Jump to content

Novak Đoković u pritvoru? Haos u Australiji, ovakav skandal svet ne pamti!

Оцени ову тему


Препоручена порука

ПРЕМИЈЕ за Аустралиан опен у 2019. години износиле су 38 300 000 евра.

Да мало укљуимо вијуге и калкулатор. Дакле:

-Један "обични" турнирчић, где се гања лоптица преко мреже (ниј ени олимпијада, ни светско првенство, локални турнир) има фонд од 38 300 000 евра

-Једна боља (не)просечена плата на западу је (бруто) 3500 евра

- Један боље плаћен радник на западу би требао да ради 10 942 месеца за те паре. Или скоро  ДЕСЕТ СТОЛЕЋА, тачније 912 година.

-Треба рећи да причамо о бруто плати. А да не говримо да би неко у Бангладешу или Вијетнаму у текстилној фабрици требао радити једно 30 векова!

 

Сада се дигла фрка око Нолета - јер је "антиваксер", и као познат тиме је опасан проагатор против планова светских моћника. То није спорно, и нико не осуђује Ђоковића. Питање је где је хришћанска свест људи који граде себи идоле, и сматрају неким херојством, успехом, или кој ечим бити модерни гладијатор у једној прљавој машинерији у коју се упумпавају паре пуне крви, превара, страдања, неправди и којечега. Аустралиан опен је прљав! А је ли (вам) добар? Пљескали сте, скакали, вришатли кад лоптица удари на линију...а сада вам не ваља?

Е па, сада се показује само атом онога што Аустралиен опен јесте, и сви ти опени. Неко треба да ради ДЕСЕТ ВЕКОВА за једну параду лицемерја, надриусеха, лажи, рекламирања великих фирми и ко зна чијег и кавог прања ко зна како крваво зарађених пара и пољаћканих по свету - то су норме света у којем живимо.

Ја ничим, никада не осуђујем Ђоковића -а ли свим и свачим осуђујем такве НАДРИнорме, тих турнира, тих модерних гладијаторских арена де неко зарађује/пере прљаве паре.

Шта ће Ђоковић ту, то је његов проблем...али то што је он (можда) добра човек н еможе да "опере" те прљаве норме света у којем се он бори. То је прљави "бизнис ас јужуал", и то много прљав...а ово сада само је атомчић какав је то свет.

И сад ваља вам кад се беру титуле, а не ваља вам кад би Нолета нарадије збрисали са лица земље...па то је опасан свет.

Тако, та парада гањања лоптице кошта овај свет, једног радника да ради 10 векова! 1000 година муке и труда! Ако се дивите том свету, ако му кличете, ето вам га.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

https://www.facebook.com/arsen.carkic

...

"Upravo iščitah tv priloge, kao i lične objave na Tviteru mnogih uglednih novinara širom svijeta i što druže traje ova australska drama oko Đokovića, bukvalno 90% njih dolazi do relevantnih otkrića:

1) Čovjek je imao urednu vizu koju mu je izdala australijska ambasada

2) Na osnovu medicinske dokumentacije koju je priložio (dva puta preležao, ima antitijela, negativan test) dobio je zeleno svjetlo kako od Australijske teniske federacije, tako i od vlasti u Viktoriji/Melburnu. DVIJE medicinske komisije su mu pregledale papire i dale odobrenje za izdavanje vize.

3) Australijski novinar koji je snimao njegov prilazak carinskom službeniku na aerodromu svjedoči da je Novak izvadio bukvalno gomilu dokumentacije i da je priča po sistemu "jarane, fali ti jedan papir" prosto krajnje neuvjerljiva i šuplja

4) Nadal je 20.12 testiran i bio pozitivan.

31.12 je objavio fotografiju sa centralnog terena u Melburnu.

5) većina njih je došla do zaključka:

Da su australijanci smatrali da mu je dokumentacija "nekompletna", odbili bi ga u startu. Cilj im je bio da ga dovedu i ponize, a zašto?

Zato što su pored drakonsko-nacističkih mjera opet doživjeli da imaju najveći broj zaraženih na svijetu, a upravo je u toku PREDIZBORNA KAMPANJA u Australiji - i TO je suština čitave ove drame, za koju većina ozbiljnih političkih komentatora širom planete kaže da je "neviđen nonsens i bezobrazluk"

PS

Ako ima još koji šupak da mi je na listi prijatelja a da unaokolo prosipa pamet kako je tu Novak "glup i neodgovoran", a sve to bez makar 5% realnih informacija - nek se sam izbriše sa frend liste.

PPS

Pomenuh li da je Rio Tinto australijska firma?"

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, obi-wan рече

Cilj im je bio da ga dovedu i ponize, a zašto?

