Jump to content

Зицер | Ако сте тражили спорт, онда ништа

Оцени ову тему


Препоручена порука

Besplatne koverte za nagradnu igru u izbornom štabu Saše Jankovića u Palmotićevoj?!

C5_hCWGWUAAJKvS.jpg-large-681x383.jpg.e34b561091a2d1aa3a5ae4130f071986.jpg

Jutros ispred izbornog štaba Saše Jankovića u Palmotićevoj ulici u Beogradu okupilo se nekoliko desetina građana, pretežno penzionera.

– Čim su otvorene prostorije za prikupljanje potpisa građani su navalili kao besomučni. – izveštava komšija Rade Manojlović.

Kako tvrdi komšija Rade, penzioneri koji su se okupili rano jutros ispred izbornog štaba Saše Jankovića su zapravo mislili da se tu dele besplatni koverti za nagradnu igru uterivanja poreza i u tu svrhu skupljanja fiskalnih računa. Penzioneri su bili veoma besni kada su saznali da se skuplaju potpisi za njima potpuno nepoznatog predsedničkog kandidata i da nema koverata za nagradnu igru.

Saša Janković je, kako saznajemo, u međuvremenu nabavio besplatne koverte za nagradnu igru, no penzioneri su se razišli. Janković se nada da će sutra biti bolje i da će se odazvati veći broj građana, pogotov jer sad ima i besplatne koverte.

http://zicer.org/2017/03/03/besplatne-koverte-za-nagradnu-igru-u-izbornom-stabu-sase-jankovica-u-palmoticevoj/

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Predsednički izbori 2022.

izbori-2002.-681x339.jpg.57b42360aaf3453e9cdf3c25e4ff1a72.jpg

Posle katastrofalnog poraza koji je Aleksandar Vučić doživeo u prvom krugu predsedničkih izbora 2022. godine u drugi krug su ušla dva najjača kandidata: Ljubiša Preletačević Beli sa građanskim pokretom „Sarmu probo nisi“(SPN) i dr Miroljub Petrović sa versko-nacionalnim pokretom „Pod mač bato!“(PMB!).

Dr Miroljubu Petroviću je prilično olakšan ulazak u drugi krug odsustvom Šešelja i Boška Obradovića sa srpske političke scene. Kao što vam je poznato Vojislav dr Šešelj više nije sposoban za aktivno bavljenje politikom. Posle šloga koji je doživeo izgovara samo jednu rečenicu „Dvž Vvata!“ za koju još niko od eksperata nije uspeo da utvrdi šta zapravo znači. Boško Obradović se već nekoliko godina ne bavi politikom, od kako je sa svojom novom ljubavnicom, inače kćerkom Donalda Trampa, kupio ostrvo na Bahamima.

Aktivnu podršku Ljubiši Preletačeviću Belom na ovim izborima dala je Vesna Pešić, Srđa Popović zvani CANVAS, zatim Saša Janković i brojne NVO kao i grupe građana.

Muž Vuka Jeremića, izvesni Malkom Dokins je pručio da se njegov suprug više ne bavi politikom i da neće nikome dati podršku na srpskim predsedničkim izborima. Malkom je saopštio za medije da je Vuk odličan profesor fizike na Kembridžu, koga studenti veoma poštuju i vole, te da je njemu nauka glavna preokupacija a ne neki balkanski politički cirkus.

Po procenama IPSOS stratedžik marketinga Preletačević sa 4,5% pristalica u srpskom glasačkom telu ima veće šanse od dr Miroljuba Petrovića kome po istraživanju IPSOS-a građani daju porevenje od 4,4%.

Od ostalih 7656 kandidata za predsednika Srbije, još se jedino ističe Saša Radulović sa 1,3% podrške glasačkog tela, svi ostali su ispod 1%.

http://zicer.org/2017/03/04/predsednicki-izbori-2022/

 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Proplakala fotografija Boška Obradovića!

 

1446198875_bosko-obradovic01-News1-Zorana-Jevtic-681x453.jpg.8c548a66d84c8eedea9d4829c42b7ad6.jpg

Pristalice raščinjenog episkopa Artemija u egzilu, danas su izdale saopštenje za medije, da je jeres smatrati ikonom fotografiju Boška Obradovića koja je proplakala u jednom privatnom domu u Čačku.

Naime, fotografija Boška Obradovića koja je u posedu porodice Jakšić u Čačku je proplakala posle prvog predizbornog pojavljivanja Obradovića na RTS. Tokom narednih dana u kuću porodice Jakšić gradski odbor Dveri iz Čačka je organizovao bdenija pred čudotvornom fotogafijom.

Kako smo uspeli da saznamo, pošto Dveri odbijaju da daju bilo kakvu izjavu za Zicer, od komšija porodice Jakšić, ova fotografija sem što je proplakala za sada nije učinila nikakvo čudo.

Zabeležen je i manji incident pristalica Artemija i Obradovića pred kućom Jakšića, kada su Artemijevci hteli da konfiskuju fotografiju i javno je spale kao satansku prelest. Policija je blagovremeno reagovala pa do većih izgreda nije došlo.

