9505c7e05d14312465-681x428.jpg
Veliki majstor Vitezova kariranog stola

Po najnovijem saznanju Zicera, odlazećem ministru prosvete Srđanu Verbiću neće biti mesta u novoj Vladi Srbije.

Verbić se požalio na TV B92 da nema izgleda da ponovo bude ministar prosvete jer nije uspeo da ukine veronauku.

– Moja misija je bila da ukinem taj retrogradni školski predmet. Ali pošto nije bilo razumevanja od strane mojih kolega u Vladi Srbije, ja više ne vidim razloga da ponovo budem ministar prosvete, rekao je Verbić za B92.

Verbić koji se trudi da se u javnosti pokaže kao progresivan mladi ministar naklonjen nauci i napretku zapravo je pripadnik jednog tajnog mračnog beogradskoj kulta!

Sektaš hteo da ukine veronauku!
Sektaš hteo da ukine veronauku!

Naime, naša redakcija je zahvaljujući našim hakerima, dospela u posed prepiske ministra Verbića i Jovana Deretića. Iz prepiske je jasno uočljivo da u Beogradu deluje tajna okultna organizacija koja sebe naziva „Vitezovi kariranog stola“. Ministar Srđan Verbić kao veliki majstor prior „Vitezova kariranog stola“ okuplja jednom mesečno svoju okultnu braću Jovana Deretića, Milana Tarota, Đorđa Vukadinovića i niz drugih poznatih, uglednih i manje uglednih ličnosti u jednu beogradsku kafanu gde  se opijaju do besvesti a zatim odlaze do hrama svetog Save na Vračaru koji bi potom svako ponaosob ritualno zapljunuo.

Cilj ove okultne družine je modernizacija Srbije uz maksimalno potiskivanje uticaja Srpske Pravoslavne Crkve, barem je tako navedeno u prepisci koju smo presreli. Koliko je ova pijana družina uspela da modernizuje Srbiju  je vrlo upitno.