Jump to content

Шта мислите о увођењу санкција

Оцени ову тему


Препоручена порука

Медведев, Лавров, Шојгу - скоро сви руски политичари на списку Америке за увођење санкција.

Министарство финансија САД објавило је санкциони „Кремaљски списак“, на којем се нашло скоро читаво руско руководство и највећи бизнисмени. Гасоводни терминал Северног тока, Пољска позвала САД да прошири санкције за изградњу „Северног тока 2“ На списку се налази 114 политичара и 96 бизнисмена.

То не значи да су против свих лица уведене санкције, али се то свима може касније десити. Неколико њих је већ под америчким санкцијама.

Према саопштењу Министарства финансија, у списак су уврштени чланови Владе, шефови других „главних ресора Русије“. У њега су укључени и „други политички лидери“, укључујући руководство Државне думе и Савета федерације, чланови Савета безбедности Русије и руководиоци државних компанија. Између осталих, на њему су премијер Дмитриј Медведев, шеф дипломатије Сергеј Лавров, министар одбране Русије Сергеј Шојгу, потпредседник Владе Дмитриј Рогозин, председница Савета федерације Валентина Матвијенко, шефови ФСБ и ГРУ, шеф Генералштаба Валериј Герасимов, директори кључних државних компанија, као што су Росњефт, Гаспром, Аерофлот и Сбербанк.

https://rs.sputniknews.com/svet/201801301114359915-SAD-sankcije-politicari-/

 

Радости моја Христос воскресе

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Глупост. Колико се мени чини у пословним односима Амера и Руса ништа није страшно поремећено. Треба спуштати лопту, какав санкције, то само луд човек може да смисли.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

РТ: Путин о „Листи Кремља“: Пси лају каравани пролазе

http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=1&idnovost=107474&RT:-Putin-o-„Listi-Kremlja“:-Psi-laju-karavani-prolaze

Радости моја Христос воскресе

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...