Jump to content

Посао који никад не бих радио

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

ЈА бих те молио да се суздржиш према нашим политичарима, онима који лијук рв за нас све...

Ал да... Ти си атеиста, па се не може од тебе друго ни очекивати него подривање!

Priznaj da si ušo u SNS!  :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Sajt administrator.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ovo ne bi mogo

Inace, ova slika je fotosop, koliko da ne bude zabune, kao i sve slicne slike po internetu.

A za velike visine se slazem, ni ja to ne bi mog`o nikako da radim...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Priznaj da si ušo u SNS!  :)

ТИ гласови који се проносе о мени су део оркестриране кампање. Знам ја добро одакле то долази и какве су намере вас који те гласове ширите. То што радим у јавној служби не значи да морам да будем у СНС. Сад је процес деполитиѕације, не знам да ли си чуо.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Nikad ne bih radio kao exekutor, sudski izvršitelj što plijeni po koćama, najstrašnije su exekucije djece, kad na primjer majka 4 djece predškolskog uzrasta izgubi spor na sudu a dodju joj oduzeti djecu i sl. Strašno nešto! Gledao sam videa, djeca plaču, policija, socijalni radnici, exekutori, mater pada u nesvijest, ostala familija se tuče s policijom, djecu im trgaju iz ruku, to su cirkusi s tim. Užas! Kad bih morao birati izmedju exekutora i utjerivača dugova onda radje taj utjerivač dugova.

Exekuce - ovaj se prije 9 godina godina vozio na crno u tramvaju,

nije platio kaznu a dug s kamatama i penalima narastao na 1500 evra.

pa mu došli plijenit - svako ima nekakav imetak - každý má nějaký majetek.

Odnijeli mu i to haraburdi što ga je imao, tome bezdomovcu, beskućniku.

Mafija exekutorska.

Подели на овим сајтовима

ТИ гласови који се проносе о мени су део оркестриране кампање. Знам ја добро одакле то долази и какве су намере вас који те гласове ширите. То што радим у јавној служби не значи да морам да будем у СНС. Сад је процес деполитиѕације, не знам да ли си чуо.

A jel si planirao odmor u hotelu Jezero?

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

A jel si planirao odmor u hotelu Jezero?

Нисам, немам времена.

Ја сам као експерт доведен да помогнем овој јадној и напаћеној земљи, не мора све да се везује за политику или паре.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Нисам, немам времена.

Ја сам као експерт доведен да помогнем овој јадној и напаћеној земљи, не мора све да се везује за политику или паре.

Znači ne ulažeš u domaću privredu i turizam... zamisli kad bi svi tako radili non stop i ne trošili ništa?!?! Sram te bilo...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...