Jump to content

Нови број Гласника - службеног листа Српске Цркве

Оцени ову тему


Препоручена порука

Нови број Гласника, службеног листа Српске Православне Цркве, у броју 1 за jануар 2018. године, поред службеног дела о активностима Светог Архијерејског Синода, доноси и следеће текстове:

Службене објаве из Епархије шумадијске и Епархије сремске, Јован Б. Душанић Липљаски: У Бања Луци се гради српско-руски православни храм, Архимандрит Рафаил Карелин: Тајна послушности, Свети Григорије Нисијски: Похвална реч Преподобном Јефрему Сиријском (превео протојереј-стафрофор проф. др Радомир Поповић), Преподобни Јустин Поповић: Бесмртност Светог Саве, Протојереј-ставрофо др Саво Б. Јовић: Кроз огањ страдања у загрљај Христов, Епископ зворничко-тузлански Фотије: Истина ходи на ногама страдања, Божидар Васиљевић: Четрдесет година патријарашке службе Католикоса и Патријарха Тбилисија и све Грузије г. Илије Другог, Монахиња Магдалина: Разговори са децом. 
 

View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Сјана садржина, баш се радујем оживљавању Гласника и што је тако разноврстан. И што прелази табуе, нпр да је отац Рафаил неки зилот, па ћемо неког икономисту, или обратно (сви смо ми у Цркви Божијој и Христос не тражи од нас да се идеолошки слажемо, него да се братски љубимо).

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...