Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему


Препоручена порука

  • Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Богомислић рече

Дођем овде да тролујем и смувам једну фину и супругицасту девојку из Крагујевца.

Jao sećam se toga, baš ste bili slatki :). Postavljao si slike, davno bilo.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

U ovom društvu podjednako patimo svi, i žene i muškarci, samo su uloge podeljene, i to otprilike ovako: Kad mi patimo zbog žena, to je gotovo redovno zbog toga što žene nisu onakve kakve bismo mi želeli da su. Kad žene pate zbog nas, to je uvek stoga što smo ovakvi kakvi jesmo. Ali, što je glavno, patimo svi i mučimo se često, dugo, svirepo i besmisleno.
Ivo Andrić

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Богомислић рече

утетила

:smeh1:

Moralo i to da se desi, tužno je biti teta i glumiti devojku...tako se tešim :smeh1:.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Ayla said:

@Богомислић , kako si ti jutros?  0703_read
 

Инспирисан. Пробудио ме је Снекин глас.

1 hour ago, Natasa. said:

:smeh1:

Moralo i to da se desi, tužno je biti teta i glumiti devojku...tako se tešim :smeh1:.

Није то ништа лоше. На Поукама су тете лепше од девојака, углавном. И најлепша Српкиња икада рођена је већ две године средовечна тета.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Богомислић рече

најлепша Српкиња икада рођена је већ две године средовечна тета.

Ko je ta?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Богомислић рече

:)))

  Сакриј садржај

57045425_661748167579415_792192608529588

 

Čuj dve godine? Koji ti je kriterijum za tetu?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Bojan* рече

A čemu im služi to njegovo samopouzdanje? Za šta ga koriste? I šta sa njim kad ih samopouzdani muškarac ostavi da bi bio sa nekom sledećom?

Самопоуздање је доказ сигурности. Мушкарац који је самопоуздан ће моћи да пружи сигурност жени. Човек који није сигуран у самог себе, како ће моћи да пружи сигурност неком другом, па и жени? Човек који за самог себе мисли све најгоре и негативно, тај ни себе не може да обезбеди, а камоли неком другом. Па и жени. 

Не пружа новац сигурност (мада, свакако, није неопходан, да се не лажемо), већ самопоуздан мушкарац.То је, ајд да кажемо, ,,корист" коју оне добијају од таквог мушкарца. Наравно, жена/девојка ће увек некако да реагује на мушкарца који сме да приђе, ко сме да прича са њом, ко сме да се упозна са њом, а не на оног ко се плаши да приђе, ко не зна шта да каже, ко нема никакву причу, итд. Тај вечито остаје у сенци оних који смеју да приђу. Сви ми имамо трему кад треба прићи, да се не лажемо, али та трема се управо убија тако што се приђе. Кад се ослободиш сраха од жена и приласка женама, онда ћеш схватити да је то лако. То после пређе у рутину. Жене нису ванземаљаци, већ људи ко и ми- са емоцијама, страховима, комплексдима, итд. Лако је прићи им, иако ми мушкарци често од тога правимо жестоку драму- ,,јао, шта да јој кажем", ,,шта ће да ми каже", итд. 

Траже жене и емоцију, емотивност, у ствари мушкарац који зна да јој пробуди емоцију- тај је прошао код ње. Жене су, генерално, емотивније  од мушкараца, што је одређено биологијом, управо биологија оспорава твоју тезу да оне гледају само паре и физички изглед.  Ја се сећам како сам једну девојку, кад сам је мувао, причао како ми се код ње не свиђа највише њене ноге, груди и лепа гузица (иако ми се све то много свиђало, наравно :D) него њене очи, то је њу одушевило, погодио сам је у емоцију. Воле жене то, кад им дирнеш у емоцију, привлачи их то, па не би људи онолике романтике правили, не би та књижевност толико цветала да то није битно уопште. 

пре 20 часа, Bojan* рече

Ispade da žene privlači samopouzdanje, ali tek kad im se neko dopadne fizički, inače kod onih koji im se ne dopadnu fizički, neće ni proveravati da li su samopouzdani.

 

Па треба да се споји то, али пријатељу, сваки мушкарац који је психофизички здрав, може да буде физички привлачан. Једино ако си, недај Боже, квазимодo или имаш физичку ману, не капирам, како си ти толико ружан и непривлачан да се ниједној не свиђаш. У ствари, или си трол или је код тебе велики, жесток мањак самопоуздања. Јер, особе које имају проблем са овим другим мисле да су ружне, непривлачне и сматрају да су у самом старту испали из игре. Зато најчешће и не прилазе, или ако приђу они то раде са мишљењем да немају шансе и кад ти са таквим ставом приђеш наравно да нећеш ни успети јер си већ себе убедио у неуспех. Онда ћеш даље убеђивати себе да си ружан, никакав и једини резултат тога биће само твоје лоше стање. Ништа више. 

Дакле, проблем је психолошке, а не физичке природе. А тај проблем може да се реши.

пре 21 часа, Bojan* рече

Ispade da žene privlači samopouzdanje, ali tek kad im se neko dopadne fizički, inače kod onih koji im se ne dopadnu fizički, neće ni proveravati da li su samopouzdani.

 

Не, то је исправна теорија и то не моја, а њену исправност је показала пракса. Самопоуздани мушкарци, невезано за изглед па чак и материјални статус, имају жене и девојке, они мање самопоуздани немају. Знам дечка који има добар посао, ситуиран је, има паре, значи оно, и није физички ништа ружан, али има мањак самопоуздања и то га спречава да приђе. Мора мушкарац да приђе први, ти ако чекаш да ти девојка долети у крило- од тога нема ништа. То не бива. Мора да се приђе и да се у том приласку буде опуштен и, наравно, да не мислиш да немаш никакве шансе. А девојке, иако не прилазе, у ствари често једва чекају и моле се Богу да дечко који им се свидео њима приђе. Оне једва чекају и ти треба да будеш свестан да оне, иако ништа не говоре, у себи можда мисле: ,,Ајде, молим те, приђи". Тако ми једна девојка којој сам се свидео, а којој тад нисам пришао, после неког времена причала како је једва чекала да јој приђем, надала се да хоћу, а ја ништа. 

И то је то, нема ту некакве филозофије. Расписо се ја, ко да нешто сад много ко да сад не знам ја нешто много знам и правим се паметан, а у ствари свако то зна, то су опште познате ствари. 

@Богомислић Занимљиво искуство. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Vasilije. рече

:)))

  Сакриј садржај

57045425_661748167579415_792192608529588

 

Баш се ложиш на Снеки, јел? :D

А видиш, ово је мени симбол женствености:

29abe8f69ee5492ffb2b51518343a2b6.jpg

То је, за мене, расна жена. Зато је Селма код мене неприкосновена. 

  • Зачуђен 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...