Jump to content

Посао који никад не бих радио

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

• Гости

Не знам за вас, ја не бих никада радио на послу клања животиња. 

Ево, гледам сада "Ћирилицу" где Вучићевић говори да је убица Тијане радио као месар, тј. као неко ко је непрестано гледао клања живих бића. Нека жена психолог је  рекла да је то, можда, био окидач за убиство Тијане.

У сваком случају, никада не бих радио тај посао.

Подели на овим сајтовима

Па јел он радио у кланици или у месари?

Значи наши људи на селу су скоро сви потенцијалне убице?

Немојмо сада претеривати, јер колико људи ради по кланицама, па нисмо имали епидемију убистава коју су извршили кланичари животиња.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

ни ја никада не бих могла да кољем животиње....не могу то чак ни да гледам....онда би ми се згадило месо за цео живот...

такође не бих могла ништа да радим у вези медицине.....

за неке тешке физичке послове немам снаге....

никада не бих била контролор бус плуса.... :0212_rolleyes:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Гости

Па јел он радио у кланици или у месари?

Значи наши људи на селу су скоро сви потенцијалне убице?

Немојмо сада претеривати, јер колико људи ради по кланицама, па нисмо имали епидемију убистава коју су извршили кланичари животиња.

Нисам генерализовао ствари. Просто, навео сам пример а слушам сада и Јована Марића где исто понавља да не треба генерализовати ствари. 

Поента је да ЈА никада не бих клао животиње.

Подели на овим сајтовима

Не бих могао да радим неки посао који није поштен.

Подели на овим сајтовима

Не бих могао да радим неки посао који није поштен.

Мало тога ти је остало да радиш :)))

Не бих могао никада да радим оне послове на траци у фабрикама, где ти један те исти производ нон стоп пролази, а ти цео дан гледаш у то и пребираш.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

Ni ja ne bi radio kao mesar (osim prodavac u mesari), kao kontrolor bus plusa gde trebas da kaznjavas ljude koji nemaju, i komercijalista kirbija i slicnih cuda

p.s. naravno spisak poslova je mnogo veci onih koje ne znam da radim i koje iz tog razloga ne bi radio.

Подели на овим сајтовима

Нека жена психолог је  рекла да је то, можда, био окидач за убиство Тијане.

Verovatno je ona neki vegUn,vidjao sam po fejsu da su koristili ovaj slucaj za svoju poremecenu promociju.

Kao,onaj ko ubije zivotinju lagano moze da ubije i coveka...gluposti. 

Inace,ja ne bih voleo da radim sve one poslove na kojima bih imao opasna "rvanja" sa svojom savescu.. :)

Подели на овим сајтовима

Ovo ne bi mogo

article-2047853-0E50370000000578-853_964

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Političar.

Ja sam mislio da se tema odnosi na ozbiljne i poštene poslove... dobro nisi napisao "džeparoš"...   ;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Ja sam mislio da se tema odnosi na ozbiljne i poštene poslove... dobro nisi napisao "džeparoš"...   ;)

ЈА бих те молио да се суздржиш према нашим политичарима, онима који лијук рв за нас све...

Ал да... Ти си атеиста, па се не може од тебе друго ни очекивати него подривање!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...