Jump to content
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber
Јагода Наранџа Банана Лимета Лист Шкриљац Небо Боровница Грожђе Лубеница Чоколада Мермер Мрак Ubuntu VKontakte WhatsApp Viber

ПРИДРУЖИТЕ СЕ НАШОЈ VIBER ГРУПИ, КЛИКНИТЕ НА ЛИНК

WiseMan

САЈТ АДМИНИСТРАТОР
 • Број садржаја

  237
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

5 Followers

О WiseMan

 • Ранг
  JavaScript čarobnjak
 • Рођендан 01/24/93

Profile Information

 • Пол :
  Мушко
 • Локација :
  Kikinda
 • Интересовање :
  Informacione Tehnologije, Elektrotehnika, Pravoslavlje, Gitara, Priroda

Contact Methods

 • Website URL
  https://vladimirdev93.github.io/
 • Facebook
  https://www.facebook.com/VladimirWebDev
 • Twitter
  https://twitter.com/_WhyseMan_
 • Instagram
  https://www.instagram.com/whyse_man

Скорашњи посетиоци профила

4629 profile views
 1. Jeste li skontali što se na Pinku pojavila satirična emisija koja veliča Vučića? 12:smeha::))

  1. Поуке.орг инфо

   Поуке.орг инфо

   Ништа одвратније нисам гледао, доживео сам трансфер блама гледајући неких 3 минута.

    

 2. "Evo nešto mi izbacilo na ekranu. Da pritisnem X?" Ja: "NE DA PRITISNEŠ X! Pročitaj mi šta piše." "Тхе програм хас експериенсид..."
 3. Da li se neko seća ovih stvari? Znate da ovo postoji na ovom foromu? :D 
  Ne vidim da neko koristi, pa rek'o da podsetim
   

  Neki citat

   

  1. GeniusAtWork

   GeniusAtWork

   Има пар комада већ, колко видим  :)

  2. Trifke
 4. Homosexuality, what is it about?

  Mislim da ih ne možeš naterati da ih privuče suprotan pol, tako da na njima ostaje volja. U knjizi stvaranja Bog daje čoveku slobodnu volju. Onda se spominje Sodoma i Gomora, beše uništeni zbog homoseksualizma, alkoholizma, prostitucije i svega ostalog što ne valja. Zatim se u knjizi apostola Pavla ponovo spominje da homoseksualnost nije odobreno od strane Boga niti će ikada biti odobreno. Neka svako radi ono što mislim da treba da radi, a Gospod će nam svima suditi. Gospod je jasno dao do znanja čoveku šta misli o homoseksualnosti tako što je uništio Sodomu i Gomoru. Moje lično mišljenje je da osim toga što homoseksualnost uništava čovečanstvo, opšte je poznato da se tako dobijaju kojekave boleštine, ne mogu da imaju svoju decu (najlepši dar od Boga), potpuno neprirodno i ne znam da li ste primetili, ali u takvim parovima, uvek se obojica ponašaju kao žene ili se jedna ponaša kao muškarac a druga kao žena. Verujem da ste čuli da su neki ljudi optuženi za sodomiju iliti "polne radnje na neprirodan način". I homoseksulaci koji misle da će završiti u Raj i da je u Raju homoseksualizam dopušten u carstvo Božije, grdno se varaju. Naše je da im objasnimo zbog čega to nije dobro i zašto ih Gospod kao takve neće prihvatiti u svoje carstvo, osim ako se ne pokaju. Svaki čovek ako se ne pokaje pred poslednji izdisaj, neće završiti kod Boga.
  1. WiseMan

   WiseMan

   tenor.png

  2. GeniusAtWork

   GeniusAtWork

   Александар Вучић је Први Учитељ Србије! Наравно да његова слика треба да краси сваку учионицу  :sunce:

 5. Verovatno ste primetili da je u jednom momentu sajt "Pouke.org" bio nedostupan. To je zato što je "Pouke.org" prešao na jači i stabilniji hosting (server). Pored Pouka, ostali sajtovi koji su pod vlasništvom "Pouke.org" a to su "Crkva.net, Churchpic i Sveto Pismo" su takođe na jačem i stabilnijem hostingu. Promene nisu odmah vidljive jer "Cloudflare" mora prvo da učita novi keš, a kod njih to traje nekoliko sati. Ukoliko vas zanima konfiguracija servera, komponente su sledeće: Processor 1 : Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1271 v3 @ 3.60GHz (Cores 8 ) Memory : 31898 MB ECC SSD Disk : /dev/sda: 240 GB (=> 223 GiB) SSD Disk : /dev/sdb: 240 GB (=> 223 GiB) Total Capacity: 447 GiB with 2 Disks Php 7.2 Dakle, stabilnost i jačina će se osetiti tek za nekoliko sati Administracija se zahvaljuje na vašim donacijama, jer bez vašiih donacija ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam.
 6. Napravih "Noćni Režim" temu za Pouke.org. Možete je izabrati sa liste iz "Izaberi temu" opcije koja se nalazi u footer-u. Recite mi vaša mišljenja. Garant sam nešto promašio.
 7. Ja bih pogledao gde je najbliža baptistička crkva i vratio bih knjigu. Nemoj da govoriš "Ja sam pravoslavac" ili da pokazuješ kako si ti bolji vernik od njih. Jedino ako te pitaju koji je razlog vraćanja, onda možeš ako želiš da kažeš da si pravoslavac i to je razlog vraćanja. Ako pokušaju da te ubace u crkvu ili da ti govore kako su pravoslavci lažovi ili da napadaju pravoslavnu veru (što uglavnom i rade), samo se okreni i doviđenja.
 8. Vaš stav o ulasku Srbije u EU

  North American Terrorist Organisation
×
WiseMan - Живе Речи Утехе