Лапис Лазули Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Сећао сам се детаља пре одласка на смртни грех пијанства колико сам пара понео и детаља након пијанке, када се истрезним, колико пара имам. Није ту ствар сећање на саму пијанку које се ионако слабо сећаш. Него последице тога.... Хвала Богу те се таквих искустава отарасих у огромној мери! Мада искушења и даље вребају на сваком кораку. Ваља бити уз Бога и целомудрен. Након пада у блато што брже устати и опрати се.... И не бити фарисеј Šala ba-šala.,sto se odma uozbilji toliko,ko da si na ispovesti,ta jeste da nosim haljinu ali nisam bas pop Ignjatije and arizan је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Није баш тако лоше када малчице попијеш у добром и веселом друштву. У овом друштву?? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Дођите код мене у манекенску академију, курс - рубиново манекенство... a мастер теза - манекен за вињак. Ал' уз ово да се радимо: Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Ал' уз ово да се радимо: То је за загревање после иде https://www.youtube.com/watch?v=cUmtIiy9BMc RYLAH, Ignjatije and Agnostik је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 @Милосављевић Са некима да, са некима не...колико год били велики људи, нису баш сви били сјајни када попију, веруј ми, тако да...држим се опробаног и у свему де факто провереног...у начину пијења, увек присутној и посебној врсти хумора, познавању граница докле се иде и у најпијанијем стању, итд, итд...мојих пријатеља. RYLAH, Ignjatije and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 То је за загревање после иде А након тога једна патриотска: Млађони је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 "Ne pogani čovjeka što ulazi u usta; nego ono što izlazi iz usta ono pogani čovjeka." Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Što ne znači da je korisno napijati se. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 "Ne pogani čovjeka što ulazi u usta; nego ono što izlazi iz usta ono pogani čovjeka." Наравоученије...немој пити превише јер задовољство лако може бити претворено у повраћање. RYLAH, Ignjatije and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Što ne znači da je korisno napijati se. Наравно...само се мало шалимо! Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Наравоученије...немој пити превише јер задовољство лако може бити претворено у повраћање. 100 gradi istinito nema frke kod mene ogranicavam se jednom buteljkom od 2l, sad sam preko lapo E poco sam sad na jednom forumu, ciju adresu ne smem ovde da stavim zbog predrasuda, da pisem o tome kako ne postoje vanzemaljci neg samo demoni se maskiraju, a svi skocili na mene, i pisem ja tako vise od pola sata i slucajno automatski kliknem google search za neki link ka sajtu svetosavlja gde je to sve lepo objasnjeno, i izbrise mi se sve sto sam pisao vise od pola sata hahahahah, e a napali me i banom vec pretnja krenula, jer svi na tom sajtu veruju u vanzemaljce lol al nema veze tiha voda breg roni, nek se zamisle sad malo, pa kad sazrim kao dobro vino (In Vino Veritas!) onda cu da im roknem roman Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 nema frke kod mene ogranicavam se jednom buteljkom od 2l, sad sam preko lapo Све је добро док не дођеш у ово стање. Agnostik, Олимп, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Наравно...само се мало шалимо! Ništa nisam rekao, osim da mislim da nije korisno napijati se. Tema je takva kakva jeste, forum je slobodan za iskazivanje mišljenja, sadržaj moje poruke nije uvredljiv, itd. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 Odkud ti znas kako je ovim,kako bih rekla...damama bilo u ovom stanju? to sto selo ima temu za do vecnosti da ih zeza ne znaci u opste da su se one lose provele....nego samo da im je vredelo za ovakvu uspomenu...eh.... Solomon Kane је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Август 23, 2014 Пријави Подели Написано Август 23, 2014 У овом друштву?? Društvo malo, ali odabrano Млађони је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука