Богдановић Тамара Написано Децембар 1, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2012 Цитат Помени @ Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Snažimo u veri. Ovo su samo slike. Богдановић Тамара је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Драшко and Јаков. је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Цитат Помени @ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Цитат Помени @ није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Богдановић Тамара Написано Децембар 3, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 сећа ме на моју прабаку... Цитат Помени @ Док год волимо некога због његових врлина, то није ништа озбиљно. Али кад га почнемо љубити због његових мана, онда је то љубав. srcee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Sarma je jelo koje potiče iz Turske i na turskom jeziku sarma znači - nešto što je savijeno (umotano). Sarma se jede u svim zemljama koje su bile nekada u Otomanskom Carstvu, kao i u Srednjoj Evropi, a varijante jela postoje i u Nemačkoj, Francuskoj, Rusiji. Isitnjeno meso, pirinač, crni luk, i razni začini (so, biber i razne lokalne trave) se savijaju u listove kupusara (kupus, kelj...) koji mogu biti sveži ili ukiseljeni. Sve se to kuva nekoliko sati. Različiti recepti se primenjuju u zavisnosti od regiona, ali je osnova u principu ista. Najbolja priprema je kuvanje na tihoj vatri u velikim zemljanim posudama. Volim lično sarmice u vinovom lišću (grčke) i sarmice od zelja. Цитат Помени @ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Децембар 3, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2012 Da li imaju da se kupe neke gotove posne sarme?? Ali da nije ona varijanta sa kiselim kupusom. Nešto kao gotovo jelo. Цитат Помени @ Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.