Jump to content

Како прихватати и користити се правдом овде?

Guest Гајић

Препоручена порука

• Гости
пре 38 минута, Ayla рече

Zašto ubijaš čovjeka?

Ja vozim auto, izlijeće mi čovjek i gađa me kamenom...kamen se odbija i udara ga u čelo.

(ne ubijaj čovjeka)

Хм, управо бих целим цитираним контекстом сагледао и обухватио богоборце, све ти рекох :-)

Подели на овим сајтовима

• Гости
Nisi, a pitala sam, ali učim još, i shvatiću.

Hvala, [mention=24216]Гајић[/mention] 

Ако ли ко Бога, Онога Ко је Живот и Онај Којим Живимо и Онај Кога живимо не иска, тај иска смрт и тражи оправдање смисла својег, али где је ту смисао када Христоса распињемо себе самих и свога уживања ради?

Сада си посегла и за Живом Истином, а Истина је Страдалник, а у огледању Себе те спали!

Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 18 минута, Ayla рече

Potreba za pravdom inicira mehanizme koji se aktiviraju nagonski. Griješimo, i razumljivo je jer nam je priroda takva. Ne bi nas osudio jer ne znamo, zato pitamo. 

Хм, у упиту Бога не видим, но осуду Бога! Па је ли Бог човека ради, или човек Бога ради.

Дефиниција није да је човек позвањем Бог, те да му се због тога Богопозвања  клањамо! 

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 35 минута, Ayla рече

Видећи Вас, видим повређеност! Молим Вас да ми кажете шта браните овим доскакивањем?

Дебело уђосте у лични обрачун. Зашто, и у име кога? 

Подели на овим сајтовима

Ne razumijem.
Persiraš me?
Zbunjuje me to što osjećam da me pogrešno tumačiš, a zaista sam mislila da je u pitanju tema koja će dati odgovor i naučiti me nečemu vrijednom. Zato i postavih pitanja.
Pogrešno smo se shvatili. Nije strašno. Nema ništa ličnog, jer nema ni osnove za to.
U svakom slučaju, hvala na vremenu.

Подели на овим сајтовима

• Гости
Ne razumijem.
Persiraš me?
Zbunjuje me to što osjećam da me pogrešno tumačiš, a zaista sam mislila da je u pitanju tema koja će dati odgovor i naučiti me nečemu vrijednom. Zato i postavih pitanja.
Pogrešno smo se shvatili. Nije strašno. Nema ništa ličnog, jer nema ni osnove za to.
U svakom slučaju, hvala na vremenu.
Као што рекох, добро дошли сте :-)

Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...