Jump to content

Napredna zona sumraka

Оцени ову тему


Препоручена порука

Жутом тајкуну, Драгану Ђиласу, све чешће попушта концентрација, а нервозне реакције све учесталије су му неповезане. Није га, ваљда, дотле дотерало сазнање о међународним истрагама прања новца? Ако је то посреди, Ђиласово јавно трокирање као одговор сигурно није - реакција мирне савести и чистог образа.

Не делује нарочито спокојно, а ни повезано са памећу, кад тајкун још једну одбрану самог себе започне причом о томе да је наводно ушао богат у политику, са "годишњим приходом од 35 милиона евра". А пре тачно годину дана рече исти Ђилас да је тај приход износио - 80 милиона евра. Куд нестаде 45 милиона за годину дана? Зар очигледне лажи које изговара не може више - ни да запамти како треба? Забрињавајуће. Скоро као и сама помисао: да ће парама, претњама и притисцима моћи да било кога фасцинира и уплаши, натера да одустане од истине о Ђиласовим рачунима посејаним по белом свету. О фонду на Маурицијусу, рецимо, који итекако постоји - ено га и данас на адреси на којој је и био. Или од фирме и рачуна у Швајцарској, које је Ђилас сам признао да има - само никако са собом да се договори: да ли признаје да је признао? Или самог себе оштро демантује? Незгодна ствар та концентрација...

Па још кад удари у запомагање "немате доказе против мене!"... Кукавица чије одбијање да прихвати јавни позив новинара да им потпише право располагања тим рачунима за које тврди да "не постоје" - говори речитије од свог његовог неповезаног драмљења. И ко да се не забрине? Ако тако звучи и изгледа "лидер" - какви су му тек остали? Какви су му следбеници и упосленици, попут Маринике Тепић, тренутно на плати управо у Ђиласовој фирми и управо од пара које по Ђиласу "не постоје", а на коју се Ђилас позива у нападима очаја, уживо?  Да није можда она - "храбра"? Ако јесте бар мало храбрија од свог кукавичког газде, и ако газду Ђиласа стварно занима истина о њеним наклапањима које он лепо плаћа: још данас нека је ухвати под руку и - правац у Моровић. Кокошке их тамо и даље стрпљиво чекају, да утврде истину. Могу до тамо и оним поршеом од 150 хиљада евра, за који Ђилас исто рече да "не постоји", док опет за дан није сам себе демантовао. Опет та концентрација и проблеми са памћењем...

Јасно је онда зашто се жути тајкун толико интересује за тему здравља. Умеју живци да се озбиљно истање кад чујеш да ти се истражује криминал на међународном плану, да ти се лажи распадају у парампарчад, упосленице ти губе битке са домаћим кокошкама, док вам народ памти и не прашта срамне покушаје да га оптужите за "геноцид", па у све већем броју пита - како је могуће да таква лопужа и даље буде на слободи?? Јесте, то уме да утиче и на здравље... И на концентрацију, као и на памћење. А посебно - на петљу. 

Није за то тајкуну Ђиласу ништа крив Александар Вучић. Сам је шеф жутог картела, самога себе, сопственим злоделима довео - баш ту где јесте. И сам узео карту за оно - где даље иде. И сад нема назад. Он то зна: зато му тако очигледно и није добро. И биће му - све горе.

 

 

WWW.SNS.ORG.RS

"Сам је шеф жутог картела, самога себе, сопственим злоделима довео - баш ту где јесте."

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Жути тајкун Драган Ђилас и даље прети улицом уколико му се сви не поклоне и не удовоље његовим опсесивним фантазијама да добије власт и приступ народним парама - без избора. Убеђен је, изгледа, да ће уцена туђим животима и главама других људи поново да му пуни рачуне по Маурицијусу и Хонгконгу. На то се своди комплетна Ђиласова "политика". То су те "вредности" тајкуна и послушника са његовог појила.

Само, овај пут у свом махнитању Ђилас је отишао корак даље, па унапред прети због предлога - Европског парламента?? Да ли то значи да ће да се "бори на улици" у Бриселу? Или можда у Стразбуру?

Ипак ће бити: да он сам појма нема ни шта прича, ни због чега прети, али је увек спреман да наглас булазни и да још једном угрожава животе у Србији, уништава Београд и друге градове у нашој земљи - из чистог беса, мржње и немоћи. Чак и кад га нешто изнервира - Европски парламент. Време му је за одмор, и то дужи. Очигледно је прокувао "машински мозак".. Нема другог објашњења.

 

 

WWW.SNS.ORG.RS

"Убеђен је, изгледа, да ће уцена туђим животима и главама других људи поново да му пуни рачуне по Маурицијусу и Хонгконгу. На то се своди комплетна Ђиласова "политика"."

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Milan Nikolic рече

Све је могуће, према квантним правилима заиста је у праву.

Ma pusti kvantna pravila, razumeš se u njih kao i u politiku... nego da se posle ne igramo sa semantikom, pa da bude da je obećao da neće izdati Kosovo, pa je nešto uradio ali to šatro nije izdaja nego mudar politički potez, jel možeš sad da kažeš šta bi bila izdaja?

 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Milan Nikolic рече

Квантна правила су један од темеља оног цитата који сам навео.

Nećeš da kažeš unapred šta bi bila izdaja Kosova?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Издаја би била да се одрекнемо Косова, да потпишемо да је независно. Шта би за тебе била издаја Косова?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Milan Nikolic рече

Издаја би била да се одрекнемо Косова, да потпишемо да је независно. Шта би за тебе била издаја Косова?

