Jump to content

Хит игра: Скупљајте шљиве са Председником, пеците ракију, купите диплому (ВИДЕО)


Препоручена порука

Ових дана се на сервису „Google Play“ резервисаном за апликативну подршку корисника уређаја заснованих на Андроид оперативном систему појавила видео-игра под насловом „Томовача“.

igrica-tomovaca-3-768x606.jpg

Како у опису игру њени творци, студио „Лукица“ кажу: „Хеликоптер се покварио, џипери су се зардржали у Зајечару, па се Тома запутио кроз шљивике и ливаде. Помози му да сакупи што више шљива и направи ракију. Уништи пивске кригле тако што ћеш да скачеш на њих. Не дозволи да те хмељ измеље. Користи Томину верну чутуру како би одбијао непријатељске маневре. Скупи бар 15 шљива и онда је време за ТОМОВАЧУ!!!

unnamed.png

У најкраћем, циљ ове десноскролујуће платформске игре урађене на сличан начин као легендарни „Супер Марио“ је да водећи Председника обученог у народну ношњу, избегавате разне препреке, од којих су најопасније пивске кригле, јер је познато да „ракијски“ људи нису претерано заинтересовани за пиво. То чините тако што кригле уништавате чутурицом пуном ракије, која се током те активности троши. Срећом, на том путу наилазите и на плодове шљиве, а када скупите 15 шљива, време је да скокнете до Бајчетине и испечете ракију. Када изгубите „живот“, лично ће вам се „обратити“ Председник са својим чувеним говором одржаним на пријему српских олимпијаца након доласка из Рија…

Наравно, као и у свакој игри оваквог типа, постоји и својевсрни „штит“, којег када укључите, смешта Председника у ракијско чокањче, док се музика мења и чује се рефрен легендарног хита Митра Мирића, „Не може нам нико ништа“! Тада за Тому не постоје препреке.

Такође, ту је и „супер-бонус“ којим можете да „заштитите“ Председника. Он је представљен у виду анђела у лику Боре Дрљаче, који „васкрсава“ Тому уз тактове песме „Стари вук је још у пуној снази“

А ако пажљиво играте, не трошите шљиве на печење ракије и скупите их бар 400 комада, заузврат можете Председнику да купите лопату која је „делотворнија“ у „борби“ против пивских кригли, односно ДИПЛОМУ! Када му купите ДИПЛОМУ, за Председника је само небо граница!

Милан Ракић, ПАТРИОТ

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...