Jump to content

NOVI SKANDAL U VATIKANU: Policija prekinula homoseksualne orgije; Papin savetnik se predozirao

Оцени ову тему


Препоручена порука

Пре свега, вест треба боље проверити. Али и да је све тако као што се наводи, не треба превише осуђивати те људе јер су они жртве система коме фали много тога, као и нама православнима.
 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Tanjug | 05. jul 2017.

Još jedan skandal potresa ovih dana Vatikan, nakon što je vatikanska policija navodno upala prekinula homoseksualnu orgiju u stanu koji pripada Kongregaciji za doktrinu vere - Odeljenju čija je obaveza da se bavi pedofilijom i seksualnim zlostavljanjima

Najpre je, naime, italijanski list Il Fakto Kotidian objavio tvrdnju da je policija tom prilikom zatekla predoziranog jednog od stanara tog objekta, sekretara kardinala Frančeska Kočopalmeria, šefa Saveta za zakonodavne poslove Pontifikata i jedanog od glavnih savetnika pape Franje.

Pomenutog kardinala je navodno papa Franja lično preporučio za biskupa, ali će ga ovaj incident, od kojeg se opravlja, izgleda skupo koštati.

Il Fakto navodi da je papa bio "veoma besan" kada je saznao za ovaj slučaj, koji se dogodio gotovo istovremeno sa podizanjem optužnice zbog pedofilije protiv kardinala Džordža Pela, koji se trenutno duhovno oporavlja i čeka suđenje u jednom samostalnu.

Svetski mediji prenose da papa, inače, sprema da sprovede niz reformi, ali je ta njegova namera naišla na veliko protivljenje vatikanskih konzervativaca.

Pet nemilih incidenata koji su se dogodili u Vatikanu u poslednje vreme stvorili su turbulencije, što, kako se navodi, ide u prilog onima koji tvrde da je papa izgubio kredibilitet u očima mnogih.

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:674171-НОВИ-СКАНДАЛ-У-ВАТИКАНУ-Полиција-прекинула-хомосексуалне-оргије-Папин-саветник-се-предозирао

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ma sta je tu novo? Ono sto ja vidim kao dobro kod RK sto su oni makar pokusavaju da resevaju svoje probleme. Sada, koliko dobro to je drugo pitanje. 

 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Link to comment
Подели на овим сајтовима

I da nije ništa istina izjavljujem sledeće. Ukinuo bi im visoke plate, kardinali u kuriji imaju oko 5000 neto. Neka dobiju minimalnu platu u EU 600 evra i umirili bi se vrlo brzo. I ne samo njima....... Rim će se ugušiti od prljavštine i smrada.

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Vatikan je leglo zla i totalne ljudske izopačenosti.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Link to comment
Подели на овим сајтовима

А у другој соби затекли како католички свештеници силују бебе, а други папин саветник прави "људску стоногу".

Хоће то, католици су чисти сатанисти, а католичка црква црква ђавола.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Гости
пре 29 минута, Дидим рече

А у другој соби затекли како католички свештеници силују бебе, а други папин саветник прави "људску стоногу".

Хоће то, католици су чисти сатанисти, а католичка црква црква ђавола.

Сад, да ли је могуће да овакву вест преносе медији као што је Танјуг или Новости? 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Само онако да бацим бомбу, кад већ ми бацамо бомбе на друге...

 

Пре пар година, министарство спољних послова примило је допис/жалбу министарства спољних послова једне братске нам земље због буке/нереда због журки које су се одржавале у резиденцији/стану/штавећ представника наше Цркве у тој земљи... дакле министарство писало министарству, не директно СПЦ, што је испао још већи блам. Сад је ваљда тај беше премештен, по обичају, на неко боље место, с правом влашћу...

Мислим, кад већ упиремо прстом, ај' прво у своје двориште да упремо. ;)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Mиљан Танић рече

Пре пар година, министарство спољних послова примило је допис/жалбу министарства спољних послова једне братске нам земље због буке/нереда због журки које су се одржавале у резиденцији/стану/штавећ представника наше Цркве у тој земљи...

Koje zemlje? 

reading.gif

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...