Па ако није дозвољено да га посети свештеник и то на Божић, онда је јасно да је ту ђаво умешао прсте и да није циљ само да га понизе већ и душу да му угрозе. Ваљда ће после свегаЂоковићу  бити јасније са ким има посла у "белом" спорту.

  • Свиђа ми се 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Просечан србенда рече

Па ако није дозвољено да га посети свештеник и то на Божић, онда је јасно да је ту ђаво умешао прсте и да није циљ само да га понизе већ и душу да му угрозе. Ваљда ће после свегаЂоковићу  бити јасније са ким има посла у "белом" спорту.

Je li vama poznato znacenje termina "karantin"?

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Просечан србенда рече

Па ако није дозвољено да га посети свештеник и то на Божић, онда је јасно да је ту ђаво умешао прсте и да није циљ само да га понизе већ и душу да му угрозе

1. Ако је неко у карантину како може имати посете? Мислим, нема смисла та логика. Мени је дете било у болници и ради мера може ући само један родитељ - и ја га нисам могао посетити. Нико не уводи мере да их сам крши. То је бесмислица хтети посету у карантину.

2. Која црна душа? Сав западни ситем, целокупна наука одриче постојање душе - не боре се они да узму нешто што не признају. То је рационалан, хладан, бруталан свет. Он је у карантину јер је угледан у свету а индиректно је "антиваксер". Он је директно антваксер, али пошто свет у којем се бори и живи лежи сав у лажи, а шупљи и правима и демократији, Ђоковић ваља фразе тог света, говори језиком тог света, шири "братсво и јединство" и бира речи, све изјаве су му политички коректне, офуцане фразе из америчких серија типа "ај лове ју ол", међутим, као физички фанатик, што он јесте и мора бити ако хоће да буде првак, није се вакцинисао и сада је дошао у сукоб са тим светом.

У том сукобу он не може да победи. Никаква душа ту није у питању и нико никога не посећује у карантину. Чему онда карантин?

3. Као што су младе, глупе, манекенке, скоро деца, од 17-18 година, у очима организатора модних ревија и мис-пис такмичења обичне глупаче, комади меса које чикице остареле и перверзне хоће да повала, а велике фирме одеће их користе као лутке - већина тих манекенки се морало у кревету да задовољава перверзне идиоте, и није им ни сметало, јер с жељне славе и пара - исто тако су и Ђоковић, и Надал и сви ти гладијатори обичне будалетине, идиоти у очима чикица који организују све те турнире и сл. Неко дрма лову у бизнису, неко каријеру и велике плате...то су као мајмуни у очима тих људи. Користи се неки лицемерни фини речник и нака надри слава, а иза свега је презир. Они су за људе који стоје иза свега обични мајмуни. Е сад, Федерер има Швајцарсу иза себе, а Ђоковић Србију - почто нема опасног тату, тако га и третирају...балканско сељаче, добро скакуће, дај му паре нека нама зарађује паре...али, чим зуцне чисти г_вна!

Па шта ви људи мислите ко је требио домородце и држао црнце у кавезима? То је опасан свет, изашао давно из сфера људскости, свет где жена и муж кад изађу на пиће свако себи плаћа...какав Ђоковић, какве душе...паре, каријере, интереси...све је у том свету лаж, огромна лаж.

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Ако је неко у карантину како може имати посете?

О каквој посети причате? Није њему дошла родбина у посету.

У карантину ти доносе храну, имаш медицинску негу... Нормално је да имаш и верска права. Наша епархија је указала на кршење елементарних људских права свих заточеника у том карантину.

  • Волим 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ђорђе Р рече

Наша епархија је указала на кршење елементарних људских права свих заточеника у том карантину.

Па кад "имаш" посете, што је епархија указивала на кршења права? Видиш да немаш посете! Осим тога ја никад нисам чуо да у карантину има осета, осим уз дозволу и строге мере. Тако да су наши свештеници у Србији у заштитнимоделима посећивали људе.

Посета карантину, основно начело, нема смисла, јер чему карантин ако има посета? Карантин је изолација. На страну сад треба ли карантин или не. Не треба, то је све апсурд, јер Аустралија тенковима гања вирус, свој народ су малтретирали као стоку, слушали све шта Фајзер каже, све повакцинисали и имају пакао са вирусом.

Карантин је изолација, а како ћеш имати посете ако си у изолацији?

  • Свиђа ми се 1
Link to comment
Подели на овим сајтовима

Није карантин измишљотина овог века. То је најстарији начин борбе са болестима. И увек је свештеницима дозвољавано да врше службе и пружају утеху оболелима. 

