Гости Guest Гајић Написано Новембар 12, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 Postom,molitvom,pokajanjem,ici redovno u crkvu,ciniti dobra dela, prastati bliznjem,itd. Софија, оправда Ти Речју овом име своје :-)Још да Винко сачува ово Вино и милина ;-)Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 12, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 пре 29 минута, Гајић рече Још да Винко сачува ово Вино и милина ;-) Znas kako se kaze,jedna casa za svakoga, dve za ponekoga, treca za nikoga....pa ti vidi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Новембар 12, 2017 Гости Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 Znas kako se kaze,jedna casa za svakoga, dve za ponekoga, treca za nikoga....pa ti vidi [emoji4] Опет ми не одговори ништа Српски ;-) Послато са PRA-LX1 користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aстрофизичaр Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Ту сам ја... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука