Jump to content

Ona se budi

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

пре 3 минута, mirko1929 рече

Али сад смо већ сви огуглали.

Živite sa traumom. Ništa niste rešili, samo eto... pomireni ste. 

пре 4 минута, mirko1929 рече

Па не знам. То је већ субјективно. То он зна.

Verovatno ima neku svoju računicu u glavi... da bi preživeo. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 263
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 часа, Драшко рече

Svaki brak je priča za sebe.

Trpljenje bez radosti je jalovo.

Тачно. Зато су генералнеприче промашај. Зато не седимо на ушима кад идемо у храм.

Подели на овим сајтовима

Једна моја рођака се упропастила са тим феминизмом. Скроз су је одузеле од породице, здраве памети, свега и свих. Говорим о овим плаћеним лезбо феминисткињама. 

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Он ту говори о слабости коју жене у глобалу имају. Као карактеристика. 

Da govorim i ja o slabosti muškaraca prema ubijanju, silovanju i kurvarstvu u GLOBALU? Kao karakteristika? M?

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Ma stoji da je razvod katastrofa... ali kad dođe do batina, to je tek užas. Tu nema zajednice, samo na papiru. Zamisli gde deca gledaju kako se roditelji tuku, beži bre. 

Преживе људи концентрационе логоре, где неће то? Јесте, породица би требало да буде безбедно место, а не концентрациони логор, али само хоћу да кажем где има воље, има и начина да се све превазиђе. Cтатистике кажу да је онима који су надишли брачне проблеме драго што се нису развели кад је било густо.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

А поента је била растурити породицу. То је идеја тадашњих комунаца.

Nije bila poenta rasturiti porodicu. Pobogu pa ne žive svi po Pismu, ne voli i ne ceni svaki muž svoju ženu. Pogledaj samo po forumu kako nas gledaju, kao niža bića, kao nekog ko im je kriv za sve u životu. Beži bre, da ti život zavisi od muškarca, da li je normalan da li će da ostane normalan... Pa pre to rastura porodicu... nego bolje trpeti maltretiranja, batine, omalovažavanje u 4 zida nego ne dao Bog otići. 

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, sanja84 рече

@Ćiriličar

Има пуно кул жена које заслужују радост, а које нису мајке. Имају Руси дан који је посвећен женама, а и мушкима, а не као код нас, оци и материце... Као да мора човек да се оствари само као родитељ... Иначе је нула.  

Само да кажем ја не славим дан жена, само указујем на глупи однос према породици. 

И пуно мушкараца који нису очеви. Празници очеви, материце и детинци показују колико Црква цени и благосиља породицу. Значи монаси и монахиње да се осећају исто прозваним због пазника очева, мајки и деце?

Ја док нисам био муж и отац заиста нисам осећао да сам закинут. Па имам сваки дан Господњи, имам Славу, недељу, Васкрс, Божић...толике празнике. Нико не каже да човек мора да има децу. То је лош поглед. Човек само треба да иде Господњим путем.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Нико не каже да човек мора да има децу.

Tačno. Brak bez dece može da bude i lepši i skladniji. Mu smo bili kul i dok smo bili sami nas dvoje. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasa. рече

Obožavamo takve... objasni mi molim te. 

image.png.0607a2cf02e366e089f44e8007b54bf7.png:pop:

Шта да објасним? Добро, жене нису сујетне. Мушкарци никада не би дабуду мачо шабани. Сујетни смо, мачо шабани, шупљи где хоћеш. Врло добро знаш да нисмо анђели ал да хоћемо да будемо, сви без обзира на пол.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, mirko1929 рече

Преживе људи концентрационе логоре

Ali ne po svom izboru. Da su mogli da pobegnu, pobegli bi. 

где има воље, има и начина да се све превазиђе.

Koja je jednom dobila batine, trpeće ih doživotno.

Cтатистике кажу да је онима који су надишли брачне проблеме драго што се нису развели кад је било густо.

Marko, niko ne očekuje da će brak da bude samo sreća i radost. Jedno su guste situacije, drugo je nasilje. Batine ne treba da se dešavaju. Deca to ne treba da gledaju. Biće zdraviji da razvedenim roditeljima nego da žive sa traumom batina. 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Smaragdni kamičak рече

Da govorim i ja o slabosti muškaraca prema ubijanju, silovanju i kurvarstvu u GLOBALU? Kao karakteristika? M?

Зашто да не? Има и таквих. Има жена које се боре са сујетом и ожењених мушкараца који окрену главу када пролази згодна жена да не би имали чак ни помисли о курварству. Мислиш да нема подвига у свету? Треба бити свестан своје слабости и победити је.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

И пуно мушкараца који нису очеви. Празници очеви, материце и детинци показују колико Црква цени и благосиља породицу. Значи монаси и монахиње да се осећају исто прозваним због пазника очева, мајки и деце?

Ја док нисам био муж и отац заиста нисам осећао да сам закинут. Па имам сваки дан Господњи, имам Славу, недељу, Васкрс, Божић...толике празнике. Нико не каже да човек мора да има децу. То је лош поглед. Човек само треба да иде Господњим путем.

Nekada se za brak bez dece smatralo da su supružnici grešni i bla bla... Nismo daleko odmakli... 

Šta vam znači to ndh1 i Latinka? Nisam u toku

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sanja84 рече

Nekada se za brak bez dece smatralo da su supružnici grešni i bla bla... Nismo daleko odmakli... 

Bog ih kaznio pa je jalova. 

Užas! 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...