Jump to content

Sajt Opozicionar izmislio kako fejs zabranjuje vređanje Vučića!

Оцени ову тему


GeniusAtWork

Препоручена порука

1 hour ago, Жељко рече

Колико нам је глупа опозиција не чуди ме што је један Вучић на челу државе а неће ме ни изненадити и да буде 20 наредних година ко Ђукановић у ЦГ.

 

Meni se čini da je Đukanović ljepši.
Ko je visočiji? 

Vrbujte kakvog manekena za opoziciju, i ode Vučić....i obavezno neka zna plesati, salsu ili tango. Sigurno nosi pobjedu.
(ovo ne smijem da napišem na fb?)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • Одговори 34
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Probala sam ja, stajalo je dva dana kao status ali onda sam bila primorana da izbrišem jer su neki gnevni "prijatelji" ostavljali baš pogrdne reči gosn. Vučiću, to ni pas masno ne bi pojeo, pa sam  izbrisala.

Ali ništa mi nije stiglo,nikakva opomena. (možda će za par dana, videćemo)... Nego nešto drugo ovde mene brine.

Kako to da LGBT zajednica ne reaguje na ovo? Mnogo me nerviraju. Prvo ću digresiju, a onda poentu: paradiraju, hoće svoja prava, žale se, a nigde ih nije bilo za vreme poplava npr (znam zasigurno jer sam mnogo bila aktivna u to vreme po svim mogućim grupama čak i po njihovim)... Nigde nije bilo da je LGBT zajednica pomogla ugroženima, ali  n i g d e! To je samo jedan od mnogobrojnih primera... Znači hoćeš da te društvo prihvati i da budeš ravnopravan deo njega a istovremeno si parazit - tražiš, a ništa ne daješ?

Htela sam reći da jedn takva organizacija opet parazitira. Opet će tražiti od nas, od društva, da budu prihvaćeni, a dok smo mi, društvo - cenzurisani zbog reči koji su oni sami "pederi".  Zašto javno ne istupe i ne pitaju otvoreno Vučića kakav on to problem ima sa tom rečju i zašto je takav homofob? Zašto je licemeran? Kako može u parlamentu da čestita jednom "pederu" tj. lezbejki, a potom da cenzuriše ako ga društvo naziva pederom tj homoseksualcem. Društvo ima pravo na svoje mišljenje... Da on nema problem sa diskriminacijom i homofizbom, ne bi tako ni reagovao. Znači gospodin Vučič će sutra da cenzuriše reč "plavooki" ako narod odluči da ga tako etiketira, pa će biti diskriminisani samim tim i ljudi sa plavim očima? 

Nismo mi oni koji treba da istupe i da ga pitaju zašto je takav diskriminator, već licemerni LGBT!

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Jel probao neko sa "Vučiću šećeru", mnogo je prizemnije a znači isto što i pederu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Primetila sam rasprave među gej populacijom na FB na ovu temu - i njima su statusi navodno brisani zbog korišćenja dotične reči, ne zbog ma kakvog prozivanja Vučića. Prenosim, pa ako su lagali mene, i ja lažem vas. 

 

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...