Jump to content

Писмо хрватских бискупа патријарху Порфирију: Јастребарско није био логор за децу већ прихватилиште!


Препоручена порука

On 25.7.2022. at 20:12, Ćiriličar рече

лаж је, уствари, крволочна вилица злих духова и само је питање када ће да пролије крв...

Тако је, то си савршено срочио. И ништа ту не мијења што крв на крају пролива конкретан човјек, кад лаж прихвати као истину, јер тиме се већ уподобио демонима. Зато Хрвати и јесу тако крволочни. Читава историја им се заснива на фалсификатима и лажи, али није само ни то. Не би, на нивоу нације, усташки покрет никад био тако монструозан, да ту сам човјек као "хришћанин" није добио "оправдање" од Ватикана, на основу којег може чак уживати у том клању, у служби "цркве". Уопште није случајно што је усташки покрет, као такав, коначно формиран у фрањевачким манастирима. А ни што су се сви они фра-кољачи ту нашли, као перјанице усташлука.

Кроз читаву своју историју од раскола, Римска црква је само падала све дубље. А тај пад је једном морао кулминирати, што само звучи као пародокс, и зато се не треба ни чудити хрватским бискупима. Нису они одраз никакве цркве, него тог пада. И колико год да је снисходљива сама Црква (православна), ту је једино још питање, да ли у Риму и тој римској васељени уопште постоји Црква? Ако је она свој израз нашла и у том злу из фрањевачких подрума, а евхаристија може бити и приношење српске дјеце на жртву, о чему причамо?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...