Гости Guest Написано Август 22, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Не знам за вас, ја не бих никада радио на послу клања животиња. Ево, гледам сада "Ћирилицу" где Вучићевић говори да је убица Тијане радио као месар, тј. као неко ко је непрестано гледао клања живих бића. Нека жена психолог је рекла да је то, можда, био окидач за убиство Тијане. У сваком случају, никада не бих радио тај посао. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Па јел он радио у кланици или у месари? Значи наши људи на селу су скоро сви потенцијалне убице? Немојмо сада претеривати, јер колико људи ради по кланицама, па нисмо имали епидемију убистава коју су извршили кланичари животиња. Олимп, RYLAH, Никола Поповић and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 ни ја никада не бих могла да кољем животиње....не могу то чак ни да гледам....онда би ми се згадило месо за цео живот... такође не бих могла ништа да радим у вези медицине..... за неке тешке физичке послове немам снаге.... никада не бих била контролор бус плуса.... Олимп је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Август 22, 2014 Гости Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Па јел он радио у кланици или у месари? Значи наши људи на селу су скоро сви потенцијалне убице? Немојмо сада претеривати, јер колико људи ради по кланицама, па нисмо имали епидемију убистава коју су извршили кланичари животиња. Нисам генерализовао ствари. Просто, навео сам пример а слушам сада и Јована Марића где исто понавља да не треба генерализовати ствари. Поента је да ЈА никада не бих клао животиње. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Не бих могао да радим неки посао који није поштен. Anti Palma Crew, verum est in beer, Данче* and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Komercijalista Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Правник.. obi-wan, Срђан Ранђеловић and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Не бих могао да радим неки посао који није поштен. Мало тога ти је остало да радиш Не бих могао никада да радим оне послове на траци у фабрикама, где ти један те исти производ нон стоп пролази, а ти цео дан гледаш у то и пребираш. Anti Palma Crew, obi-wan, feeble and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србадија Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ni ja ne bi radio kao mesar (osim prodavac u mesari), kao kontrolor bus plusa gde trebas da kaznjavas ljude koji nemaju, i komercijalista kirbija i slicnih cuda p.s. naravno spisak poslova je mnogo veci onih koje ne znam da radim i koje iz tog razloga ne bi radio. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Političar. Данче* and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Владика ... Срђан Шијакињић, Олимп, Лапис Лазули and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Нека жена психолог је рекла да је то, можда, био окидач за убиство Тијане. Verovatno je ona neki vegUn,vidjao sam po fejsu da su koristili ovaj slucaj za svoju poremecenu promociju. Kao,onaj ko ubije zivotinju lagano moze da ubije i coveka...gluposti. Inace,ja ne bih voleo da radim sve one poslove na kojima bih imao opasna "rvanja" sa svojom savescu.. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ovo ne bi mogo Crveni Baron, nana, Дејан and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Političar. Ja sam mislio da se tema odnosi na ozbiljne i poštene poslove... dobro nisi napisao "džeparoš"... Млађони, Пг, Vaske and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Август 22, 2014 Пријави Подели Написано Август 22, 2014 Ja sam mislio da se tema odnosi na ozbiljne i poštene poslove... dobro nisi napisao "džeparoš"... ЈА бих те молио да се суздржиш према нашим политичарима, онима који лијук рв за нас све... Ал да... Ти си атеиста, па се не може од тебе друго ни очекивати него подривање! Avocado, Пг and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука