Jump to content

Не заборавите! Зимско рачунање времена, недеља 30. октобар у 03:00 (2011)

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

59264_11.jpg

Летње рачунање времена завршава се у ноћи између суботе 29 и недеље 30.октобра.2011 год.

и прелази се на зимско рачунање времена

Сатове у недељу 30. октобра у 03.00 треба померити један сат уназад, са 03:00 на 02:00.

Спавамо сат времена дуже! :)

Подели на овим сајтовима

• Гости

Поделите овај линк са пријатељима, можда су неки заборавили :)

Ево, сад имам једну велику недоумицу: не знам да ли ће мобилни телефон сам да се ажурира или не. АКо неће а ја га већ вратим сат времена, онда није проблем, али ако се сам ажурира закаснићу у Цркву :)

Подели на овим сајтовима

Те акробације са временом су чисти идиотизам. Толико ме то нервира да вам описати не могу. Не знам чему служи без да малтретира људе.

Подели на овим сајтовима

svaki noviji aparat ima automatsko podešavanje vremena prema vremenskoj zoni koju unesete

to znači da će sam da se ažurira

uglavnom samo ručni staovi na na_vijanje i zidni neće ovu promjenu sami izvršiti

ovo znači da veče počinjeu 17h a do kraja decembra i u 16h ode dan bestraga...

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Те акробације са временом су чисти идиотизам. Толико ме то нервира да вам описати не могу. Не знам чему служи без да малтретира људе.

Sluzi recimo da u sledecem periodu ne bi po mrklom mraku ujutru isao na posao... i da leti ne bude "vece" u 23h...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Sluzi recimo da u sledecem periodu ne bi po mrklom mraku ujutru isao na posao... i da leti ne bude "vece" u 23h...

Ма то ако нас не спасе, ништа неће. А колико штете наноси? Јеси ли чуо шта кажу психолози?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...