Pored toga bih tu ubrojio i da razmenimo stalne diplomatske predstavnike (ambasadore ili kako god da ih nazovu), da potpišemo nešto što Kosovu omogućava prijem u UN, da sa drugim bitnim državama napravimo dogovore da ih priznaju (kao što je AV već napravio u Vašingtonu za Izrael) i slična de facto priznanja... jel se slažemo oko toga?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Нисмо потписали договор да Израел призна Косово, то је био договор Приштине и Вашингтона. Зато сада имамо погоршан однос са Израелом и стопирали смо одлуку да преселимо амбасаду у Јерусалим.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

Ja svakako nisam pametan, a sta mislis o kradji drzave se vidi, ne moras da nam prepricavas- boli te uvo. Tebi je vazno da neki tvoj naciJonalni heroj dobije ulicu i da ti verski pogalvar dobije spomenik... i znas sta. To i Vucko zna. I zato vam tacno daje to sto vam treba da bi ste cutali dok on na vase oci siluje i unistava ovo malo drzave sto nam je ostalo.

Najvece postignuce SNSa je apsolutno razoblicavanje "patriotske" struje kao nekog cinioca nacionalne svesti i brige o domovini. Kupio vas je za saku dinara, par odlikovanja i imenom ulica i sad ste ko bubice. 

Najgore je sto najvise cutite upravo na unistavanje dostojanstva o kome inace tolko trubite na sva usta a sad kad treba nesto da progovorite- trt.

Kao satro nasa zemlja je najbolja  na svetu, nasa priroda netaknuta, nasi ljudi najbolji...
- pa gde ste dok vam vlast utrpava planinske reke i potoke u cevke SAMO ZATO jer te poslove rade firme ciji su vlasnici funkcioneri SNSa? Trt? 
- Gde ste dok vasi sunarodnici, Srbi, gube svako ljudsko pravo i dostojantsvo ne mogavsi da odu u wc a kad ozedne moraju da traze dozvolu da popiju vode i sve to trpe ZATO sto je Vucic platio toj kompaniji da glumi da tim jadnim ljudima kao daje poslove da budu srecni dok pisaju u pelene? Junacki narod... pisa u pelene. Trt?
- Gde ste dok narod skuplja sms poruke da izleci jednog malog srbina dok vucic daje milione bratu Ane Brnabic da SVAKI gradjanin, hteo ne hteo, MORA da dobije njegove debitne kartice? TRT?
- Gde ste dok Vucic iz godine u godinu daje sve veca prava tzv drzavi Kosovo a vama prica kako se za isto Kosovo satro bori... a vi mu verujete jer vam nikad nije palo na pamet da pogledate sta se ZAISTA potpisivalo na tim sastanicma po belom svetu dok vas je mantrao na pinku kako on tamo njima "vice i grmi i niko ne sme da mu pisne"? Gde ste kad je potpisao da ce da prebaci ambasadu u Izrael a mi u ZAMENU za to da dobijemo da- Izrael prizna kosovo??!! (ovo stvarno treba covek da bude retardiran pa da mu prizna kao "uspeh" pa opet- patriJote rukoplješću u zanosu) 

Mrzi me da pisem vise... trebale bi mi tri ovakve teme da popisem sve nacine na koji je Vucic samo pokazao kakve ste vi patriote zapravo "patriote".

Veeeeliki Srbi... nema sta... odvedi nekad dete u prirodu i pokazi mu isusene potoke i reci mu "znas sine koliko je lepa nasa zemlja? Eee zazmuri i zamisli da je ovde umesto sivog korita i leseva zivotinja, sada jedan prelep bistri srpski planinski potok... ee toliko je lepa"

Eee kad se setim, oci ste  u stanju coveku da izvadite ako samo pomisli da izgovori "gejevi treba da imaju jednaka prava" a onda vas Vucic natera da katarzicno skandirate gej premijerki :D:D:D  (ovo mu je jedan od pluseva kod mene, jer sam uzivao gledajuci patriJote  u kvantnoj neodredjenosti dok vam vodja sabija gej premijera u grlo i to duboko, da nista ne moze da se cuje ako nesto izgovorite)

Da ti nesto smeta  u vezi sa kradjom drzave ti bi onda nesto i rekao na tu temu... ne bi izjavljivao debilske izjave poput "da si pametan znao bi sta mislim"... ne treba mi nikakva pamet da bih znao sta mislis. Jel znas sta mi treba? Da samo izgovoris ili napises to sto mislis a ne da ignorises postove o unistavanju drzave dok se trudis da budes vickast  i cinican na teme dal je marinika rekla svi su kinezi isti ili ne... ("Jeste vucic unistio privredu moje zemlje ali ljudiii Marinika rekla svi kinezi isti hnjo hnjo hnjo")

Niko ko sebe naziva patriotom i nacionalistom ne moze da podrzava aktuelnu vlast. I znas sta... i vi to sami znate... zato i glasate samo "iz inata" inace "nikad ne bi..." sto je odlika kukavica sto naciJonalisti uglavnom i jesu po svojoj sustini.

... veliki Srbi...

... patriJote...

Trt.

Не читаш шта ти одговарам. Неке ствари сам назвао криминалом.

Теби који немаш националну свест и који си атеиста симболи и њихова дубина никада неће бити јасни.

Мене нико није купио. Ја се противим неуротичним критикама које не нуде решење.

Што се тиче ових подебљаних ствари, да ти нудиш неку опцију која неће радити лоше ствари, подржао би све. Али ти би да уместо Вучића доведеш људе који ће наставити са непотизмом и пљачком а фурати анационалну причу.

Што се тиче Косова, не верујем да ће издати.

Поента је да са анационалних позиција не можеш критиковати ову власт. 

Мој ти је људски  и ако хоћеш братски предлог да послушаш Николу Пејаковића. Обрати посебно пажњу  од 29. минута.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...