Jump to content

Вулин: У складу са наредбом Председника Вучића и војска се укључује у борбу за рађање


Препоручена порука

Министар одбране Александар Вулин говорио је данас, приликом посете Војној болници Ниш, о мерама Министарства одбране и Војске Србије у борби против беле куге и бризи о здрављу припадница система одбране.

aleksandar_vulin_foto_fonet_nenad_djordj
 

- Председник Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић рекао је да влада бела куга и да то јесте један од највећих проблема у нашој земљи. У складу са његовим наређењима и Војска Србије се укључује у активну борбу за повећање наталитета. И Војска Србије ће кроз своје могућностти учинити све да се више рађамо, да стимулишемо рађање, да помогнемо свакој породици која хоће да има децу и учини то најлепше што једна породица може да уради – да добије дете. Управо због тога, Војска Србије је већ одредила солидарну помоћ у висини од једне просечне зараде за свако новорођено дете припадника Министарства одбране и Војске Србије, али исто тако и увела да Фонд за социјално осигурање војних осигураника који је до сада плаћао три покушаја вештачке оплодње, од сада плаћа четири покушаја и помериће границу са 42 године на 44 године. Исто тако, омогућиће да породица, без обзира што има једно или више деце, може да конкурише и да јој буде плаћена вештачка оплодња за свако следеће дете, објаснио је министар Вулин.
 
Он је истакао да је здравље припадница система одбране посебно битно и значајно и због тога ће Војска Србије увести обавезан преглед свих припадница Министарства одбране и Војске Србије по питању рака дојке и рака грлића материце.
 
- Војска Србије зна да је део нашег народа, и свака радост и свака брига су и наша радост и наша брига. Зато је борба против беле куге и наш задатак и даћемо све од себе да учествујемо у њој, победнички како Војска Србије увек и чини, рекао је министар одбране.

logo_mod.png

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Милан Ракић рече

- Председник Србије и врховни командант Војске Србије Александар Вучић рекао је да влада бела куга и да то јесте један од највећих проблема у нашој земљи. У складу са његовим наређењима и Војска Србије се укључује у активну борбу за повећање наталитета.

Могла би да се напише једна повећа докторска дисертација о томе колико су ове две реченице ван мозга, смисла и било каквог разума.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, GeniusAtWork рече

Могла би да се напише једна повећа докторска дисертација о томе колико су ове две реченице ван мозга, смисла и било каквог разума.

Pusti sad sivu bezduhu i beživotnu teoriju, važno je uvijek zeleno i živo drvo prakse!

Kod nas se s tim započelo vec 2010. a rezultati su zapanjujuce i neočekivano dobri!

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Grizzly Adams рече

Изврши па се жали... :smeh1:

Uvek bilo

Link to comment
Подели на овим сајтовима

E leptevido, dal ima jos neki sprat nize...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, obi-wan рече

E leptevido, dal ima jos neki sprat nize...

Odgovor cete naci ovdje kod izvjesnog gospodina Alighierija:

https://www.databazeknih.cz/knihy/peklo-3495

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...