Jump to content

Годишњи помен свештенику Миленку Јеловцу

Оцени ову тему


Препоручена порука

Обавештавамо сву пуноћу Цркве Божје, да ће у суботу, 17. фебруара 2018. године, на Алмашком гробљу у Новом Саду, бити служен помен свештенику Миленку Јеловцу, пароху новосадском, поводом четири године од упокојења.

Света Литургија у капели Светих апостола Петра и Павла, на Алмашком гробљу, почиње у 8 часова, а после Литургије, на гробном месту, биће служен парастос оцу Миленку.
 
Презвитер Миленко Јеловац, рођен је 23. августа 1961. године у Пљевљима. Од Епископа бачког Господина Иринеја рукоположен је у чин ђакона 7. априла 2001. године, а у чин презвитера 22. априла 2001. године, у новосадском Саборном храму. Од 15. октобра 2001. до 28. фебруара 2013. године био је парох при храму Светих Кирила и Методија на Телепу. Од 1. марта 2013. године, постављен је за пароха новоoсноване треће парохије при храму Вазнесења Господњег на Клиси.
 
Господ га је призвао к себи, 16. фебруара 2014. године, непосредно пред почетак вечерњег богослужења, у парохијском храму Вазнесења Господњег у Новом Саду.
 
Вечан ти спомен, блаженства достојан, драги наш оче Миленко.
 

View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...