Jump to content

Sramota me što sam Srkinja, al ne i voditeljka tu sam besprekorna oh jadna ja ...

Оцени ову тему


Sun14861

Препоручена порука

Ne postoji međunarodna presuda o navodnom genocidu u Srebrenici. To je ona Goebbels'ova laž koja se ponavlja sto puta da svi misle da je istina. I mene su isto bili prevarili dok sam nisam pogledao i proverio. 

Postoje dve presude: Jedna je od međunarodnog tribunala za ratne zločine za bivšu Jugoslaviju u Den Haag'u - koliko je taj sud objektivan, oko toga mislim da možemo da diskutujemo - osim toga sada ne znam da li je reč o genocidu ili o masakru. Na njegovu presudu pozivaju se oni koji govore o genocidu u Srebrenici, dakle na ratni tribunal za bivšu Jugoslaviju - Den Haag. 

Druga presuda je od međunarodnog suda pravde u Strazburu, koji ali nema mandat za Bosnu i Hercegovinu za ono vreme (nije nadležan za BiH pošto BiH nije bila članica tog suda), tako da njihova presuda ne važi. Isti sud odbija tužbu Srbije protiv NATO sa obrazloženjem da Srbija u ono vreme nije članica tog suda tako da sud nije nadležan za Srbiju. I po tome njegova presuda o Srebrenbici je obsoletna.

A suđenje biva ono troje za, dvoje protiv, i već sutradan može da se promeni ista presuda.

Ne postoji presuda Organizacije Ujedinjenih Nacija. Ali OUN je validna šta se tiče međunarodnog prava. Pogledajmo Ukrajinu danas i kako odjednom važi međunarodno pravo OUN!! Onda mora da važi uvek, i za svakog, i ne samo kada je Vošingtonu po volji.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 2 weeks later...

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...