Agnostik Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Patholog ili grobar. Hirurg bi isto bilo tesko. Politicar u Srbiji samo kao diktator. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 ЈА бих те молио да се суздржиш према нашим политичарима, онима који лијук рв за нас све... Ал да... Ти си атеиста, па се не може од тебе друго ни очекивати него подривање! Priznaj da si ušo u SNS! GeniusAtWork, Срђан Шијакињић, Пг and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Ni ja ne bi mogao raditi poslove na velikim visinama. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Sajt administrator. Млађони, Данче*, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Rudar. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 i ja se plasim velikih visina i naravno ne bi na groblju mogao raditi jos Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Ovo ne bi mogo Inace, ova slika je fotosop, koliko da ne bude zabune, kao i sve slicne slike po internetu. A za velike visine se slazem, ni ja to ne bi mog`o nikako da radim... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Priznaj da si ušo u SNS! ТИ гласови који се проносе о мени су део оркестриране кампање. Знам ја добро одакле то долази и какве су намере вас који те гласове ширите. То што радим у јавној служби не значи да морам да будем у СНС. Сад је процес деполитиѕације, не знам да ли си чуо. Vaske and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Nikad ne bih radio kao exekutor, sudski izvršitelj što plijeni po koćama, najstrašnije su exekucije djece, kad na primjer majka 4 djece predškolskog uzrasta izgubi spor na sudu a dodju joj oduzeti djecu i sl. Strašno nešto! Gledao sam videa, djeca plaču, policija, socijalni radnici, exekutori, mater pada u nesvijest, ostala familija se tuče s policijom, djecu im trgaju iz ruku, to su cirkusi s tim. Užas! Kad bih morao birati izmedju exekutora i utjerivača dugova onda radje taj utjerivač dugova. Exekuce - ovaj se prije 9 godina godina vozio na crno u tramvaju, nije platio kaznu a dug s kamatama i penalima narastao na 1500 evra. pa mu došli plijenit - svako ima nekakav imetak - každý má nějaký majetek. Odnijeli mu i to haraburdi što ga je imao, tome bezdomovcu, beskućniku. Mafija exekutorska. Николa је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Nikad ne bih radio kao exekutor, sudski izvršitelj što plijeni po koćama То је најслађа пара. Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 ТИ гласови који се проносе о мени су део оркестриране кампање. Знам ја добро одакле то долази и какве су намере вас који те гласове ширите. То што радим у јавној служби не значи да морам да будем у СНС. Сад је процес деполитиѕације, не знам да ли си чуо. A jel si planirao odmor u hotelu Jezero? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 A jel si planirao odmor u hotelu Jezero? Нисам, немам времена. Ја сам као експерт доведен да помогнем овој јадној и напаћеној земљи, не мора све да се везује за политику или паре. GeniusAtWork and Avocado је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Нисам, немам времена. Ја сам као експерт доведен да помогнем овој јадној и напаћеној земљи, не мора све да се везује за политику или паре. Znači ne ulažeš u domaću privredu i turizam... zamisli kad bi svi tako radili non stop i ne trošili ništa?!?! Sram te bilo... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука