Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Ведран*

Члан
 • Број садржаја

  2639
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  12

Ведран* last won the day on Децембар 15

Ведран* had the most liked content!

5 Followers

О Ведран*

 • Ранг
  Дуго је са нама
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно

Contact Methods

 • Website URL
  https://sozercanje.wordpress.com/

Скорашњи посетиоци профила

2557 profile views
 1. За пентаграм, учинило ми се да је било и пентаграма, а изгледа није него кругова, троуглова, келтских шара, и шестокраких звезда (не пентаграма). Mea culpa. Све остало стоји. А сад си скупио још бисера, јер упоређујеш своје гимнастичаре са Распећем. И раширене руке имају везе "са ипостасју какве имају Света Тројица" pun bisera.mp4
 2. Изгледа да су ти амбиције ипак много веће од способности. Па размотри га! Хајде. То и чекамо. Уместо што нама препоручујеш да га разматрамо, и да ти подносимо извештај о нашем разматрању, дај да чујемо твоје разматрање. Па ти онда можда неко и одговори. Ако пошаљеш "гаће" као објашњење, знај да ћемо ти их скинути. Па се после немој жалити на исмевање, зато промисли, размотри, па реци нешто паметно.
 3. ово се у психотерапји зове transferance Текст давно читао, сада погледао, а да коментаришем нећу. Јер не знам с киме разговарам, са Зизиуласом или са Николићем. Ако је са Зизиуласом, нисам заинтересован, ако је с Николићем немам појма шта Николић каже. А ђе си их одговорио, свега ти, кад ни питања нема? Не знамо ни шта су питања, а тек за одговоре, да не причам.
 4. Милане само кукумавчиш. Култура дијалога подразумева да када те неко пита да појасниш тему и своју тезу и став, то и учиниш. А не да преко 40 страна и два месеца ти то игноришеш и телалиш по своме. И онда тражиш од других коректност и да се држе теме.
 5. Како бре не знаш? Па све до сада си разговарао сам са собом јер те нико не разуме. Зато смо посумљали да губиш додир са стварношћу. То је опасно! А сада изгледа да губиш и самосвест, јер не видиш ни свог саговорника (то јест себе) што је још горе!
 6. Вратићемо е и на Зизија и остало, само кад све лепо уобличиш и увежеш у једну смислену целину, па да знамо с чиме имамо посла. Дакле, и тумачење в. Данила и Зизија, и твоје гимнастичаре, гаће, пентаграме и бакље.
×
Ведран* - Живе Речи Утехе