Jump to content

STRAŠNO Pas izujedao dečaka (4) po licu, otac ga otrgao iz čeljusti

Оцени ову тему


Препоручена порука

Četvorogodišnjeg V. P. iz Šapca izujedao je po licu pas lutalica, a sve se odigralo na Starom gradu prošle subote.

 
Dečak V. P. igrao se u parku kada je na njega skočio pas i izujedao ga po licu
Foto: privatna arhiva / Privatna arhivaDečak V. P. igrao se u parku kada je na njega skočio pas i izujedao ga po licu
share_v1_pintrest_gray_ico.pngshare_v1_facebook_gray_ico.png

Lep prolećni izlet u zoni za rekreaciju pretvorio se u pravu dramu. Dečak V. P. (4) je sa tatom, bliskim prijateljima i u društvu vršnjaka uživao u parku na starom gradu.

 

- Sve se desilo munjevito, svi smo bili tu, moj prijatelj se nalazio na tridesetak centimetara od mog sina, kada se iznenada stvorio pas i skočio na dete. Takvom brzinom, to je bila sekunda, povredio ga je. Odmah sam zgrabio dete, brzo do automobila i odveo ga u bolnicu, gde su mu ušili i sanirali rane - priča za "Blic" još potresen B. P., otac mališana.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Majka Nataša i dalje je pod stresom, kaže da joj ništa nije bilo teže nego kad je videla sina kako sav krvav leži na stolu u bolnici.

- Bila sam na poslu kad su mi javili šta se desilo, kad sam ga videla onako krvavog lica... Jedna strana mu je bila otečena, oko zatvoreno, ma strašno! Ne mogu da verujem da nam se ovakve stvari dešavaju. Pa, zar ne postoji način da sklone lutalice sa ulica i iz parkova - kaže Nataša.

Volimo pse, učimo decu da brinu o njima, a nekoliko smo i sami udomili. Gde deca da se igraju da budu bezbedna Nataša, majka dečaka

Povređeni dečak se oporavlja, rane na licu još su sveže, ali tu je i novostečeni strah od psa.

- Mi volimo životinje, imamo psa. Decu vaspitavamo da vole životinje, da brinu o njima, nekoliko kučića sa ulice smo doneli, nahranili i udomili, a onda nam se ovako nešto desi. Pre dve nedelje starijeg sina je pas napao u Velikom parku, jedva sam odbranila dete i sebe - uznemirena je Nataša.

ka Nataša kaže da je i starijeg sina napao pas prošle nedelje
Iako u Šapcu postoji azil za pse, uobičajena je slika pasa lutalica u svim delovima grada. Stari grad, mesto za rekreaciju sa dečjim i sportskim terenima, nije izuzetak. Ogorčeni roditelji malog V. P. postavljaju pitanje gradskoj vlasti: gde deca treba da se igraju i da budu bezbedna?

- Psi povređuju decu u školskom dvorištu, parkovima, ulicama, igralištima... samo neka mi kažu koje je to mesto u gradu bezbedno za našu decu - pita Nataša.

Nakon što je objavila fotografije svog povređenog sina na društvenim mrežama, uz poruku - „zbog ostale dece da ne prođu kao moje dete koje ima samo četiri godine“, pojedinci su uputili niz uvreda Nataši, osuđujući je, pa čak do toga da je sve izmislila.

Roditelji povređenog dečaka posle napada psa podneli su prijavu šabačkoj policiji.

 

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/strasno-pas-izujedao-decaka-4-po-licu-otac-ga-otrgao-iz-celjusti/vmf3jlj

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...