricamo strogo u svoje ime?

Ваљда гласамо за његовог доживотног прецедника, ко на изборима...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Muramasa рече

Dobio ideju još pre neki dan, kad sam primetio da je mnogo tema otišlo u taj offtopic, a ne u tvrtkanluk.

Dajte predloge za anketu.

Opet te radi ono vino?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

најсупругачистија девојка коју знам је @AnaLaz...:ok:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...