Jump to content

Пси лају, а каравани пролазе - администратори закључавају теме, а усташфили се исмејавају


Ćiriličar

Препоручена порука

Ко и зашто је закључао тему о Крлежи?

 

 

Од форума ј еостало што је остало. Бити админ није лако, свој труд и време траћити и исправљати форумска препуцавања - све су то чињенице. Али пошто форум већ постоји, пошто сте неки од вас већ админи - дајте си мало контролирати, што би рекли браћа Орвати.

Мене сте бановали неколико пута за баналије, а пуштате усташофиле да се исмејавају и српској држави и народу и жртвама. Тема о депресији, администратрка, валда сама депресиван - њена ствар, али сама је себе поистоветила са темом - дискутант има опречне ставове од њених о дпресији, покупи бан.

Онда Украјина! @obi-wan је теолог, људина, прати те ратове и геополитику, начитан и информисан човек - зна да одвали потешку реч, али све је то људски - ваш онај администратор(чић) што фура електронску музику шта ли, појма човек нема о животи и теми, Оби му може бити професор и лајф-коуч - лик закључава тему.

Не би сад о мојим догодовштинама овде...бре људи, ако нико неће да вам буде админ, ако немате квалитетних људи, па боље затворите форум него да којекави ликови ту спроводе своје "правде" и којешта.

Проблем је у аршину и мери...и то сам приметио, то је "полици" ЖРУ-а, који админ реагује, реагује у складу са својим доћивљајем форумаша и реченог.

Јавно ћу рећи - Јеси вам је била главна лберал-православка, имала исте ставове о депресијама као Фајзер....сад цепа текстове Отаца супротне томе. Да ју је неко "нагазио" из тог период - леле, одма' бан. Друга администраторка прича јавно како је сви њени нервирају, прича о својим проблемима, кад неко каже супротно њеном ставу о проблематици - бан! "Ти пропагираш против "науке", дај диплому психијатра" - брутално, методолошки и приступно болесни "аргументи".

Тема о Украјини - ајде да је неко од вас искусних и образованих админа ушао у клинч са Обијем...пуштате неку интелектуалну дечурлију да банују озбиљне љуеде, закључавају теме и сл. И то јако озбиљне теме....као, Украјина, депресије и сл.

На крају...ако је политика сајта да забрани причу о Украјини - ОцКеј! Мало чудно јер је то главна светска тема. И зашто ја ово све говорим? Изразићу се овако, симболично - политика неких ваших админа је ко екуменизам и ентузијазам неких наивних у православљу, да уједине хришчанство, православне и католике - а добили смо обрнут процес - пуцање православља. Тако и неки ваши админи, закључавају теме и банују озбиљне људе, који имају шта да кажу, а сервилни су усташофилима, да покажу, ето, "широкогрудност".

То је она логика љубави и покајања: сви моји ближњи ме нервирају, укућани, а идем да спашавам свет!

 

Живи били!

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

@Ćiriličar

Bozena ti zakljucala temu.

Пре сат времена, Božena рече

Kрлежа не залужује тему!

 

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ma...meni je do Krleze k´o do lanjskog snega. Cisto da se podeli, istakne neka vest, novost i to...a mozda i koja prozbori.

Konstatacja "Krleza ne zasluzuje temu" je...argumentovano, objektivno, u skladu sa forumskim nacelima,  na dobrobit prisutnih, radi sirenja misije, u duhu brige za covecanstvo, imajuci u vidu sveopsti interes auditorijuma.

Bozanu za moderatora, i znacka da joj se dodeli k'o Aliji Siroanovicu.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Božena рече

Читала сам Крлежу и ништа, о његовој политици не бих, админ је закључао тему, а ви спустите лопту.

А зашто не о политици? Због братства и јединства, те зенице ока нашега? Поставио сам тему на делу форума који је за чланове, под називом Молба, са циљем да се тема о Крлежионој политици опет отвори за коментаре. Крајње уљудно. Моја лопта иде по земљи скроз. Нема лобова.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Још да је добио Нобела него Андрић који се изјашњавао као СрБин, што би рекли другосрбијанци ,,наш писац,,.

Тито је био љут...

Од мене доста :)

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Од форума су остали дугмићи. Сви којима је форум био потребан зарад личне промоције "испромовисали" су се колико им је требало и отишли. Отац Иван се удружио са још неким "сајбер-звездама" и сада језди сајбер облацима, тј. Живим речима. Наравно, тамо има много више прегледа и пробитачније је. И ја бих вероватно тако на његовом месту. Од свих заинтересованих за промоцију остао је Бернард који се труди својски да искористи слободан простор за своје римокатоличке теме. Просто дар с неба - православни форум напуштен и празан, а остало име. Што да се не искористи...  И тако, Поуке су сада слепо црево, и опстају само захваљујући чињеници да еутаназија у православљу није прихваћена. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Родољуб Лазић рече

И тако, Поуке су сада слепо црево, и опстају само захваљујући чињеници да еутаназија у православљу није прихваћена. 

:)) :)) :))

:)):))

:))

 

  • Оплаках :)) 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Родољуб Лазић рече

 Бернард који се труди својски да искористи слободан простор за своје римокатоличке теме. 

Prijavi me adminu nek me banuje i stvar rešena! Jel to neki problem???

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Bernard рече

Prijavi me adminu nek me banuje i stvar rešena! Jel to neki problem???

Нисам те пратио, понеку поруку, али имам утисак да си ОК чова и добронамеран...а сад, то што ниси упознао православље и волиш католичанство, то је сасвим нормално...

Рођо ко Рођо...знаш како, човек је елита, адвокат, тресе паре, високо друштво, добар статус...треба да ти је част кад те он критикује и "рецензира" - тада си у рангу српског патријарха...јер и њему то ради :))

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Немам ја тебе шта да пријављујем. Само сам констатовао шта се дешава са Поукама, и да ти користиш тренутну ситуацију за оно што  сматраш добрим и исправним. Лично ми то није драго, јер  вршиш мисионарење за Римокатоличку цркву, што се види из авиона. Наравно, виде то и админи, нису глупи ни слепи. Па ако и они то знају, што бих ја тупио тастатуру и објашњавао им нешто што је ноторна чињеница? Ако они сматрају да је мисионарење за рачун Римокатоличке цркве у реду, шта ја ту могу? Не могу суштински ништа, осим да скренем пажњу, да ти не живиш у уверењу да  нам није јасно шта радиш.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

С друге 9стране, лично немам ништа против тебе, ти си искрен и приљежан римокатолик, колико сам успео да видим, традиционалиста, што је добро. Видео сам да си и ти, као добар римокатолик, реаговао на неке Ђуровићеве екуменистичке небулозе. Али, жао ми је, ти си римокатолички антиекумениста  (ако сам добро схватио), ја православни антиекумениста. Можемо се поштовати, али никад не можемо прихватити став један другог о истинитој Цркви. 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Ćiriličar рече

јер и њему то ради

Шта да се ради, мора и то неко. Боље да чује неког са интегритетом који каже отворено шта мисли него да само слуша оне који климају главом из превелике преподобности и творе најневероватније мисаоне конструкције да би протумачили и "одбранили" "јадног" патријарха.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Bernard рече

Prijavi me adminu nek me banuje i stvar rešena! Jel to neki problem???

Pa banovali su onog klinca jer je stvarno, stvarno... Nemam reči. Šta se ti sad prijavljuješ za ban? 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

 

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...