Jump to content

„Влада Црне Горе се распала“

Оцени ову тему


Препоручена порука

Мандић: „Влада Црне Горе се распала“

Лидер Демократског фронта Андрија Мандић рекао је вечерас да је оно што се дешава у Црној Гори „брука и срамота“.

Како је навео већ дуго траје политичка криза у Црној Гори али да је ово само кулминација те кризе у самој извршној власти.

„Након најновије размене увреда председника и потпредседника Владе Здравка Кривокапића и Дритана Абазовића, у којима Абазовић саопштава да је Кривокапић повезан са клановима који шверцују цигарете, а Кривокапић саопштава да је Абазовић повезан са клановима који шверцују наркотике, ту постаје немогуће да се оствари јединство у Влади Црне Горе, а та Влада се због својих унутрашње слабости већ распала“, рекао је Мандић.

Он је истакао да је председник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић упутио захтев за разрешење потпредседника Владе Црне Горе Дритана Абазовића.

„У овом тренутку када читава Влада нема подршку парламентарне већине сада је то већ постала борба у блату за коју нико не зна како ће се завршити“, казао је један од лидера Демократског фронта.

„Ово је судбина сваке владе која се није ослањала на свој народ и на посланике и странке које су победиле на прошлим изборима, него су судбину и будућност предали људима са стране. Људи са стране су се поиграли и на крају се све завршава бруком и срамотом за тај кабинет“, закључио је Мандић.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Ја мислио они експерти, кад оно они политичари...аииии!

О'шо Мили у Америку у џемперу и вратио се као књаз-дон-Мило. О'шо Дритан у Америку и вратио се као премијер са 5%, 20 000 бирача. Баш је сила. У Америци се штампају паре без покрића, добивају избори без бирача и деле функције у колонијалним прћијама попут Монтенегра.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Ćiriličar рече

Ја мислио они експерти, кад оно они политичари...аииии!

Па не може преко ноћи. Па сто дана владе...па дуалност, експерти, чуда, брда,демократија, право....

Јасно је било од почетка да ће Дритан играти за своје интересе, (мудраци ми говораше да сам етнофилетиста, националиста...), да ће Кривокапић дуални да навуче Србе на танак лед...

Срби су добили изборе тј највише гласова у борби против Мила и они су требали да добију највише места у влади и главну реч.

Дуалистичко мудровање нас је довело овде.

 

  • Свиђа ми се 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

  • 3 weeks later...

„Није Дритан крив, знали смо да он неће штитити интересе Срба“

„Није Дритан крив, јер смо указали да Дритан неће штитити интересе Срба. Нама је крив Здравко Кривокапић, човек којег смо заједно са епископима и свештеницима СПЦ, као тоталног анонимуса, извукли из прашњаваг кабинета и поставили га да буде први на изборној листи“, казао је Кнежевић.

„Тада су знали с ким иду у коалицију... и уместо да 30. августа разговарамо о помирењу, десило се да је наш носилац листе ујутро са букетом цвећа отишао код једне амабасадорке и тамо пољубио врата. Неколико дана након тога је потписао споразум са осталим лидерима већине, Абазовићем и Бечићем, без консултација са лидерима из коалиције За будућност Црне Горе“, рекао је Кнежевић.

Тада је, како је навео, Кривокапић поручио да више није са њима.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Link to comment
Подели на овим сајтовима

SSSцрногорског парламента Алекса Бечић казао је вечерас након седнице Скупштине и пада Владе, да је све јасно кад ватромете испаљују они који су побеђени на изборима 30. авгуса
 
Dесила су се три апсурда - да опозиција одбије да подржи скраћење мандата и да иде на ванредне изборе. Очито је да постоје неке закулисне радње. Други апсурд је да партија власти која има најмање посланика сруши владу у којој је била и концепт за који се залагала. Трећи апсурд је да политицка партија на чијој листи није био Кривокапић, а то су Демократе, буде против изгласавања неповерења влади. Уколико добијемо позив за разговоре о влади прво од партија које нас позову, морамо добити чврсте гаранције да неће са ДПС-ом да би са нама могли да разговарају. Решење је, ако ће да се поштује воља грађана унутар партија већине и мањинских, или у изборима, поручио је Бечићесила су се три апсурда - да опозиција одбије да подржи скраћење мандата и да иде на ванредне изборе. Очито је да постоје неке закулисне радње. Други апсурд је да партија власти која има најмање посланика сруши владу у којој је била и концепт за који се залагала. Трећи апсурд је да политицка партија на чијој листи није био Кривокапић, а то су Демократе, буде против изгласавања неповерења влади. Уколико добијемо позив за разговоре о влади прво од партија које нас позову, морамо добити чврсте гаранције да неће са ДПС-ом да би са нама могли да разговарају. Решење је, ако ће да се поштује воља грађана унутар партија већине и мањинских, или у изборима, поручио је Бечић
Link to comment
Подели на овим сајтовима

By Luka Radonjic

Jučerašnji dan je pokazao koliko je Crna Gora jedna legendarna politička zajednica.

