Jump to content

Телеграф се пита да ли је ово понос или скандал Србије

Оцени ову тему


Баба

Препоручена порука

Deca-cetnicka-pesma.jpg

 

Док неки коментаришу да је неприкладно што овако мала деца певају четничке песме, други мисле да су они понос Србије и пример како требати одгајати децу

На видео снимку који је објављен виде се три мала дечака која певају четничку песму, док им такт даје и у певању помаже један свештеник.

Снимак је направљен у манастиру Фенеку, који се налази 25 километара од Београда. Док неки коментаришу да је неприкладно што овако мала деца певају четничке песме, други мисле да су они понос Србије и пример како требати одгајати децу.

У међувремену, видео снимак је из непознатих разлога склоњен са “јутјуб” канала.

https://www.youtube.com/watch?v=1-DRHbV3OCY

Извор: Телеграф.рс

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Да су пјевали "Друже Тито..." били би највећи краљеви. А овако је за осуду?! Е...

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

И ја сам певао четничке песме као клинац (оне са албума Николе Урошевића Геџе). Омиљена забава ми је била да их певам код бабе у стану и гледам је како пребледи, плашећи се да ће комшије да зовну милицију (наравно, тад милиција не би долазила због тога, али њој остао страх од раније).

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Није тачно да су понос Србије...

 

...него понос Србије и Републике Србске и свих србских земаља и покрајина.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Новинари телеграфа прво треба да науче историју..ону праву историју коју су комунисти прекројили како њима одговара,па тек онда да коментеришу о томе шта ко пева.Друго,у Србији је познато да у последњих пар година,деценија,покушавају да повампире тита,највећег Србског крвопију и убицу србске елите и омладине.Сви они стари који су учествовали у другом светском рату пренели су на своја покољења зверства и небулозне акције у којима је су предњачили Срби и Хрвати,комаданти..како би што више младих Срба изгинуло.Сремски фронт је очигледан пример чојштва и јунаштва комунистичких партизанских комаданата,пример голготе србске омладине која се свесно жртвовала да би тито испунио свој мрачни циљ.Тада је сам Господ сачувао главе многих.....зато..ја бих поставио питање Господи из Телеграфа зашто њима смета песма о Чича Дражи,четницима???? Можда им ће им сметати песме и о војводи Синђелићу,Степановићу,Мишићу,Путнику...о мајору Гавриловићу...о Светоме кнезу Лазару..о Милошу Обилићу...и ово је удар на породицу,традицију,веру..значи ако не мислимо као они не треба ни да мислимо.Нек им је Бог у помоћи..

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Новинари телеграфа прво треба да науче ...

Да су ти новинари нешто знали сигурно је да не би ни писнули. Оваква глупост ( http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/1361352-skandal-ili-ponos-srbije-pogledajte-kako-deca-pevaju-cetnicku-pesmu-sa-svestenicima-video ) им не би пала ни на памет.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Чланови који сада читају   0 чланова

    • Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
×
×
  • Креирај ново...