Jump to content

Najlepse zene i devojke na forumu

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dodjete na druzenje i upoznate vecinu forumasa/ica :)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Moj glas ako gledamo samo fizicku lepotu je Jelena Lapis :D:)))
Ovo zvuci kao da je ona eto mukica prosto samo lepa i jbg :D ali nisam na to mislila. Svaka zenska osoba koju poznajem sa pouka ima nesto posebno i specificno i fizicki i duhovnl ali kao ajde da se trudim samo da mislim na fizicki izgled.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

ja.jpg.9314ab4a8fd28e6da7fdadc951a36afa.   Леди Ди /  продуховљена лепота / претходна фотка на профилној  много, много лепа....сагласје  духа, душе и осталог ..

И наравно све горе наведене форумашице ...

Али ајде да издвојим  Лепу Хелену / Лаписицу / драгу, као  и врло занимљива и необична лепота Александре В. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

4 hours ago, Anika рече

Дајем глас Арси, онако на невиђено! :)

...  Hvala , zaista nisi trebala ... ti dobro znas da ja taj poklon ne mogu da prihvatim  ...  

:351780:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, 3006 рече

Уф, осетљива тема... :)

Рецимо Џуманџи и Јелена лапис прве међу једнакима.

едит: дајте слике, већину не знамо

Slikar mi komplimentirao :suncanje:....siroko...,mogu se odjavim sa teme o'ma! :D

Kolega sve najlepse,oduvek sam verovala u Vas lik i delo i td. i td.  :))) 

Ce se oduzimo na vasoj muskoj temi  :skidamkapu:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Мојих топ 5 :) 

Мени је Маре моја најљепша (Џуманџи). Дјевојка је млада, паметна, лијепа и иако јој нисам ништа (осим сестра у Христу :) ), поносна сам на њу.

Ајла - аристократска љепота. Просто је видим као неку аристократкињу ......културна, образована и достојанствена жена.

Снежа - грчка љепота :) Мислим, тако бих је ја описала. Подсјећа ме на грчке богиње. :)

Данче - македонско девојче не може бити никаво другачије осим лијепо. У Македонији је све лијепо; и жене, и мушкарци, и храна, и клима....... 

Парадоксологија - њена љепота је у очима. Жена има невјероватно лијепе очи. А ако је истина оно да су очи огледало душе, онда она има јако лијепу душу :) 

Жена за коју вјерујем да је јако лијепа, али никад није поставила своју фотографију, је Арсенија. :) 

Едит; све жене са форума су лијепе, али ако бих за сваку писала нешто, требало би ми неколико дана да испишем. Зато сам и поменула само пет. Има и много жена које више нису активне на форуму, али су изузетно лијепе. Зато, нека се не наљути ниједна, све сте лијепе и посебне. У принципу, мени је свака жена лијепа, нема ружне. :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Јелена011 рече

Moj glas ako gledamo samo fizicku lepotu je Jelena Lapis :D:)))
Ovo zvuci kao da je ona eto mukica prosto samo lepa i jbg :D ali nisam na to mislila. Svaka zenska osoba koju poznajem sa pouka ima nesto posebno i specificno i fizicki i duhovnl ali kao ajde da se trudim samo da mislim na fizicki izgled.

Neka ,neka ,kad ja jednom postanem harizmaticna i produhovljena osoba videces ti Jelo! :D :smeh2:

Salim se ,hvala ime na komplimentu mogu isto reci za tebe,vrlo lepe crte lica,a videla sam i neke ranije fotke na fejsu,znaaciiii opasna si konkurencija  :):ok:

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

Ми смо се расписале, а мислим да би овде ипак мушкарци требало да се изјашњавају...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, *Jелена* рече

Neka ,neka ,kad ja jednom postanem harizmaticna i produhovljena osoba videces ti Jelo! :D :smeh2:

Salim se ,hvala ime na komplimentu mogu isto reci za tebe,vrlo lepe crte lica,a videla sam i neke ranije fotke na fejsu,znaaciiii opasna si konkurencija  :):ok:

Fatamorganaaaa :D

Sama sam se namestila, znam. PoJenta je bila da ne uzimam nista drugo u obzir, neeee da nema niceg drugog :D Ako ce ti biti lakse, sto se ostalih karakteristika, sve sa foruma ste sjajne, ALI stikle vam ne oprastam :D:)))

Jedino nista ne smem da kazem za Danijelu, ona je opasna, njoj moram oprostiti i stikle ako zelim ziveti :D:)))

Videla na fejsetu, a nisi poslala zahtev? Juuuu pa i ti si opasnaaa :D Kad sam imala ljudsko oblicje :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

19 minutes ago, Јелена011 рече

Fatamorganaaaa :D

Sama sam se namestila, znam. PoJenta je bila da ne uzimam nista drugo u obzir, neeee da nema niceg drugog :D Ako ce ti biti lakse, sto se ostalih karakteristika, sve sa foruma ste sjajne, ALI stikle vam ne oprastam :D:)))

Jedino nista ne smem da kazem za Danijelu, ona je opasna, njoj moram oprostiti i stikle ako zelim ziveti :D:)))

Videla na fejsetu, a nisi poslala zahtev? Juuuu pa i ti si opasnaaa :D Kad sam imala ljudsko oblicje :D

Meni das bure piva i ja sam mirna :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

nanana.jpg

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

40 minutes ago, Биљана рече

У принципу, мени је свака жена лијепа, нема ружне.

Ето, а ја кад сам писао да су ми лијепе све, нико (од жена и дјевојака) не вјерује. А код нас је то тако... Такво нам поднебље, ваљда. :)))

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...