Jump to content

In Memoriam: Честер Бенингтон (Линкин Парк)/1976-2017, или криза ПРАВОСЛАВЉА-Шта се то дешава са "познатим" америчким православцима

Оцени ову тему


Препоручена порука

Честер Бенингтон, фронтмен бенда „Линкин парк“ извршио је самоубиство, јавља сајт ТМЗ. Певач је пронађен обешен у свом стану у Лос Анђелесу.

Певач „Линкин парка“ пронађен мртав

Бенингтон се неколико пута током живота борио са зависношћу од алкохола и дроге.

Вест о смрти Честера Бенингтона стиже на годишњицу рођења певачевог пријатеља Криса Конела из групе „Саундгарден“, који је прошлог маја такође извршио самоубиство вешањем. Конел би данас навршио 53 године.

Фронтмен групе „Линкин парк“ говорио је у прошлости о томе да је размишљао о самоубиству због тога што је као дечак злостављан од стране старијег мушкарца. 

Амерички певач оставио је иза себе шесторо деце које је добио у два брака и једној вези.

Четрдесетједногодишњи Бенингтон светску славу стекао је као члан групе „Линкин парк“. Група је основана 1996. године, али јој се, као певач, Честер Бенингтон придружује три године касније.

„Линкин парк“ требало је да крене на светску турнеју крајем месеца како би на концертима представила шести студијски албум One More Light, објављен у мају.

„Линкин парк“
 
РТС
Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Одговори 53
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

ŠOK! Obesio se pevač Linkin parka!

Autor: alo.rs | 20.07.2017. 20:57 - 20.07.2017. 21:03

Muzički svet je u šoku!

Čester Benington, Linkin park
Čester Benington, Linkin park, Foto: Profimedia

Čester Benington (41), pevač benda "Linkin park", umro je u 41. godini.

Kako javljaju američki mediji, on je pronađen mrtav u svojoj rezidenciji u Palo Verdesu kod Los Anđelesa.

Njegovo telo otkriveno je jutros oko 9 sati po lokalnom vremenu.

Benington je život okončano tako što se obesio.

Iza njega su ostali supruga Talinda i šestoro dece stare od sedam do 21 godine.

Nije poznato zbog čega je pevač izvršio samoubistvo.

Pevač se godinama mučio sa zloupotrebom droge i alkohola, a u prošlosti je u više navrata rekao da je razmišljao o samoubistvu, jer ga je kao dečaka zlostavljao stariji muškarac.

Benington je izvršio samoubistvo na dan rodjendana Krisa Kornela, pevača koji se nedavno ubio. On i Benington su bili bliski prijatelji, a pokojni pevač grupe "Linkin Park" napisao je otvoreno pismo na dan Kornelovog samoubistva, navodi TMZ.

  • Волим 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

šokiran sam. kris kornel je bio pravoslavac, kolko znam. nisam znao da je izvršio samoubistvo... mislim na krisa. mislio sam da je umro prirodnom smrću. ne može čovek biti pametan i dati odgovarajući komentar. strašno. neka počivaju u miru. 

ta- ta- tatira!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Туга :cmizdrenje:

When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
And don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ogromna tuga

 

God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun And it can't be outfought It can't be outdone It can't outmatched It can't be outrun No God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun And it can't be outfought It can't be outdone It can't out matched It can't be outrun No And when I close my eyes tonight To symphonies of blinding light (God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun, oh) Like memories in cold decay Transmissions echoing away Far from the world of you and I Where oceans bleed into the sky God save us everyone, Will we burn inside the fires of a thousand suns? For the sins of our hand The sins of our tongue The sins of our father The sins of our young No God save us everyone, Will we burn inside the fires of a thousand suns? For the sins of our hand The sins of our tongue The sins of our father The sins of our young No And when I close my eyes tonight To symphonies of blinding light (God save us everyone, Will we burn inside the fires of a thousand suns, oh) Like memories in cold decay Transmissions echoing away Far from the world of you and I Where oceans bleed into the sky Like memories in cold decay Transmissions echoing away Far from the world of you and I Where oceans bleed into the sky Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go Lift me up Let me go God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun And it can't be outfought It can't be outdone It can't out matched It can't be outrun No God bless us everyone We're a broken people living under loaded gun And it can't be outfought It can't be outdone It can't out matched It can't be outrun

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Љубитеље рок музике је данас затекла вест да је преминуо лидер састава "Линкин Парк" - Честер Бенингтон.

chester-linkin-park.jpg

На дан рођења Криса Корнела - 20. јул, самоубиство је вешањем (како медији јављају) извршио Честер Бенингтон, певач "Линкин Парка" и "Стон Темпл Пилотса".

Пријатељи, Честер и Корнел; најмањи заједнички садржалац је било ПРАВОСЛАВЉЕ. Обадвојица су исповедала нашу веру и обадвојица су (како американски медији преносе) свој живот окончали одузимањем истог.

Шта мислите, у чему је и где је (очевидна) криза американског православља? Простим речником речено, импонује када чујемо да су неки познати ликови у тим Америкама наши исписници; али, где је и у чему је проблем, да у претходна три месеца, лидери, може се рећи, две најпознатије рок групе-изврше самоубојство!?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ауу брате шта је ово... :(

Бог да му душу прости. 

 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Милан Ракић рече

где је и у чему је проблем,

Ко се крштен неће потрести када чује да је неко, такође крштен, пожурио да побегне из тренутног пакла у вечни Пакао. Откуда то, у чему је проблем? Вероватно у речима: " Не може човек два господара служити..." Сви ми то радимо, колебање у вери је свакодневно, док једно не превагне.

Бог да им души прости, а нас оразуми да не журимо у вечност на тај начин.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, елТорнеро рече

Ко се крштен неће потрести када чује да је неко, такође крштен, пожурио да побегне из тренутног пакла у вечни Пакао. Откуда то, у чему је проблем? Вероватно у речима: " Не може човек два господара служити..." Сви ми то радимо, колебање у вери је свакодневно, док једно не превагне.

Бог да им души прости, а нас оразуми да не журимо у вечност на тај начин.

Све си у праву теоријски. Али ово је баш (постаје) индикативно. У року од три месеца, заправо два-18. маја Крис и данас Честер; дакле у два месеца, певачи две, може се рећи, најпознатије свецке рок групе, а "оутовани" православци-изврше самоубојство!?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Sve počinje da liči na 1971. Onda su isto na vrhuncu popularnosti umrli muzičari koji su slučajno svi plasirali, ili predstavljali neke ideje koje se određenim službama nisu sviđale. Zvuči kao teorija zavere, ali obično najneverovatnije izgleda ono što je banalno očigledno. Ko će to znati od nas običnih smrtnika.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...