Jump to content

Зицер | Ако сте тражили спорт, онда ништа

Оцени ову тему


Препоручена порука

Srbijo, bruka: STANIJA U MINISTARSTVU SAOBRAĆAJA?!

 

stanijadobrojevic-1.jpg

 

Kako Zicer nezvanično saznaje, dugoj listi kontroverznih kadrova u državnoj upravi pridružiće se i pobednica poslednje sezone Farme, Stanija Dobrojević. Nakon završenog Ekonomskog fakulteta, ova starleta je stekla i formalne uslove da se zaposli na dobro plaćenom radnom mestu u državnoj upravi...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Žene Balkana: Srbi su najbolji frajeri

 

Renomirana američka agencija CIA (Coverdale Industrial Agency) radila je istraživanje na širem prostoru Balkana o seksualnim tabuima i zatucanosti balkanskih naroda po pitanju seksualnih pitanja...

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Link to comment
Подели на овим сајтовима

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

SRS: Stiven Sigal za predsednika Srbije!

 

3b45e7e011eb2134e-681x414.jpg

Sigal: Ovaj sme da vas bije!

 

 

 

Srpska Radikalna Stranka izdala je saopštenje u kome stoji da su se, na inicijativu predsednika Vojislava Šešelja, srpski radikali saglasili da na predsedničkim izborima 2017. istaknu Stivena Sigala za predsedničkog kandidata na listi SRS-a.

Kako stoji u saopštenju – Stiven Sigal kao dokazani rodoljub i građanin Srbije, koji ima dobre odnose sa Putinom i pritom ima validnu diplomu, ispunjava sve uslove za kandidaturu za predsednika Srbije.

– Mi, srpski radikali, oduvek smo negovali patriotizam i militarizam, dobre odnose sa Rusima i cenili istinske i prave borce za slobodu. Stiven Sigal se dokazao kao srpski patriota, jer je uzeo naše državljanstvo. Sem toga, on je u veoma dobrim odnosima sa Putinom, a takođe nam je priložio i svoju validnu diplomu. Sigal je kao instruktor aikida poznat širom sveta i tu nema falsifikata. On nikome ne mora da dokazuje da je to što jeste i da ume to što ume. Takođe, manje je poznato da je Stiven porodičan čovek sa  sedmoro dece, tako da je on odličan izbor za predsednika Srbije, jer ujedno promoviše i zaštitu porodičnih vrednosti – navodi se u saopštenju SRS-a koje je potpisao Vojislav dr Šešelj.

 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Pitali smo političare šta predlažu za oporavak srpske privrede i evo šta su odgovorili

 

 

topalovici-681x386.jpg
S leva na desno: Babić, Radulović, Jovanović, Stefanović, Pajtić, Šutanovac, Dačić, Živković, levica i desnica
 
 

Pitali smo političare šta predlažu za oporavak srpske privrede i evo šta su nam rekli.

Zoran Babić smatra da treba raditi na razvoju ‘fesbjuka’ te dodaje:

„Imamo preko 2 miliona korisnika ove društvene menze, sad zamislite da svih dva miliona klikću one reklame što nudi fesbjuk, pa neka je i dinar zarada, to bi dnevno u budžet Srbije donelo 2 miliona dinara. Mali li je?!“

 

Čeda Jovanović je pesimističan po pitanju oporavka srpske privrede, te kaže:

„Srpska privreda je uništena još za vreme Miloševića i teško će se oporaviti. Smatramo da je potrebno priznati Kosovo i Vojvodinu kao samostalne države i da će tek onda da nam krene na bolje. Međutim, i to je pod znakom pitanja, jer našu privredu koče ogromni kineski zmajevi. Možda mi ne verujete, ali ja sam ih video dok to rade.“

 

Saša Radulović je jednako pesimističan, mada on ima rešenje:

„Potrebno je sve firme staviti pod stečaj, kako one koje dobro posluju, tako i one koje su bankrotirale. Jer, tek tada će slobodna konkurencija među tim firmama krenuti sa nulte tačke. Dok god vi imate jednu firmu koja je uspešna, a drugu koja je neuspešna, nemoguće je ovu drugu izvući iz gliba. Zato je najbolje svima dati jednaku šansu.“

 

Borko Stefanović je izjavio da treba prekinuti lopovsku privatizaciju i ponovo sve konfiskovati od privatnika i tajkuna. Levica smatra da treba nacionalizovati svu crkvenu imovinu, jer su popovi i onako paraziti na teretu društva. Takođe, Borko smatra da bi trebalo streljati deo intelektualaca, jer su odgovorni za degradaciju društva uopšte. Otvoriti državne fabrike i sve pozapošljavati, a takođe i decu od 10 godina, pa naviše.

„Škole su tu samo da te nauče da čitaš i pišeš, a sve ostalo je gubljenje vremena i radne snage i tek posle tih revolucionarnih promena naša privreda može da krene uzlaznom putanjom, kao u komunističkoj Kini, recimo“, kaže Stefanović.

 

Bojan Pajtić ima veoma prosto rešenje za oporavak ekonomije:

„Dovoljno je samo da Vučić, to zlo moderne Srbije, ode sa vlasti i privreda će se sama od sebe regenerisati, kao flora u proleće.“

Sem toga, Pajtić smatra da bi se model Vojvodine mogao preslikati na Srbiju, pošto je Vojvodina za vreme njegovog mandata postala Holandija, tj. uspeo je da sačuva veličinu Vojvodine kao što je bila pre njegovog mandata, koja je iste veličine kao Vojvodina iz vremena SFRJ, a to je, priznaćete, veliki uspeh, plus, prednost Vojvodine je u tome što su joj sela napuštena.