Sve su prilike da će čudotvorna fotografija Boška koji plače doprineti boljem rejtingu Obradovića na predsedničkim izborima, barem u Čačku.

e6fX7G8YKHnzlPeArCb2KQ_r

Lokalni odbor Dveri je zatražio od crkve da kanonizuje Boška Obradovića kao svetog Boška plačućeg pravednika među narodima.

Kako saznajemo crkva se po ovom pitanju neće oglasiti dok traju predsednički izbori da se ne bi mešala u politiku.

http://zicer.org/2017/03/12/proplakala-fotografija-boska-obradovica/

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 3 weeks later...

PAZI KAMERA: Naprednjaci postavili kamere na sva izborna mesta!

 
snima-se-681x464.jpg

Kako Zicer nezvanično saznaje od izvora bliskog izbornom štabu SNS, proteklih dana tehničke ekipe su širom Srbije na većinu izbornih  mesta postavile kamere.

Ovakav poduhvat navodno ima za cilj da se preduprede incidenti tokom izbora, međutim spekuliše se da je broj postavljenih kamera toliki da se bukvalno može pratiti ko za koga glasa.

Ovakav diktatorski potez je zapravo potpuno ukidanje slobode građana.

Nemojte se iznenaditi ako posle izbora dobijete otkaz na poslu ili ako ceo komšiluk bude znao koga ste zaokružili na glasačkom listiću.

http://zicer.org/2017/03/31/pazi-kamera-naprednjaci-postavili-kamere-na-sva-izborna-mesta/

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 11 months later...

Opljačkan komšija tetke frizera Cecine ćerke!

203591_shutterstock01-stock-shutterstock

Stevan Radivojević, poznati frizer Cecine ćerke  nedavno je bio pretučen. Da zlo bude veće, komšija Stevanove tetke nedavno je opljačkan dok je spavao u svom stanu.

Komšija Stevanove tetke, ime poznato redakciji, je prethodni dan slavio puštanje na uslovnu slobodu iz zatvora, te se napio i zaspao sa otključanim stanom. Njegovi dojučerašnji prijatelji, po profesiji provalnici, iskoristili su priliku i odneli sav nameštaj iz stana komšije Stevanove tetke. Kako tvrde komšije komšije Stevanove tetke, ni cipele mu nisu ostavili, te je komšija Stevanove tetke morao da zamoli prvog komšiju za papuče kako bi otišao do policije da prijavi krađu i da izjavu. Komšije komšije Stevanove tetke, naime, nisu mu iz straha dopustili da uđe u njihov stan da pozove policiju jer su znali njegovu mračnu prošlost.

http://zicer.org/2018/03/07/opljackan-komsija-tetke-frizera-cecine-cerke/

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Stamatović traži ostavku patrijarha Irineja i demokratske izbore u crkvi!

 

MIlan-Stamatovi%C4%87_1000x0-681x381.jpg

Predsednik Inicijativnog odbora „Zdrave Srbije“, Milan Stamatović zahteva od patrijarha Irineja da podnese neopozivu ostavku, a od crkve da raspiše vanredne demokratske izbore za novog patrijarha.

Stamatović je apelovao na patrijarha Irineja da prestane da se bavi politikom i da se što pre povuče sa čela crkve.

– To što su srpski patrijarsi napustili Peć i preselili se u Beograd je dokaz da crkva spinuje samo formalne veze sa Kosovom i Metohijom. Treba videti koji je prvi patrijarh napustio Kosovo i kazniti ga. Ne verujem da je tako bilo za vreme patrijarha Pavla!- rekao je Stamatović.

 

http://zicer.org/2018/03/08/stamatovic-trazi-ostavku-patrijarha-irineja-i-demokratske-izbore-u-crkvi/

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 3 months later...

RASKRINKANI: Proizvođači vode šire paniku da bi povećali prodaju vode preko leta!

Screenshot_1-681x440.jpg

 

Policija je presrela Tviter i Viber četove u kojima se proizvođači vode dogovaraju kako da internet gerilom povećaju prodaju vode tokom letnjih dana.

Kako saznajemo policija je već privela tri osobe za koje se sumnja da su plasirali ovu lažnu vest na internetu, a jedna od njih je policajac. Protiv 6 osoba su podignute krivične prijave.

Podsećamo da su se na društvenim mrežama pojavile glasine, kako je voda u Beogradu otrovana Metanom.

Lažne vesti na internetu su se toliko umnožile da i ozbiljni mediji, kao što je dnevni list Danas, nasedaju na trolovanje i spinovanje po internetu, te prenose kao relevantne informacije najobičnije izmišljotine.

Zicer kao ozbiljan medij, sa tačnim i relevantnim informacijama, pokreće školu za novinare – KAKO  PREPOZNATI LAŽNE VESTI NA INTERNETU.

Svi zainteresovani novinari mogu se javiti na naš mejl: [email protected]

Doškolovavanje novinara je potpuno besplatno. Krajnji rok za prijavu je 28. jun 2018. do 18 časova po starom kalendaru.

 

http://zicer.org/2018/06/14/raskrinkani-proizvodjaci-vode-sire-paniku-da-bi-povecali-prodaju-vode-preko-leta/

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...