Jump to content

Пошао да се причести и спасио један живот

Оцени ову тему


Владан

Препоручена порука

Огњен Лазендић (23) из Бањалуке погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи данас на магистралном путу Бањалука – Котор Варош, у мјесту Горњи Бабићи.

 

ikona_hristos_pricescuje_ucenike_.jpg

До несреће, која се догодила око 8.45, дошло је када је Лазендић, возећи поло изгубио контролу над воланом и слетио у провалију.

“Ишао је из правца Бањалуке и вјероватно због неприлагођене брзине условима на путу проклизао, слетио у провалију, а потом је возило завршило у ријеци Врбањи”, казао је наш извор близак истрази.
Ронилачки тим Специјалне јединице полиције МУП-а РС извукао је тијело настрадалог Лазендића из ријеке Врбање, а тачан узрок несреће данас није био познат, односно није се знало да ли је младић преминуо од повреда задобијених у несрећи или се утопио.

Са Лазендићем у возилу налазио се још један млађи мушкарац, чији је идентитет непознат, а који је успио да се спасе. Он је доживио јак шок, те је возилом Хитне помоћи пребачен у Универзитетску болницу Клинички центар (УБ КЦ) Бањалука.

Према ријечима мјештана Горњих Бабића, сувозача је спасио Бранислав М. из Челинца.
“Он је кренуо на причест са супругом и у вожњи су угледали неки ауто у води. Бранислав је одмах изашао, спустио се у ријеку и покушао помоћи. Успио је спасити сувозача, али не и младића за воланом”, кажу мјештани.

Незванично, отац погинулог Лазендића доживио је шок када је чуо за ову вијест, због чега је након интервенције Хитне помоћи пребачен на Психијатрију у Бањалуци.

“Полиција је покушала утврдити идентитет младића на основу регистарских таблица. Провјерама дошли су до његовог оца, јер се на њему водио ауто. Када су му саопштили шта се десило, човјеку је позлило”, казао је наш извор.

Према његовим ријечима, Лазендић је радио као медицински техничар у УБ КЦ-у, а у суботу увече су са радним колегама прослављали Нову годину.

“Лазендић је живио у центру Бањалуке и највјероватније да је јуче кренуо у Котор Варош да одвезе пријатеља који је био са њим у возилу у тренутку несреће”, пишу Независне, додајући да је младићу прије шест година умрла мајка па је живио са оцем.

 

извор: atvbl.com

  • Волим 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...