Jump to content

Како овај момак погађа који је неко хороскопски знак и има ли ту неке "тајне"?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Capture.JPG

У емисији на Пинку "Изведи ме" где 3 момка бирају између 30 девојака ону са којом ће изаћи на пиће итд... дошао је један момак који је као таленат показао да може на основу изгледа да погоди хороскопски знак и то је урадио без грешке.

Како? У чему је тајна? Мени није јасно... да ли је то изучавање типологије људи и самим тим погађа кад је ко рођен или је то нешто "натприродно"?

Погледајте на видео запису

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, R2D2 рече

Како? У чему је тајна? Мени није јасно... да ли је то изучавање типологије људи и самим тим погађа кад је ко рођен или је то нешто "натприродно"?

Мислим да је једини начин да је нашао неки списак на ком то пише, или кад су рођене или слично па да је упамтио. :)

Некако је дошао до тога и ето, баш ми делује исфолирано као "по понашању" да је проценио ко је шта у хороскопу... 

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 8 минута, Аурор рече

Мислим да је једини начин да је нашао неки списак на ком то пише, или кад су рођене или слично па да је упамтио. :)

Некако је дошао до тога и ето, баш ми делује исфолирано као "по понашању" да је проценио ко је шта у хороскопу... 

Не бих рекао, погледајте до краја, погодио је и оној која са њим на крају води мали разговор... 

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, Аурор рече

Зна човека у студију, дао му информације... ;)

Онда се добро припремио :) мада мислим да онај ко се бави озбиљним изучавањем психологије може да има овај "дар"

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, R2D2 рече

Како? У чему је тајна? Мени није јасно...

Dečko je demonizovan.:)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жељко рече

Под мач бато!

Ili biznis klasa za Holandiju il da ga lečimo.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, R2D2 рече

Онда се добро припремио :) мада мислим да онај ко се бави озбиљним изучавањем психологије може да има овај "дар"

Нема то везе са психологијом.

Хороскоп није по церковном Пеесу, али постоји као паранаука, или квазинаука више од неколико хиљада година. Да нема никаке законитости, не би толико дуго постојао на исти или сличан начин кроз векове.

Подели на овим сајтовима

• Гости

И даље нисам добио одговор...Дакле, како он може да погоди који је неко знак?

Ја никако не верујем у хороскоп, огромна глупост, али ово ми није јасно...

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, R2D2 рече

У емисији на Пинку "Изведи ме" где 3 момка бирају између 30 девојака ону са којом ће изаћи на пиће итд... дошао је један момак који је као таленат показао да може на основу изгледа да погоди хороскопски знак и то је урадио без грешке.

Није ни мени јасно како разликује знакове, мени су све жене рибе. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, R2D2 рече

Рекао сам ти одговор али га ниси разумео.

Да би га разумео, мораш да прихватиш да је земља округла и да се окреће око сунца, а је човек настао јеволуцијом, и да црква нема одговоре на сва питања.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, R2D2 рече

ни ја не верујем у хороскоп ич

типично за водолију :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Ко видим да не верујеш ни да понеке гатаре (праве, не фејк типа Тарота) могу прецизно погодити прошлост?

Ди овај свет иде...

Верују у Бога а не верују у ду'овни свет, шта ли би на то рек'о свети владика Николај...

П.С. Има Црква одговоре на овакве ствари, ал' нам се некад по љуЦки не свиџају.

П.П.С. Није хороскоп огромна глупост, чим су три хороскопџије нашли Младенца у пећини. Сад што им занат од тада пропада због Његовог присуства до краја света је други падеж (нису џабе њих тројица побацали те књиге, ви'ш да их сам Бог после у сну поучав'о к'о добре слуге). Који крштени хоће да га сада поред живог Христа води хороскоп а не Бог имаће занимљивог (старозаветног) водича, само што више не води до Витлејема него до Голеш-планине.

[emoji4]

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...