Скоро сам негде читао како је неки свештеник отишао да служи на острво где су обитавали, били изоловани, оболели од лепре, и колико им је то значило.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ђорђе Р рече

Нормално је да имаш и верска права

Где ти, брате живиш? Аустралија је прћија по тзв. демкратији у поређењу са земљом где сам ја често...која црна права ти данас спомињеш, зар ти нису јавили да живиш у корпоративном фажизму? О којим ти правима причаш побогу и чијим када је цео свет манипулисан једним вирусом. Владе, скупштине, огромне компаније....све је послушно тој манипулацији...и ти мислиш да један гањач лтице има нака права...или ја и ти? Невероватно...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ђорђе Р рече

О каквој посети причате? Није њему дошла родбина у посету.

У карантину ти доносе храну, имаш медицинску негу... Нормално је да имаш и верска права. Наша епархија је указала на кршење елементарних људских права свих заточеника у том карантину.

Pa nisu hteli da dovedu svestenika u opasnost .. pisu nase novine da u tom hotelu ima buva, crvljiva hrana, ima zarobljenih srba koji cekaju razmenu zarobljenika. Za ovo treba pohvaliti Australiju, 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Bilbija рече

Pa nisu hteli da dovedu svestenika u opasnost .. pisu nase novine da u tom hotelu ima buva, crvljiva hrana, ima zarobljenih srba koji cekaju razmenu zarobljenika. Za ovo treba pohvaliti Australiju, 

Иронија или не, не знам...нигде више прљавштине нисам видео него на западу. Већина их пре вируса никада није прала руке после пишања! Травњаци су им покошени, а они сами су јако неуредни. Њихова хигијена је хигијена површности. Богати су и држе "чисто" ствари и околину, али то је "груба" хигијена...зато спавају са псима и мачкама, софе су им пуне длака од паса и мачака, ходају по становима у обући...и сл. И понављам, већина западњака не пере руке после пишања.

Баш њих брига за свештеника, никога они не чувају...мере су уводили јер се сами плаше, и јер су послушници. Влада је доносила одлуке не самостално него како јој је наложено из центара моћи Остало је трла-баба-лан. Свој народ су торурисали годинама...

@Ђорђе Р Ђоле, читао сам ја интервју владике Силуана у "Политици", лепо човек каже све...али проблем је како спровести то што каже...зар ти ниси свестан да епископи и свештеници имају ситуацију да сами нису у сагласју, а да НЕ СМЕЈУ да проповедају онако како верују! Ајде нака проповеда неко о хомосексуализму са амвона по западау! Ајде да га чујем који је тај јунак! Владика? Поп?

Поента је, роде, да ЕУ оће да укине реч "Божић"...западни свет и његови закон су у директној колизии са хришћанским нормама, питање је шта и како даље - јер, роде, ако се побуниш онда следи репресија и бићеш осуђен за рушење државног поретка, да си хомофоб, фашиста и сл.

Ово са Ђоковићем је само мали, мизеран, пример.

И да додам - жао је мени њега, али ко га шиша, има главу нека мисли, има и пара...Србија свакој вашки са запада стере тепихе, предедник прима глумце, неке десете заменике секретара и сл., бре не може се улизивати том свету! То је бруталан свет, он једе своју децу...

Када они крше своја правила, онда за то нађу друго "правило", када ја и ти и Ноле кршимо њихова правила, спремну су на најгоре репресије. Пишете о Нолету, нико не пише које катастрофичне промене комлетних државних система је донела короана и манипулације са њом. Бре, комлетни државни системи су промењени, цео свет је промењен...јесте ви свесни размера свега овога? Какав Ноле...то је мазање очију...

Link to comment
Подели на овим сајтовима

ИНТЕРВЈУ: митрополит аустралијско-новозеландски Силуан

Да се борба против вируса не претвори у борбу против човека

 

WWW.POLITIKA.RS

Година за нама,  по много чему је надмашила својим изазовима и искушењима 2020, каже митрополит аустралијско-новозеландски Силуан у разговору за...

 

Link to comment
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече

Ако је неко у карантину како може имати посете? Мислим, нема смисла та логика. Мени је дете било у болници и ради мера може ући само један родитељ - и ја га нисам могао посетити. Нико не уводи мере да их сам крши. То је бесмислица хтети посету у карантину.

Добро али Новак није заражен и не налази се у болници. Не знам али вероватно карантин подразумева и неке степене, блажије или строжије, па је свештеник могао да уђе заштићен и како мере дозвољавају. Нико није луд што се жали да му није дозвољена посета свештеника и што би ми морали да разумевамо њихове разлоге а они наше не морају?

Није ми јасно како то мислиш да није душа у питању? Мада могу да те разумем да ствари постављаш из њихове перспективе јер не верују у душу али ја сам коментар поставио из онтолошке перспективе и зато сам поменуо ђавола који стоји иза тога. А не спорим да се Новак много променио током протеклих година и да је постао марионета новог доба, па и ако зарађује милјоне цена свега за њега је превисока, џабе му је ако и све турнире освоји а души својој науди.

Link to comment
Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
×
×
  • Креирај ново...