Jump to content

Oдбојка

Оцени ову тему

pokajnik83

Препоручена порука

Добар старт репрезентације Србије на светском првенству у Јапану. Забележена је прва

победа против Костарике 3:0 у игри која обећава да ће трећепласирана репрезентација

са прошлог светског првенства и овог пута играти озбиљну улогу на св. првенству. :drugarstvo:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Наше даме на светском првенству оствариле и четврту узастопну победу против Алжира.

У борби за прво место у групи их очекује репрезентација Јапана.

Идемо даље  kolo2

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Нажалост нисмо успели против репрезентације Јапана.

Наше даме су изгубиле са 3:1, и тако заузели друго место у групи.

Али идемо даље. Еј, мали, еј СРБИЈАААААААА

:cmizdrenje:

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Гости

Нажалост нисмо успели против репрезентације Јапана.

Наше даме су изгубиле са 3:1, и тако заузели друго место у групи.

Али идемо даље. Еј, мали, еј СРБИЈАААААААА

bleh

нема везе , супер је и то докле су стигле у групи ,

само напред Даме  0205_whistling

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Постављена слика

Зоран Терзић, први стратег одбојкашица Србије за АЛО!:

Не одређује Ивана ко ће бити селектор!

Понедељак - 20.12.2010

Женска одбојкашка репрезентације је пети пут заредом проглашена за најбољу екипу године у Србији! Велики део заслуга за сјајне резултате током претходних сезона иду и на адресу селектора Зорана Терзића, који се овом приликом осврнуо и на оптужбе Иване Ђерисило да се због њега одрекла националног дреса.

- Ух, стално се с том причом вртимо укруг. Не бих поново улазио у то, а ако кажете да је Ивана изјавила да сам ја једини разлог што не игра за репрезентацију, не знам баш да ли бих се сложио с тим. Свако има право да одабере хоће ли играти за репрезентацију или не, али морам да истакнем да би било глупо да неки играч одређује ко ће бити селектор - каже Терзић.

О плановима за наредну годину и предстојећем Европском првенству, где ће Србија бити домаћин, Терзић каже:

- За наредну годину сигурно је приоритет Европско првенство. Биће лакше зато што смо домаћини, али истовремено и већа је обавеза да се направи добар резултат. Имамо добру екипу, пуну младих играчица чије време тек долази, тако да сам оптимиста.

Када је у питању 2010. година, селектор „грација“ је задовољан оствареним резултатима.

- Ово је пети пут заредом да смо проглашени за најбољу екипу, тако да је то само показатељ колико добро радимо. Задовољан сам оствареним у 2010, освојили смо Европску лигу, први пут се пласирали у гран при такмичење, били осми на свету. Наравно да увек може више - подвлачи Терзић.

ОВАКО ЈЕ ПРИЧАЛА ИВАНА ЂЕРИСИЛО:

Нећу с Терзићем

„Не желим да се препуцавам преко новина и да слушам да сам одустала због неких својих приватних или породичних проблема. Мој једини разлог је Зоран Терзић! То сам рекла и њему, као и председнику Боричићу. Одустала сам због моје лоше игре поред њега, због непоштовања мене као особе. Једноставно, не желим да своје име и игру срозавам на ниво кадеткиње или јуниорке“.

http://www.alo.rs/sport/34045/Ne_odreduje_Ivana_ko_ce_biti_selektor

Цитат:

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• 8 months later...

Европско првентво у одбојци (за мушкарце)....финале...Србија води против Италије 2:1 у сетовима...још један сет и злато...хајде да нас бар они обрадују данас 319.gif

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

СРБИЈА ЈЕ ИПАК ДАНАС ШАМПИОН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БРАВО МОМЦИ ЗА ЗЛАТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

АКО НИЈЕ КОШАРКА, АКО НИЈЕ ТЕНИС, ОНДА ЈЕ ТО ОДБОЈКА.....НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА..... Srbija_smesko

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

како је дивно чути српску химну и видети српску заставу у Бечу, као да се све то дешава у срцу Србије...... 0442_feel 1307_womens girl_jumping girl_smiley hellooooooooo prst ka gore

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...