Jump to content

Prva misao kad vidite nečiji avatar

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pocecu sa Dzucom( @Џуманџи)

прва мисао, док нисам увеличала :Хм види можда је нешто интресантно, а по увеличавању: Господе Боже, шта је ово!:0222_shocked:

:D

Без увреде молићу ово је искрена и спонтана(смотана) тема, значи не носи никакву поруку носиоцу аватара, проста лична пројекција доживљај импресија енд тако то.

Ето па извол'те бу'те креативни   Just_Cuz_19

snooki-jpg.jpg.bf29df83862f399993924897d6d3f750.jpg

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Лапис Лазули рече

прва мисао, док нисам увеличала :Хм види можда је нешто интресантно, а по увеличавању: Господе Боже, шта је ово!:0222_shocked:

То т' је, бона... будућа ја! :D

Но, која су правила? Тагована особа треба да тагује следећу рендом изабрану* и прокоментарише њен аватар, или аватар особе која ју је таговала?

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Лапис Лазули рече

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Сања Т. рече

Inace...Kratosa, da vidim sta radi sa rukama njegov avatar, i iznenadila sam se...uopste ne lici izdaleka da mazi janje.

:smeh1:

Kada sam video tvoj setila si me na Lajavog Krelca:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Џуманџи рече

То т' је, бона... будућа ја! :D

Но, која су правила? Тагована особа треба да тагује следећу рендом изабрану* и прокоментарише њен аватар, или аватар особе која ју је таговала?

Moze a moze i bez tagovanja totalni free sto bi rekli neki muzicari za ekspeimentalne pravce. Ko sta voli nek izvoli :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Сања Т. рече

Inace...Kratosa, da vidim sta radi sa rukama njegov avatar, i iznenadila sam se...uopste ne lici izdaleka da mazi janje.

:smeh1:

Da  isto i ja :)

Подели на овим сајтовима

@Лапис ЛазулиЊени аватари су ми најбољи, сви указују на Женственост. @Сања Т.Прави другар, зезанција...

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Лапис Лазули рече

Без увреде молићу ово је искрена и спонтана(смотана) тема, значи не носи никакву поруку носиоцу аватара, проста лична пројекција доживљај импресија енд тако то.

Ето па извол'те бу'те креативни   Just_Cuz_19

Hm...Prva pomisao odbrambeni mehanizam na gotovs, nabacila masku da sakrije emotivnost...pomalo zbunjena, vidi se da nikad nije volela (što ne znači da neće). ..važno da se ogradila minskim poljem. Ovi đozluci kriju setu, zamišljenost, nežnost. Voli da pobeđuje, ali to je ispunjava tek toliko dok klepiš dlanom o dlan, čezne da bude pobeđena, ali od "rivala" ravnog njojzi ili jačeg.

Džu, sam pogodila ? Priznaj. 

Подели на овим сајтовима

@Лапис Лазули što bi rekli talijani "serena" i pozitivna, vedra osoba, optimista i zadovoljna sobom

@Phoebe setna, povučena u sebe, možda bez mnogo stvarnih razloga, navikla tako...voleo bih da oživi

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

@Драшко Не можеее миии нииико нииишта, јачи сам од сууудбииине, могууу самооо да мее мрзеее ониии штоооо мееее ннеееевоооолеееееееееееее.

:)))

Човек опуштен скроз зна да ужива у животу. 

Подели на овим сајтовима

@Лапис Лазули  devojcica koja se igra i hoda u zivotu kao po snu  

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...