Avocado Написано Август 1, 2017 Пријави Подели Написано Август 1, 2017 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Август 1, 2017 Пријави Подели Написано Август 1, 2017 You tricky lawyer! A gledam sta je ovo, kao klub-tema. Kad sam vec tu - kako si vaskrs'o ovaj bezbozni klub? Avocado је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Tigar može da probije T-34 spreda sa 2000m, ako pogodi pod uglom od 90 stepeni, i na 2500m. Sa strane može na 3500m, a ako ga pogodi pod 90 stepeni - 3800m. T-34 ne može da probije spreda uopšte, može samo sa strane sa 300m, ali samo pod uglom od 90 stepeni. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 1 hour ago, Аурор рече Tigar može da probije T-34 spreda sa 2000m, ako pogodi pod uglom od 90 stepeni, i na 2500m. Sa strane može na 3500m, a ako ga pogodi pod 90 stepeni - 3800m. T-34 ne može da probije spreda uopšte, može samo sa strane sa 300m, ali samo pod uglom od 90 stepeni. Da, ali T-55 može da razvali Tigra... Porediš babe i žabe... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 8 часа, Џуманџи рече You tricky lawyer! A gledam sta je ovo, kao klub-tema. Kad sam vec tu - kako si vaskrs'o ovaj bezbozni klub? Imao sam jedan još bolji klub ali mi ga izbrisali dušmani bez obrazloženja i obaveštenja... dole Administracija! Viva la revolucion! Nego, sad kad si se učlanila u klub i postala ateista, kako se osećaš? Jel da da je bolje? АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Тема је скроз АлександраВ, Broken, Аурор and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 17 минута, RYLAH рече Тема је скроз Pa normalno... mi ateisti smo slobodni ljudi... a ne kao vi <insert "bronzano doba", "bajke", nešto, nešto> ! Аурор, Paradoksologija, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 20 минута, Avocado рече Da, ali T-55 može da razvali Tigra... Porediš babe i žabe... Ti porediš WW2 tenk i post-WW2 tenk. Sem toga: the T-34-85 still accounted for 88 percent of production through the 50's. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 2, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 5 минута, Аурор рече Ti porediš WW2 tenk i post-WW2 tenk Sem toga: the T-34-85 still accounted for 88 percent of production through the 50's. Kao što i ti porediš medium tenk iz 1939. godine sa heavy tenkom iz 1942. godine. T-55 je iz 1949. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 Мој **** може да ***** све ваше *****. А и ******* шије *******, шта год ви ******* да *******. ******* од *******! EDIT: Pripazi na rečnik i ne vređaj sagovornike! Ne može u ovom klubu tako da se ponaša! Nemoj da ponovo opominjem i da moram da zaključavam temu! АлександраВ, Avocado, Paradoksologija and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 1 минут, Avocado рече Kao što i ti porediš medium tenk iz 1939. godine sa heavy tenkom iz 1942. godine. Inače, imam mnogo dobrog druga koji isto mnogo voli ovo. Radio diplomski u gimnaziji na ovu temu Kaže da je Tigar imao Carl Zeiss optiku i da je odnos gubitaka u proseku bio 1:11. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 3 минута, RYLAH рече А и Џетро Тал шије Лед Цепелин, шта год ви секташи да причате. Цркните од дроге! *crkava od droge* RYLAH, Avocado and Princess Bella је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Kaže da je Tigar imao Carl Zeiss optiku Не знам дал сам некад причао о томе, ал и мој Самсунг Галакси С7 Еџ од много стотина евра (небитно је то скроз, и марка телефона и цена, него онако само уз причу) има најбољу Карл Цајс оптику и да видиш какве слике прави! Avocado and Аурор је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече Не знам дал сам некад причао о томе, ал и мој Самсунг Галакси С7 Еџ од много стотина евра (небитно је то скроз, и марка телефона и цена, него онако само уз причу) има најбољу Карл Цајс оптику и да видиш какве слике прави! Imo i ja Nokiju RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Август 2, 2017 Пријави Подели Написано Август 2, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Imo i ja Nokiju Da mi je nisu ukrali u 26ici, i dalje bih nosio tu Nokiju N95... Tuga brt Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука