Jump to content

Избори 2023. у Црној Гори

Оцени ову тему


Препоручена порука

Тврдим да се Црногорци лагано,али незаустављиво,у сваком погледу помјерају у десно и све су идеолошки ближи тзв.монтенегринима.И да и они нас Србе почињу да гледају истим очима као тзв.монтен.
Да ли пресудну улогу у овом идеолошком и вредоносном заокрету  имају политичари Црногорци и партије које се позиц.као грађанске?
Да је ово тачно и доказиво је и прихватање тих тзв.грађанских партија свих ,,тековина" бившег режима.А те ,,тековине" су стваране на антисрпском наративу и све су уперене против Срба и  у ЦГ и региону.Ако знамо да је бивши режим задњих деценија све радио против Срба и њихових интереса,како је могуће да после побједе над тим режимом,имамо наследнике те политике у тзв.побједничкој већини?
Једина разлика између тзв.грађ.партија и бившег режима је та што ове грађ.партије гласају људи са литија,а чини ми се да се нијесмо на литијама борили за тзв.Косово,да смо геноцидни народ,да нам је Русија непријатељ,да нећемо никада више са Србијом...
Гдје смо ми сада,гдје  су преко 200.000 људи са литија...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Медојевић више није део Демократског фронта.

WWW.IN4S.NET

У оквиру коалиције Демократски фронт на парламентарним изборима 11. јуна наступиће Нова српска демократија и...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

RT.RS

На парламентарним изборима 11. јуна наступиће Нова српска демократија и Демократска народна партија, док на листи неће бити Покрета за промене, пише...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Prodje i inauguracija. U prvom redu Ljosa Osmani. Tišina. Muk. 
Vladika Joanikije na inauguraciji. Niko ne kaže da je predsednikov čovek. Baš kako treba. Ali zašto onda različiti aršini za Patrijarha? Samo u Srbiji u isti red ne mogu da stanu Crkva i Država. Samo je tu problem. Problem kako u militantim ateističkim krugovima drugosrbijanskih pretendenata na vlast, tako i u celom okruženju. Niko nema problem da baci kamen.
Crnogorci se bave Srbijom umesto svojim  zakorovljenim dvorištem, i umesto što vrište na sve strane o  izdaji Kosova koje će se sigurno desiti, evo već desetu godinu, bolje neka stanu pred svoju Skupštinu koliko sutra i traže da da se njihovo već odavno izvršeno priznanje Kosova povuče. Kao i da se ukinu sankcije Rusiji, da se povuče rezolucija o genocidu a i članstvo u Nato da se preispita. Ima posla ko hoće da gleda svoja.
Ili neka bar zaćute kada je Srbija u pitanju, jer nama Ljosa Osmani ne sedi u prvom redu. Sankcije nismo uveli. Crkva nam trpi udare sa svih strana. I još smo na nogama.  
 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...