 

Šutanovac smatra da se treba vratiti starim, tradicionalnim vrednostima:

„Evo ja sam, na primer, uzeo livadu prve klase u blizini hrama Sv. Save na Vračaru i tu napasam moje stado. Nećete verovati koliko zaradim na prodaji mleka i mlečnih prerađevina, prvenstveno kajmaka, koji valjam na Zelenjaku i Bajloniju.“

 

Dačić, iako socijalista, smatra da je liberalni kapitalizam jedino rešenje za oporavak srpske privrede i da je potrebno da otvorimo svoje tržište za strani kapital i investicije. On bi, kaže, lično voleo kada bi u Srbiji bio otvoren lanac Luj Vitona, jer je poznat kvalitet njihovih koferčića.

 

Zoran Živković se zalaže za subvencionisanje privatnog biznisa političara iz vlasti, te dodaje: „Eto, mene je ta subvencija vratila iz mrtvih na političku scenu Srbije.“

 

Sve desničarske partije listom se zalažu za povratak socijalizma i smatraju da je to najbolje uređenje koje smo imali u istoriji.

„Socijalna nepravda vapi do nebeske Srbije. Naši preci nas se stide, jer smo postali socijalno nepravedna država. Pa još je Car Dušan kažnjavao tajkune koji su otimali od sirotinje raje, a da ne pričamo o našoj hajdučkoj prošlosti. Mi smo imali hiljade Robina Huda, a sad se o tome ćuti. I majčica Rusija ide pogrešnim putem u liberalni kapitalizam, umesto da se vrati svojim slovenskim i socijalističkim korenima“, tvrde iz koalicije Dveri, DSS-a i možda DS-a.

 

http://zicer.org/2016/01/30/pitali-smo-politicare-sta-predlazu-za-oporavak-srpske-privrede-i-evo-sta-su-odgovorili/

Link to comment
Подели на овим сајтовима

 

Pitali smo političare šta predlažu za oporavak srpske privrede i evo šta su odgovorili

 

 

topalovici-681x386.jpg
S leva na desno: Babić, Radulović, Jovanović, Stefanović, Pajtić, Šutanovac, Dačić, Živković, levica i desnica
 
 

Pitali smo političare šta predlažu za oporavak srpske privrede i evo šta su nam rekli.

Zoran Babić smatra da treba raditi na razvoju ‘fesbjuka’ te dodaje:

„Imamo preko 2 miliona korisnika ove društvene menze...

 

http://zicer.org/2016/01/30/pitali-smo-politicare-sta-predlazu-za-oporavak-srpske-privrede-i-evo-sta-su-odgovorili/

"Ako kaniš pobijediti ne smiješ izgubiti. Tko gubi dobitak, dobija gubitak! Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega. Zajedno smo skupa. Bolje je živjeti sto godina kao milijunaš, nego sedam dana u bijedi. Alane, bjež’mo, njih je dvojica, a mi smo sami"... ово свима чије је одрастање обележио стрип Алан Форд вероватно звучи и познато, ал' тренутно баш пресликава стање српског друштва заробљеног између реалног и надреалног (при чем је и та граница поприлично магловита).

 

aM5iKkm.gif

Док тој и так'ој аланфордовској поетици врло врсно доприносе и ликови типа Zoran Babićа, те нам и све вести листом (on je gostujući na TV Pink rekao da će predstojeći izbori pokazati razliku između ljudi koji žive od politike i onih koji žive za politiku http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=01&dd=30&nav_category=11&nav_id=1091060) бивају нека мешавина надреализма, фарсе и сатире.

Ја сад не знам, да ли је још неко zamjetio како нам та надреална фарса полако постаје и начин живота? Или се бар то тако однекуд сервира?

Ил' је то само субјективан доживљај, не'м појма, ал' овог к'о да је неко баш бир'о за још једног у низу архетипских модела наше свакодневице. Што би се 'но казло, по кључу: Ирационалност, недостатак естетике и моралних обзира, нелогичност и запањујуће појаве, све изгледа к'о кошмар у скечевима.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 weeks later...
Dejan Lučić: „Srbijom vladaju babe!“

 

tgtgt-681x460.jpg

 

Poznati publicista i teoretičar zavera Dejan Lučić, specijalno za Zicer otkriva najnovije saznanje do kog je u svom radu došao – Srbijom ne vladaju, kako je ranije mislio, britanska obaveštajna služba, masoni, Rotšildi, već – babe!

 

Z: Gospodine Lučiću, možete li nam pojasniti ovo ekskluzivno otkriće?

DL: Vidite, ja sam prvo mislio da Srbijom vladaju masoni, ali mi se stvari nekako nisu uklapale. Onda sam posumnjao da je reč ipak o Britancima, koji, kao što je poznato, imaju najjaču obaveštajnu službu na svetu, ali mi je i tu par stvari prosto pobeglo. Onda sam probao sa Rotšildima, koji su u svetu veoma jaki, ali ovde iz nekog razloga nisu. Onda sam povezao ono što mi je sve vreme bežalo – Srbijom vladaju babe!

Више на:

 

http://zicer.org/2016/02/15/dejan-lucic-srbijom-vladaju-babe/

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...