Таша Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Mozda nije pravo vreme ali .... kada je i da li postoji uopste !? Ubija me nostalgija vec mesecima pa dodjoh na ideju da "otvorim" bircuz ovako virtualno .... Ovde ce se slusati iskljucivo tamburasi .... pa smajolik78 na tamburu i kuvano vino bliss jeeee ! Crveni Baron, Megas Doux, katja and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Oglo, Дуња and Ратко :( је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Ратко :( and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Па нек' иде јетра... Oglo and Таша је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Децембар 5, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 e, super! Ko nije upao u depresiju, sad ce gringrin Таша, Oglo and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 5, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 5, 2011 Дуња, Oglo and Ратко :( је реаговао/ла на ово 3 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Ратко :( and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 10, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 10, 2011 Auuuuuu forumasi pa ovde niko ne voli tamburase i kafanu !? Дуња and Ратко :( је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Mislim da ne moze da ostane sve na plecima tamburasa, moram da uvedem jos koji muzicki zanr .... pa eto, za sve koji vole boemisanje po kafanama jedna lepa sevdalinka Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 За Талета, а у име проширеног репертоара. Oglo and Таша је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 26, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 To Dunjice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pre nekoliko noci sam gledala ovu sa " koka kola, marlboro, suzuki " ludilo totalno !!!!! O B O Z A V A M I H !!!!! :lol: :lol: :lol: A i ovo sa "komsija" mi se dopada :lol: :lol: :lol: Дуња је реаговао/ла на ово 1 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 "Амнезија" је дефинитивно најбоља после "Психо драма". Уствари, мртва трка са "Мама има дечка" (Наравно, са циљем разбибриге.) Морам: Таша and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Небојша Јовановић Написано Децембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2011 Дуња and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Планина Атос република монаха Света Земља Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Децембар 31, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 31, 2011 A kod mene bas pada ... navijanje Дуња and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јануар 1, 2012 Пријави Подели Написано Јануар 1, 2012 Једна родољубива за "Бирцуз ћоше". kriminalac http://www.youtube.com/watch?v=yfFfpQyelXE Цитат Помени @ "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.