Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

-Владимир-

Члан
 • Број садржаја

  4728
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О -Владимир-

 • Ранг
  Не мисли да оде
 • Рођендан 01/28/80

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Beograd

Скорашњи посетиоци профила

21269 profile views
 1. Pobijanje ljevicarskih naglabanja o nejednakosti:-)

  Не мора да значи. Ево ти Србије као пример.
 2. Па озбиљно, овако ће испасти да су ти јадни људи, који само траже своја права, неки дивљаци са којима ни најпрогресивнији либерал не жели да буде повезан.
 3. Зашто је толики проблем што га је фотошоповао ? Ваљда би и том типу ,као вођи либерала, требало да буде поноси и дика да буде на челу једног таквог мирног протеста грађана, који никог не угрожава. Зашто би то било примљено као нека увреда или блаћење ?
 4. Готово целекопна бројка је била последица евроазијских вируса. Без намере Шпанаца. Шпанци никад нису били ни близу довољно бројни за тако нешто и да су хтели.
 5. Па ни Астеке нико није побио, само је срушена њихова империја. Чак су и владајућу класу Шпанци једно време користили као марионетску власт на новоосвојеним територијама.
 6. Као и нацистичка Немачка. Да не помињемо напредак медицине захваљујући експериментима на људима.
 7. Ајде, Астеци и Маје су добили шта су заслужили, али шта рећи за Инке ? Шта су они били криви ?
 8. Превише компликовано. У реалности , битније је да притисне прави прекидач.
 9. Не примај се. И он виси по теретани као и ти, само те пали.
 10. ...Ако претпоставимо да су сви из "супериорних" култура расисти, што је само по себи расизам.
 11. То ако претпоставимо да су сви у либертаријанској држави расисти и да би стога једино јака државна власт могла да заштити "одређене" групе људи, јер би неким магичним путем, власт држали једини не расисти у земљи . Али ако предпоставимо да су већина људи који желе да раде и зараде, што је у реалности случај, онда је либертаријанска држава друштво у коме болесник попут Хитлера, и да успе да преузме власт, не може да уради ништа по питању остварења својих болесних идеја.
 12. Срећан рођендан!

  Срећан рођендан Дарко.
 13. Где би им био крај данас да су имали зид .
×