Jump to content

Одржан први састанак „Добротољубља“ - Центра за пројекте АЕМ

Оцени ову тему


Препоручена порука

Први састанак „Добротољубља“ - Центра за пројекте Архиепископије београдско-карловачке у области културе, просвете, заштите животне средине и хуманитарних делатности, одржан је у четвртак, 9. новембра 2017. године у Патријаршији Српској у Београду.

Састанку су присуствовали чланови Управног одбора: Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј, председник Управног одбора Центра, г. др Милета Радојевић, директор Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама, потпредседник Центра за пројекте, затим чланови Одбора: др Дејан Масликовић, помоћник министра за културу Републике Србије, протођакон др Дамјан Божић, главни уредник новина Српске Патријаршије „Православље“, г. Гаврило Грбан из Управе за сарадњу са Црквама и верским заједницама, г. Владимир Јелић, управник Патријаршијског двора, г. Драган Тадић, секретар Центра за пројекте. Члан Oдбора је и гђа Сања Лубардић, новинар.
Мисија „Добротољубља“ је прeдстављање Православља и српске духовности и културе, кроз бројне пројекте којима ће се конкурисати код међународних и фондова Републике Србије, организација и институција.
 

View full Странице

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...