Jump to content

Pomagajte braćo i sestre!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomaže Bog braćo i sestre.

Oprostite što ne pišem ćirilicom nemam računar,pišem sa mobilnog,ne znam kako na njemu da namestim ćirično pismo.Uzbudjen sam,veliki dogadjaj mi sledi,ja sam kao predsednik udruženja roditelja slepe dece Srbije uputio molbu našoj Crkvi za neku vrstu pomoći.Dobih pozitivan odgovor.Zvali su me na razgovor u našu Patrijaršiju.I to kod vikara Njegove Svetosti,šefa kabineta našeg Patrijarha,Vladike Arsenija.Strah mi je draga braćo i sestr obuzeo kosti,nedostojan sam,najvažnije pitanje mi je sad,i ako mi možete pomoći,kako da se ponašam? Celivaću ruku,naravano,da li danas posle nedeljne liturgije da tražim blagoslov svog sveštenika za razgovot sa Gospodinom Arsenijem? Znam da noćas neću spavati,verovatno ni sutra,prekosutra,velika čast mi je ukazana,samo mi treba ohrabrenje,uputstva za ponašanje i molitva!

Подели на овим сајтовима

Odeš tamo i ponašaš se normalno.

Nemoj da si servilan. Nemoj da si nadmen. Budi normalan.

Pričaj ono zbog čega si došao. Ostavi po strani svoju pobožnost. Patrijaršija je pre svega ljudska institucija.

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Gaša рече

Hvala na savetu brate Željko.Naravno da neću biti nadmen.Kad bih takav bio ne bih imao strah.Celivati ruku poštovanog gospodina Vladike?

Наравно, идеш прије свега по благослов. Препусти мало бриге и Богу, постараће се и Он за оно што ми не можемо, важно је да си на добром дјелу. Помолих се за Тебе и Твоју акцију.

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Gaša рече

Pomaže Bog braćo i sestre.

Oprostite što ne pišem ćirilicom nemam računar,pišem sa mobilnog,ne znam kako na njemu da namestim ćirično pismo.Uzbudjen sam,veliki dogadjaj mi sledi,ja sam kao predsednik udruženja roditelja slepe dece Srbije uputio molbu našoj Crkvi za neku vrstu pomoći.Dobih pozitivan odgovor.Zvali su me na razgovor u našu Patrijaršiju.I to kod vikara Njegove Svetosti,šefa kabineta našeg Patrijarha,Vladike Arsenija.Strah mi je draga braćo i sestr obuzeo kosti,nedostojan sam,najvažnije pitanje mi je sad,i ako mi možete pomoći,kako da se ponašam? Celivaću ruku,naravano,da li danas posle nedeljne liturgije da tražim blagoslov svog sveštenika za razgovot sa Gospodinom Arsenijem? Znam da noćas neću spavati,verovatno ni sutra,prekosutra,velika čast mi je ukazana,samo mi treba ohrabrenje,uputstva za ponašanje i molitva!

Бог помогао брате Гашо.

Само смирено. Тако сам и ја мислио кад сам ишао у посету једном важном духовнику. И тако је он приметио мој немир и рекао ми да се опустим и смирим. Узми благослов, причај нормално, изложиш проблем и то је то.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Gaša рече

Oprostite što ne pišem ćirilicom nemam računar,pišem sa mobilnog,ne znam kako na njemu da namestim ćirično pismo.

Нећемо ти ово опростити :P

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Само полако и смирено... И један савет кад пишеш на нету, УВЕК иза тачке или запете или некод другог знака интерпункције иде размак. То је оно дугме space... Боље одмах то да научиш, лепо је бити колико-толико писмен.

Послато са SM-N950F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Креирај ново...