Jump to content

"Ko jaci!" tema - kritika Rusije, Amerike, Nikaragve, San Marina i ostalih...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Па то је генијалан стратешки потез, али ја мислим да ја "спашавање угрожених руса" ту најмање битно, исто колико су америчке агресије за "демократију"... то су по мени празне приче.   

Znaci tako? Ne valja ti amerika, a? 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Ignjate

Одавно сам ово гледао. Имам на диску цео концерт. Морао пендрек да ради са тим необузданим младим нарко капиталистима који сеју своју сатанску културу у центру свете Русије.  

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Имали су 700 страна КГБ пропаганде и клањања светом Путину, а чим неко приговори одма "квари сваку расправу на тему Русије"...

Изгледа да је једина дозвољена "расправа на тему Русије" да се на 1000 страна понавља "наци-фашистичка-хунта" и призива агресија Русије. Ал` да нико ништа не приговори - само "амин".

Стварно комедија човече... joooj

Па није исто кад ти критикујеш Русију или кад ја критикујем Русију.

Подели на овим сајтовима

Не ваља овај клип. Шта ће им Тито? Кад видим тог сатанисту и србоубицу, онда не могу даље да гледам.  

Иначе, друг Стаљин се баш не би одушевио кад би знао да стављају са Брозом који је био његов непријатељ и збиг кога је он изгубио прву битку у хладном рату.

:))

Подели на овим сајтовима

Толико су ми постали огавни. Колико су почели да се мангупирају, па то није нормално.

Када сам причао са њима, главни аргументи су им били да су фаце зато што им државу запљускују Карипско море и Пацифик. Па шта они мисле, да то што Србија нема море, њима даје за право да су они већи од некога. Али зато они немају Мораву, Палићко вештачко језеро, вештачко језеро на Златибору...

Ја им кажем да имамо више становника од њих и да им зато џаба све, јер када би пешке кренули ка њима, одмах би се уплашили од те величине.

Индијанци живели на тим просторима. Ја им кажем: ало индијанци.

Пази када су их Американци грували и шетали им по земљи. Ја им кажем: Индијанци, нас је Амер покушао да грува, али смо их вратили где им је и место, Србија vs Америка-НАТО 1:0.

Као имају банану и кафу, а ми зато шљивку бато од које се добијају ракија, шљивовица, препеченица, затим мека, кувана... а може и џем, компот...

Ортега не може ни до чланака да приђе Томи, а поготово Аци.

Зато мислим да смо ми јачи од Никарагве.

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Одавно сам ово гледао. Имам на диску цео концерт. Морао пендрек да ради са тим необузданим младим нарко капиталистима који сеју своју сатанску културу у центру свете Русије.  

Imam i ja taj koncert medju golden kolekcijom. Pa i bolje pendrek nego da su isli pod mac kao sto bi isli u zemlji u koj je Bog car i koja zivi po biblijskim zakonima.

Подели на овим сајтовима

Molim vas pogledajte ovaj genijalan video... Sustina je u vezi sa ratom izmedju Izraela i Palestine ali se tema itekako odnosi i na rusko ukrajinski problem... Genijalan video, narocito kraj...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...