zoran-babic-foto-ptivatna-arhiva-1441488

Zoran Babić, pre nego što je magija uništila njegov život

Nakon poslednjeg gafa šefa poslaničke grupe SNS, Zorana Babića, kada je na video snimku uhvaćen dok u Skupštini Srbije „igra“ u svojoj poslaničkoj klupi, iako nije bilo muzike, ekipa Zicera je kontaktirala gospodina Babića kako bismo čuli njegovu stranu priče. Nakon što nas je ljubazno primio, gospodin Babić se zagledao u stranu, zatim zaplakao i u jednom dahu nam ispričao neverovatnu priču, koju prenosimo u integralnom obliku.

„Ne mogu više da ćutim!“, rekao nam je Babić kroz suze. „Ja sam čovek koji zna celu svetsku klasičnu književnost! Znam da izrecitujem sve Puškinove pesme, i na srpskom i na ruskom! Ali kad stanem pred kamere, dobijem neku neverovatnu tremu, kao da mi se gornji deo prednjeg korteksa potpuno blokira i pričam nešto bezveze, ispadam smešan! Posle toga analiziram sebe, čitam Frojda, Adlera, Junga, pa koristim Gresmanove metode, ali ništa. Onda sam probao, da bih se skoncentrisao, da pred nastupe recitujem isključivo Polimarkove replike iz Republike, ili da slušam Čajkovskog, u kom uživam i kad sam sam – i ništa!“

Nakon bolnog uzdaha, gospodin Babić nam je otkrio šokantnu istinu:

„Na kraju, kad ništa više nije pomagalo, otišao sam kod jedne starije žene koja se bavi… alternativnim metodama. Odmah mi je rekla da sam žrtva teških vradžbina, koje na mene baca određena individua iz opozicije, koju za sada neću imenovati. Radi se staroasirskoj magiji, gde se žrtvi oduzmu sve više moždane funkcije na neko vreme – u mom slučaju, kad god stanem pred kameru ili mikrofon. Trenutno sam na drugom stepenu terapije od ukupno sedam. Apelujem i ovim putem na tu individuu da prestane da mi život uništava ovim nečasnim radnjama. Ako smo suparnici u političkoj areni, nismo neprijatelji u areni života“, kroz suze je svoju šokantnu ispovest Ziceru zaključio Babić.

http://zicer.org/2016/01/01/zoran-babic-ekskluzivno-za-zicer-ne-mogu-vise-da-cutim-zrtva-sam-vradzbina/