Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Жељко

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  23541
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

 • Days Won

  121

Жељко last won the day on Јун 12

Жељко had the most liked content!

О Жељко

 • Ранг
  Предао штафету Ракићу, сад сте угасили!
 • Рођендан Јануар 1

Profile Information

 • Пол :
  Небитно
 • Интересовање :
  http://vojvodjanskenovine.rs/

Contact Methods

 • Website URL
  http://forum.vidovdan.org/

Скорашњи посетиоци профила

47625 profile views
 1. Извор: Ало Za sva tri linka Обично у тексту пише шта је извор, на Правди су навели да је АЛО
 2. Pronađen Kuran iz vremena pre Muhameda

  Сад контам да су Монтипајтоновци сасвим редовна појава у Енглеској, да нису никакав изузетак или ексклузивитет. Па ти људи се буквално спрдају са свим и свачим.
 3. Чак и када бих то документовао нико од Срба не би поверовао, па ни ти. Но је то толико просто за схватити да ту докази нису ни потребни.
 4. Наравно да су били, шта је ту спорно? Да ли им то умањује светост? А и Лохи и Таца су ЦИА шпијуни, како рече Ђука. Што би рекли Надреалисти: "Чијег блеји, оног и пасе" А сад мало озбиљније: Претерано је рећи да су били шпијуни, мада је то омиљени термин у Србаља, што и не чуди обзиром колико имамо шпијуна по метру квадратном Србије. Ипак да су били под јаким утицајем Англосаксонаца у времену када је Русија била безбожничка и када се то правдало политичким разлозима и домостројем, то није спорно. Оба су имали јаке везе са Енглезима и оба су радили у кооперацији са Британским службама. Николај је нарочито одиграо значајну улогу у обарању конкордата по налогу Британаца. Мада, конкордат у тој форми не би уопште био на штету Срба нити СПЦ у Југославији. С друге стране то обарање конкордата нам је искомпликовало и онако компликоване односе са Хрватима а даља последице су Усташе. Наравно да Енглезе брига за усташе, али ми смо требали бити паметнији. Кажем опет то не умањује светост ове двојице јер и свеци су људи па греше.
 5. Јако сте смешни сви и ви Маћедонци и ви Срби свих фела и ови који криве СПЦ и Србију и ови који криве Македонце. Нити се много СПЦ питала за време Тита о аутономији МПЦ нити су се шта питали сами Македонци. Исто је тако и данас. Македонија је сменом власти и доласком Заева постала примарна интересна сфера НАТО пакта. Најављује се скори улазак МК у НАТО. Македонске власти се надају да ће уласком у ову војну организацију успети да сачувају целовитост државе која је под знаком питања због албанског фактора. С друге стране Албанци су верни савезници Америма на Балкану а самим тим и НАТО-у. Заиста је дискутабилно да ли ће НАТО хтети сачувати целовитост Македоније или му је ово само прилика да разреши православно питање тако што ће најмногољуднију ПЦ одвојити од осталих ПЦ које су у окриљу НАТО-а. Власти у Србији и власти у Македонији, без обзира која политичка опција је на власти, су под великим притиском страних фактора. Не постоје толико лоши односи између Срба и Македонаца колико се то у појединим медијима жели представити. Македонци без обзира на званичну политику и притиске страног фактора, природно гравитирају ка Србима и Србији. Ако узимају бугарска документа то је због тога што је Бугарска у ЕУ. Ако ће Срби Македонцима замерити за бугарска документа шта тек рећи онда на Србе који узимају по Војводини мађарска документа да би лакше могли путовати у ЕУ и тамо налазити посао. Ако смо криви за ово стање, сви смо криви. Криви смо што немамо довољно јаку веру да кажемо нећемо ово што нам намећу разне агентуре зарад својих геополитичких интереса. Важније нам је евхаристијско јединство од луксуза и положаја са бенефицијама појединих наших државних и верских лидера. Бугари имају прилику да изазову још један велики раскол као што су били узроком раскола Рима и Цариграда. На њима је и на њиховој одлуци у ком правцу ће се одвијати даље ствари. Ипак, не треба сметнути с ума да ни Бугари нису самостални и да су они такође део НАТО-а, те да ће и њихове одлуке добрано зависити од страних притисака. Ако успеју да се одупру тим притисцима, биће већи од свих нас осталих, ако не, ето нама свима након 1000 година још једног великог раскола!
 6. Одлично! Неће више бити оправдања за абортус!!
 7. О ево га Кордунаш. Па без вас Југе не би ни било. Да ви нисте запели помагати Тити, ја бих сад живео у Великој Србији а ти у Њемачкој.
 8. Имали смо Југославију за време цара Душана. Добро не баш Југославију више Православију али идеја је била слична и једнако погубна за Србе. Искрено мислим да смо требали пустити Хрвате и Словенце Немцима да их понемче потпуно и мирна Бачка. Језик није довољан да буде кохерентна сила једног народа, потребно је више елемената. Нама су ближи муслимани и Шиптари, Маћедонци и Грчићи са Бугарима него Словенци и Хрвати, без обзира на језик. Па опет ни с њима не можемо. Такав је усуд који нам одредише богови са Стоунхенџ пантеона.
 9. Odeš tamo i ponašaš se normalno. Nemoj da si servilan. Nemoj da si nadmen. Budi normalan. Pričaj ono zbog čega si došao. Ostavi po strani svoju pobožnost. Patrijaršija je pre svega ljudska institucija.
 10. То ја већ по дифолту. Завршим троловање и спиновање и онда као да се опустим опет тролујем и страшим људе.
×