Jump to content

Избори у Србији 2023

Оцени ову тему

Milan Nikolic

Препоручена порука

SPUTNIKPORTAL.RS

Односи са Русијом се у протекле две године нису променили, упркос турбулентној ситуацији у којој се данас налазимо. Нећемо увести санкције. Да ли ћемо признати...

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Павловић одлично анализира економску политику и предлаже решења. 

Свиђа ми се предлог о забрани кладионица и коцкарница, јер је пошаст стварно узела маха. Размере болести су огромне, око 300 000 зависника (вероватно и више), међу којима је доста младих. Каже то све (кладионице) мора да се почисти.

Подели на овим сајтовима

Сви на изборе, промене су нам неопходне ако мислимо да опстанемо и преживимо! 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

Веома важна емисија, јер се говори о стварима које директно стварају ситуацију код нас. Свака част Лечићу, имао је шансу да преузме ДС и настави Ђинђићевим путем који је у последњим данима живота наговестио, а то је да будемо независни, да будемо своји, да пливамо међу Америком, Русијом, Кином, али запад жели да будемо само полтрончићи.

Важно је што се Лечић каје што је изручен Милошевић, признаје да је био користан идиот. Критикује запад што гази све вредности демократије. Сведочи о својим искуствима из Кине како они гледају на нас. Заиста комплексна емисија и врло корисна за наш народ у садашњим ситуацијама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Пантелејмон Нови

Можеш ли само да кажеш шта ти је смешно у томе што је Вучић посетио породицу са дванаесторо деце и што их је похвалио, што је приказана љубав према Богу, што су приказане иконе итд? Ја сам прво хтео да напишем да тај снимак треба да погледају демони, а нисам очекивао никакав смех.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Није смешно, него је жалосно. Толико лажи, и народ верује у лаж. Као дрога, бекство од стварности. 

На власти клептократија, на првом месту лични интерес. Сви гледају, сви знају, али некоме треба радно место, неко би колко-толко децу да обезбеди, неко верује у страначку пропаганду... 

"с другима би било још горе"  вероватно би било и још горе, али то није оправдање. 

Подели на овим сајтовима

То са таблицама је потписао ђиласовац Стефановић, ми се сада боримо да то преиначимо. Ми имамо друге мере да се томе супротставимо, али када ће бити тренутак за то видећемо. Године брзо пролазе, а ових година су промене вековне.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

@Саласије

Кад је негде било савршено, где си то видео? Србија се бори за опстанак. Само са вером у Бога и одржањем породице, као и нашим јединством, можемо очекивати бољитак. Показивање да се може живети са дванаесторо деце није ништа жалосно, на против, веома је поучно и охрабрујуће.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

И које су то форе, као није смешно него жалосно, а оцењујете поруку смехом до суза. Чини ми се да вам ради одбрамбени механизам да мржњу кријете тобоже смехом. Како другачије објаснити то и као није смешно него жалосно. Знао сам да ће много деце и иконе пољуљати неке од вас. Постали сте жртве специјалног рата, упијали сте из западних медија који се свуда емитују само мржњу, негативност, осуђивање.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...