Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

Branislav81

Члан
 • Број садржаја

  33
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

О Branislav81

 • Ранг
  Напише по коју
 • Рођендан 08/11/81

Скорашњи посетиоци профила

196 profile views
 1. Baš sam se divio rukopisu na koverti, kad ono pročitam "Srbien". Kako sada ozbiljno da ih shvatim, mogli su da nauče kako se naziv države piše. Prvo sam se nasmejao, a onda sam zastao... Na žalost, možda i nije.
 2. Nepromjenljivost Bozija

  Zahvaljujem. Pretpostavio sam, al' rek'o da pitam za svaki slučaj.
 3. Nepromjenljivost Bozija

  Da li si ovo negde pročitao/čuo, ili se radi o tvom ličnom razmišljanju?
 4. СПОЈИТЕ ДВА ФОРУМАША

  Trifke se uozbiljio i promenio sliku. Šteta, a baš sam mislio da primetim da je, bez lažne skromnosti, izbor crtanog lika za avatara nesumnjiv dokaz inteligencije i širine forumaša. Sa' će još da ispadne da sam odapeo ovaj post samo da bi' sebe hvalio. @JESSY Moram još nešto da primetim. Možda grešim (a uveren sam da ne grešim), mislim da bi tvoj post bolje legao na temu "Spojite dva avatara...". Nije da zakeram. Dobro, zakeram
 5. Zemlja je ipak ravna ploca?

  Kakve senke, kakvi bakrači? Zar nije jednostavnije napraviti raketu i lansirati se? O delotvornosti metode da i ne govorim. Lepo se čovek vine u atmosferu i vidi svojim očima. Možda bude imao i priliku da o tome posle priča. Mada, i dalje pomišljam da ovaj lik pre svega želi da se provoza u svojoj mašini.
 6. Udar asteroida od 500 kilometara

  I ne samo to. BDP bi nam se izjednačio sa nemačkim!
 7. Udar asteroida od 500 kilometara

  Ne bi bilo ništa manje opasno ni da nam asteroid utepa nekog od slonova nosača. A bilo bi nezgodno i ako bi neki spucao kornjaču u glavu, jeste da ume ona da se uvuče u oklop, ali ume i kamenje da iznenadi.
 8. Da se dopunim, pešak treba biti oprezan pre stupanja na put jer neki vozači što imaju uslovno desno umeju da se zalete. Opet, više sam, kao pešak, imao problema sa vozačima koji kroz zeleno skreću u ulicu koju prelazim. Neki ne znaju da ispoštuju pešake, nego žure da uhvate prostor ispred pešaka koji su već dobili zeleno i kreću da prelaze ulicu. Neki baš onako "hvataju momenat". Ovo neretko viđam.
 9. Ako sam dobro razumeo, oko 50% građana nikada ne prelazi ulicu nepropisno. Sad me još više stid što spadam u onih 4,4%. Da li je ovo tvoje lično zapažanje? Ako se pod ovim smatra "prolazak kroz narandžasto", da, ovoga ima dosta. Mimo toga, prolazak kroz crveno retko viđam, bar u Novom Sadu. Mada, ne znam koliko sam merodavan, ne provodim mnogo vremena u saobraćaju.
 10. Zagađena zemlja, prekomerno korišćenje hemijskih sredstava, sve je to danas zatrovano, ne zna više ni šta govori. Zato treba konsultovati isključivo organski pasulj i kukuruz od proverenih proizvođača.
 11. Zemlja je ipak ravna ploca?

  Za sada je krucijalno da se dobave nepobitni dokazi da Zemlja nije okrugla. Ovaj let to možda neće obezbediti, ali kao što u tekstu stoji " Hughes has secured another, privately-owned launch site for his 500mph (804kph), mile-long flight through the Mojave Desert which he hopes will draw much-needed attention to the movement and will mark the first step in his flat-Earth space program. He hopes to garner enough funding to conduct a journey into the atmosflat to finally disprove the vast intergovernmental, interagency conspiracy shielding us from the truth: that we live on a flat disc, floating in space, surrounded by a giant ice wall. " Do sada su se ovi borci za istinu oslanjali prvenstveno na besprekornu logiku i argumentaciju uperenu protiv tvrdnji zaverenika. To svakako nije bilo dovoljno, ali kada konačno budu imali materijalne dokaze da je Zemlja ravna, stvari će početi da se menjaju. Jednog dana će zaverenicima jednostavno postati neisplativo da obmanjuju ljude u vezi oblika planete, pa će smisliti nešto drugo. Uzgred, u navedenom tekstu sam prvobitno hteo da boldujem sve delove koji su me nasmejali, ali sam od ovoga odustao. Nema smisla boldovati pola navoda.
 12. Zemlja je ipak ravna ploca?

  Lansiranje je samo odloženo, ne i sprečeno! Progres nauke se ne može sprečiti a ime ovog modernog Prometeja biće zapisano zlatnim slovima u brojnim svetskim udžbenicima!
 13. Zemlja je ipak ravna ploca?

  Zapravo, ovaj čovek je možda pametniji nego što to deluje na prvi pogled. Gorepomenuta grupa finansira njegov projekat koji, i ako uspe, neće dokazati ama baš ništa, dok on, može biti, ostvaruje neki svoj dečački san da se lansira u mašini koju je lično napravio. Samo da ne prođe kao onaj kojot iz crtaća, u stvarnosti ne bi bilo ni malo smešno. U stvari, ni u crtaćima nije bilo uvek smešno.
 14. Zemlja je ipak ravna ploca?

  Da pokusam da ponovim jedan odgovor na ovaj komentar - "A kako znaš da prozor aviona ne zakrivljuje..." ma nešto tako. Msm, pogled kroz prozor aviona nije merodavan. Ko zna, možda prozore i prave da nas sve prevare. Sve je to mafija.
 15. Zemlja je ipak ravna ploca?

  Nisam siguran da sam ovo razumeo. Ipak, podržavam aktivan pristup. Opit, provera i tako to. Nejasno je malo u šta je uložio tolike pare. Ljudi su pomoću balona uspevali da se podignu daleko iznad 550m. Doduše, uzlet balonom verovatno nije tako dramatičan kao planirano "lansiranje".
×
Branislav81 - Живе Речи Утехе