- Protiv raspisivanja izbora je bila stranka koja se u minulih godinu dana najviše zalagala za izbore. DPS.

- Inicijativu za smjenu Vlade je inicirala stranka koja je najviše hvalila tu vladu i po čijem modelu se formirala. URA.

- Vladu su najviše branili iz stranke koja nema nijednog ministra u vladi. Demokrate.

- Glasanju o nepovjerenju nisu prisustvovale stranke sa čije liste je odlazeći premijer izabran. DF.

- Iz stranke koja je najžešće kritikovala vladu, juče je rečeno da je previše kritike na račun vlade. SDP.

- O potrebi da Crna Gora dobije građansku vladu bez stranaka nacionalnih predznaka, najviše govori stranka koja u nazivu ima nacionalni predznak. Bošnjačka stranka. 

- Raspravi o nepovjerenju nije prisustvovao čovjek o čijem se (ne)povjerenju glasalo. Krivokapić. 

- Raspravi nije prisustvovao čovjek koji je raspravu inicirao. Abazović.

:)

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Nije prvi put da neko zaJebe DF. Miodrag Lekić, Mladen Bojanić, Marko Milačic, Zdravko Krivokapić i sad ova dvojica junoša. Svi su oni zajedno oko cenzusa, što znači da nisu bogzna šta profitirali ali su nanijeli štetu DF-u što je iz izbora u izbore jedini cilj zapadnih "demokratija".
Nisam zaboravila Branku Bošnjak jer  ona i njena PZP godinama parazitiraju na leđima DF-a.  😠

images.jpeg

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Супер је што је пала (надри)влада зато што је:

-Господ рек'о Јуди "што чниш, чини бржа";

-велики део Срба до краја конвертирало и одрекло се свог националног идентитета;

-један део Срба покушао да иде неким надрисредњим путем, па, к'о бива, они нешто муди и користе тзв. политичку коректност, уздајући се да ће лицемери и окупатори са запада да их, је л' те поштују, не знајући да су смешни - БЕЧИЋевци!;

-део људи из Цркве, који су се идентитески одвојили од Српства, из убеђења и заблуде, или лицемерја, умислио да СПЦ може без Српства, а не може, јер тада ће се одрећи Светосавља, а тада се све руши - замка је етнофилетизам на којег се (прећутно и гласно) позивају, а Срби нису етнофилетисти. Јер, хипотетички, да СПЦ успе да измисионари пола Африке и Кине, да епископат у СПЦ, нека би дао Бог!, буде састављен од 150 епископа од који је 50 Кинеза, 50 Индијаца, 10 Африканаца и 40 Срба - опет би то била СПЦ, јер ју је успоставио Св. Сава СРПСКИ, "јер имамо много учитеља, али је један који нас роди" (парафраза Св. Павла), а роди нас у Христу Св. Сава.;

-ДФ, надам се, извукао поуку, и надам се, остаће на свом исправном путу, јер тако се бар одвоило жито од кукоља, те је на кратке стазе лоше, а на дуже стазе боље. Пошто је та накарадна влада, надривлада, наднакарадна онда за њу треба користити речи "супер" - баш је супер што је та фарса завршена.

Следаћа највећа опасност за Србе у ЦГ је Бечић, оригинални полтрон, копија јефтиних ликова из јефтиних америчких серија, са реториком политичког-препараног-винила. Тако шупљом, тако несадржајном, да је слађе г'овно упаковано у целофан са натписм на кутији "пази говно!" - него његов политички језик.

ДФ је преварен ради своје мекоће и поштовања ка Цркви! Следећи пут, ДФ треба да се саветује са Патријаршијом, не око политичких ствари у ЦГ, него око црквених - како би бескомромисно могао да се бори, да брани и Цркву и народ доле.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Придружите се разговору

Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.

Guest
Имаш нешто да додаш? Одговори на ову тему

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Креирај ново...