Jump to content

Ходочашће богослова у Јерусалим - потребна ваша помоћ


Препоручена порука

Матуранти наше Богословије у Нишу за дестинацију своје матурске екскурзије изабрали су Свету Земљу и Јерусалим. Путују, ако Бог да, после Васкрса. Матурска екскурзија у нашим богословијама је осмишљена као круна петогодишњег школовања и заједничког живота једне генерације ученика. Међутим, ово путовање за Јерусалим је више од матурске екскурзије. Оно је, пре свега, ходочашће, али и својеврсна рекапитулација свега онога што су богословци пет година учили из Светога Писма оба Завета, хришћанске историје, патрологије, литургике... 

 

48866118.jpg

Имајући у виду свеукупну ситуацију у којој се налази наш народ, овакво путовање није могуће реализовати без помоћи добрих људи. Стога, уколико неко жели да помогне новчаним прилогом, молитвом, или просто жели да пошаље имена својих ближњих ради молитве у Јерусалиму и светим местима, нека се не устручава...

 

Жиро рачун Богословије је код Комерцијалне банке, бр 205-58612-16, са назнаком ''за матурску екскурзију.''

Имена за помињање можете послати на мејл: [email protected]

Контакт особа: свештеник Дејан Крстић, професор Богословије, телефон 0668883675


View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 years later...

Како верник да оде на ходочашће из Аустралије? Да ли то сам човек може да организује или је то света тајна на неки начин па се иде групно и искључиво преко Цркве?

каква су ваша искуства? Једна девојка ми је рекла да у Јерусалиму не сме да се носи марама од 1985-те године, такође у целом Израелу јер то асоцира на терористе муслимане. МОра да с еноси нека посебна легитимација, као значка... Може да буде непријатно за жене ако носе мараму јер то значи претрес. А тамо посебно не воле Русе и словене, подједнако као и Немце. Палестине више нема одавно ако се не варам, то је држава која има неку владу или монархију у егзилу. Да ли могу да се избегну некако ти критични реони где може верник да страда од неке гранате или џихадиста?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...